Řetízek na batoleti (miminku)?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4671
25.2.14 11:10

@CokeLady asi ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.2.14 11:11

Děkuju všem. Prostě to babi řeknu na rovinu. A pokud i tak řetízek koupí, a pak se urazí, že mu ho nedávám, bude to její problém. Já varovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.2.14 11:31

Malej dostal řetízek ke křtu, ale má ho schovaný v krabičce jako památku a nosit ho bude, až z toho bude mít rozum. Teď jsou mu 3,5 roku a pořád nemám ten pocit :-) Nicméně dárek je to pěkný a nevidím důvod, proč by ho tchýně nemohla koupit s tím, že ho ale malý bude mít schovaný a začne ho nosit, až to bude bezpečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.2.14 11:41
:mrgreen: :mrgreen:
@CokeLady píše:
Je to hnus, pak děti vypadaj jak od kolotoče, přijde mi to jak navoněný bída. „Dyk more, my na to mame ne, aby naš kluk měl zlato“

syn dostal řetízek s přívěskem hodin s jeho časem narození ke křtu, mám ho pověšený na rámečku s jeho fotografií, párkrát ho měl ale jediný co bylo že ho chtěl sundavat a trhat tak tam visí. je to památka

Příspěvek upraven 25.02.14 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.14 11:42

Malý dostal řetízek s přívěškem od babičky a dědy k vánocum(bylo mu 6m), stale je schovany v krabicče v šupliku kdy mu ho dame nevim :nevim: Ale ted se bojim aby se za nej nepovesil, privesel nespolkl atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
25.2.14 12:30

Syn dostal k narozeni retizek se znamenim zverokruhu, ale dostane ho, az bude mit rozum. Tzn. asi v 18-ti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.2.14 14:01

V takovém věku se mi řetízky na dětech nelíbí. Dcera sice miluje korále, které si pořád obměňuje (nebo si nandá všechny najednou :mrgreen: ), ale to se snažím venku mezi lidmi korigovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
25.2.14 14:04

Když nad tím tak přemýšlím, tak korále se mi na malých chodících holčičkach dokonce i líbí. Když mi ale vezme řetízek, vypadá v něm tak zvláštně. Nedokážu popsat jak, ale vůbec se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
25.2.14 14:31
@CokeLady píše:
Je to hnus, pak děti vypadaj jak od kolotoče, přijde mi to jak navoněný bída. „Dyk more, my na to mame ne, aby naš kluk měl zlato“
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
26.2.14 13:20

Řetízek se jménem? A proč ne zrovna psí známku? :zed: :roll: A pak přijde úchylák „pojď, Venoušku, poslala mě maminka, zavedu tě domů“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.2.14 13:30

Dvouletému klukovi dávat řetízek na krk je ko..tina. U nás to taky probíhalo. Tchýně, ateistka, rvala klukovi v roce řetízek s křížkem. :zed:
Takže ho má.. ale někde schovaný. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
15.6.14 21:55

Tak mu ho na krk dej, on ho stejně urve a bude vymalováno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...