Revize dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Crystalline
5.12.13 19:43

@patricie2014 ja tyden po revizi, bez bolesti a bez krvaceni. Mimi bylo 8+3, takze mini-interupce a odsati vaxem ( nevim, jak se to pise). U. Tebe asi kyretaz, proto mozna bolesti..

• Citovat
  • Upravit
102
5.12.13 19:49

@patricie2014 já také neměla žádné bolesti, u mě byl zákrok také brzy - 7 tt. Každopádně lékař mě na menší bolesti upozorňoval a říkal, že je to zcela normální, takže pokud je to snesitelná bolest - jako při ms, tak si myslím, že to bude Ok. Přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
5.12.13 20:07

@patricie2014 je to normální a je to i psychika. Mě to bolelo dost, drž se.

• Citovat
  • Upravit
1952
5.12.13 20:21

@patricie2014…já jsem po revizi skoro nekrvácela a začaly mi děsné bolesti, tak jsem šla ke gynekologovi a předčasně se mi zavřela branka a já měla dělohu plnou krve :roll:… pokud by bolesti byly nějak silné, tak bych šla k lékaři, ale jinak si myslím, že je to normální…tělo se musí vzpamatovat…přeji hodně sil, já jsem byla s psychikou úplně na dně, teď jsem zase ve 20. týdnu…hodně štěstí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
5.12.13 20:38

Holky moc děkuji. Ve zprávě je psané že že jsem prodělala neůplný potrat. Opravdu je to ještě šok. Ta bolest se oběvila dneska. Ale dá se to přežít. No a za 14dní na kontrolu. A ještě otázka. Kdy se znova snažit. Dr povídal že za 3měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
5.12.13 20:41

@patricie2014 i me rekli 3 mesice, idealne duben, kveten po chripkach

• Citovat
  • Upravit
791
5.12.13 20:47
@Crystalline píše:
@patricie2014 i me rekli 3 mesice, idealne duben, kveten po chripkach

No to je asi nejlepší at jsou miminka vpořádku.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3173
5.12.13 20:53

@patricie2014 taky myslím ze je to normální. me teda nebolelo nic, az v pulce cyklu šílený bolesti tak jsem valila k dr a byla to ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.1.14 10:05

Ahoj holky, jak jste na tom? Já jsem si včera dělala TT a byly tam dvě čárky. Ale mám z toho divný pocit, vůbec nevím jestli se mám radovat, tak nějak cítím, že to bude stejné jako poprvé. Myslíte, že mám jít k doktorovi hned nebo ještě počkat? Mám vynechanou MS teprve 3 dny, tak si říkám, jestli tam mám jít hned nebo až za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
24.1.14 14:23

@Andreáček ahojky dle mého počkej, já jsem byla po revizi v červenci a poté jsem za necelé 3 měsíce otěhotněla, strach byl strašný, měla jsem 100 chutí jít k doktorovi hned, ale zařekla jsem se a počkala dle ms až na 6tt a vyplatilo se, už bylo srdíčko a vše je ok. Hlavu vzhůru, dopadne to dobře, vůbec si nic špatného nepřipouštěj i když je to těžký po takové zkušenosti a být tebou opravdu bych počkala, doktor stejně nic neuvidí, možná tak zvětšenou sliznici, či žluté tělísko a stejně tě pozve na kontrolu později, hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.2.14 12:58

Ahoj holky…
tak už jsem to nevydržela a musím sem taky napsat. Dost mi pomáhalo číst všechny tyhle diskuse, když mi taky oznámili, že musím na revizi dělohy v 9tt., netlouklo srdíčko. Byla jsem přesně před měsícem na první revizi. Pak se věci začaly komplikovat, hrozné bolesti a horečky, pak antibiotika na zánět dělohy a po skoro dvou týdnech druhá revize. Bylo to jako špatný sen. Nechápala jsem. celý měsíc jsem byla doma a teď, zpět v práci mám pocit, že mi nikdo nerozumí. Prý se mám zabrat do práce a udělat si nějaké plány na letní dovolenou. Přitom já mám tak akorát na všechny zlost, je mi smutno a nejraději bych nedělala nic a zůstala doma…vím, že nejsem jediná, které se to stalo a všem vám moc držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
4.2.14 13:05

@eJulie Úplně tě chápu. Taky jsem měla revizi v 9tt a zhroutil se mi svět. Bylo jaro, já na neschopence, venku maminky s kočárkama a všude samá těhulka - fakt všude!!! :cert: Ale je to opravdu o tom se něčím zabavit. Já začala chodit na kurzy kaligrafie a grafologie, pak na tai-či a za 2 měsíce jsem byla zase těhotná - syn bude mít 4 roky. Moc držím palečky ať toto smutný období co nejrychleji překonáš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.2.14 13:19

@iva2009 díky…já jsem ještě tak nějak zaseknutá taky ve strachu, aby bylo vše ok, protože šestinedělí se mi počítá až od druhé revize a tak si říkám, aby se vše zahojilo, jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
5.2.14 12:31

Ahoj holky, jdu vas trochu povzbudit. Byla jsem na revizi v rijnu (10tt) a uz jsem opet tehotna. Na kontrolu jdu az ta 14 dni, tak se hrozne bojim, ale doufam, ze bude vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3173
5.2.14 12:33

Taky jdu povzbudit, u me revize na konci záři a jsem taky tehu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty