Řešit pomluvu na Facebooku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
19.5.16 07:51

@afghani čtu jen začátek, takže udělat screen, než to smažou a podat trestní oznámení pro pomluvu, popř zveřejňování soukromých informací (ono záleží, co vše tam je), žádat omluvu, v případě např pracovní újmy můžeš jít do sporu a žádat fin. odškodné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.5.16 09:03

Kdyby napsali omluvu a snažili se to nějak vyřešit, zákazníci by to přijali určitě lépe. Takhle bych se do toho kadeřnictví bála vstoupit, že jsem jim vydaná na milost či nemilost a musím být zticha. Ani nechápou, jak špatnou reklamu si udělali sami. Ovšem je i pravda, že někteří zákazníci jsou pro „radost“. Ale i tak jim nic neudělá, když se budou chovat slušně. Je to jejich živobytí.

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
19.5.16 09:47

Myslím, že sami už si hezkou reklamu vážně udělali, já vidět jak se takhle pustí do ženské, která jen reklamovala a u které je blbost, aby předešlé recenze psala, tak si o nich myslím své a v životě k ním nevlezu.. A 2500 za barvu je vážně dost, kor pokud ti to udělali tak nekvalitně.. Logicky se s tebou měly domluvit na nějaké kompenzaci, třeba na tom, že ti věnují poukázku na ostříhání, samozřejmě že ti to zdarma opraví a ne tohle.. A nebo vyjádřit svůj nesouhlas slušně, ale za tohle bych je nakopala do pr***.. Schovej si veškerá vyjádření jak od výrobce barev, tak od nich, oscenuj si to jejich napadání a co vše ti psali a podej stížnost na ČOI + oznámení za pomluvu na policii a trvej na odškodnění a veřejné omluvě, když se zachovali oni takhle, tak proč bys nemohla ty? Protáhnou tě kanálama, zveřejní soukromé informace a ty máš jen koukat a mlčet? Já bych si to líbit nenechala :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
19.5.16 09:48

Mimochodem, mohla bys mi název salonu poslat sz? Koukám, že jsi Pražačka, tak ať se salónu obloukem vyhnu, zrovna koukám, kam si jít nechat udělat hlavu.. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová