Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju všem. Prostě to babi řeknu na rovinu. A pokud i tak řetízek koupí, a pak se urazí, že mu ho nedávám, bude to její problém. Já varovala.
Malej dostal řetízek ke křtu, ale má ho schovaný v krabičce jako památku a nosit ho bude, až z toho bude mít rozum. Teď jsou mu 3,5 roku a pořád nemám ten pocit
Nicméně dárek je to pěkný a nevidím důvod, proč by ho tchýně nemohla koupit s tím, že ho ale malý bude mít schovaný a začne ho nosit, až to bude bezpečné ![]()
@CokeLady píše:
Je to hnus, pak děti vypadaj jak od kolotoče, přijde mi to jak navoněný bída. „Dyk more, my na to mame ne, aby naš kluk měl zlato“
syn dostal řetízek s přívěskem hodin s jeho časem narození ke křtu, mám ho pověšený na rámečku s jeho fotografií, párkrát ho měl ale jediný co bylo že ho chtěl sundavat a trhat tak tam visí. je to památka
Příspěvek upraven 25.02.14 v 11:52
Malý dostal řetízek s přívěškem od babičky a dědy k vánocum(bylo mu 6m), stale je schovany v krabicče v šupliku kdy mu ho dame nevim
Ale ted se bojim aby se za nej nepovesil, privesel nespolkl atd..
Syn dostal k narozeni retizek se znamenim zverokruhu, ale dostane ho, az bude mit rozum. Tzn. asi v 18-ti.
![]()
V takovém věku se mi řetízky na dětech nelíbí. Dcera sice miluje korále, které si pořád obměňuje (nebo si nandá všechny najednou
), ale to se snažím venku mezi lidmi korigovat.
Když nad tím tak přemýšlím, tak korále se mi na malých chodících holčičkach dokonce i líbí. Když mi ale vezme řetízek, vypadá v něm tak zvláštně. Nedokážu popsat jak, ale vůbec se mi nelíbí.
@CokeLady píše:
Je to hnus, pak děti vypadaj jak od kolotoče, přijde mi to jak navoněný bída. „Dyk more, my na to mame ne, aby naš kluk měl zlato“
Řetízek se jménem? A proč ne zrovna psí známku?
A pak přijde úchylák „pojď, Venoušku, poslala mě maminka, zavedu tě domů“.
Dvouletému klukovi dávat řetízek na krk je ko..tina. U nás to taky probíhalo. Tchýně, ateistka, rvala klukovi v roce řetízek s křížkem. ![]()
Takže ho má.. ale někde schovaný. ![]()