Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@afghani čtu jen začátek, takže udělat screen, než to smažou a podat trestní oznámení pro pomluvu, popř zveřejňování soukromých informací (ono záleží, co vše tam je), žádat omluvu, v případě např pracovní újmy můžeš jít do sporu a žádat fin. odškodné ![]()
Kdyby napsali omluvu a snažili se to nějak vyřešit, zákazníci by to přijali určitě lépe. Takhle bych se do toho kadeřnictví bála vstoupit, že jsem jim vydaná na milost či nemilost a musím být zticha. Ani nechápou, jak špatnou reklamu si udělali sami. Ovšem je i pravda, že někteří zákazníci jsou pro „radost“. Ale i tak jim nic neudělá, když se budou chovat slušně. Je to jejich živobytí.
Myslím, že sami už si hezkou reklamu vážně udělali, já vidět jak se takhle pustí do ženské, která jen reklamovala a u které je blbost, aby předešlé recenze psala, tak si o nich myslím své a v životě k ním nevlezu.. A 2500 za barvu je vážně dost, kor pokud ti to udělali tak nekvalitně.. Logicky se s tebou měly domluvit na nějaké kompenzaci, třeba na tom, že ti věnují poukázku na ostříhání, samozřejmě že ti to zdarma opraví a ne tohle.. A nebo vyjádřit svůj nesouhlas slušně, ale za tohle bych je nakopala do pr***.. Schovej si veškerá vyjádření jak od výrobce barev, tak od nich, oscenuj si to jejich napadání a co vše ti psali a podej stížnost na ČOI + oznámení za pomluvu na policii a trvej na odškodnění a veřejné omluvě, když se zachovali oni takhle, tak proč bys nemohla ty? Protáhnou tě kanálama, zveřejní soukromé informace a ty máš jen koukat a mlčet? Já bych si to líbit nenechala
![]()
Mimochodem, mohla bys mi název salonu poslat sz? Koukám, že jsi Pražačka, tak ať se salónu obloukem vyhnu, zrovna koukám, kam si jít nechat udělat hlavu.. ![]()