Revize dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
12.2.14 18:37

@Reana87 at ti to taky dobre dopadne, doufám ze uz nam to všem vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.2.14 21:08

@anda11 napsala jsem ti zprávu - snad dojde  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
13.3.14 16:50

Ahoj holky, jak jste na tom? S Anda11 jsme v kontaktu, ale co vy ostatní? U mě zatím všechno OK, v úterý jdu na 1. screening - co vy? Napište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.15 16:58

Ahoj, šel jste někdo na revizi dělohy s rýmou. Vzali vás?

• Citovat
  • Upravit
975
8.11.15 18:01

Já šla na revizi dělohy s parádní chřipkou i horečkou. Doktorka říkala, že mě můj stav ohrožuje na životě, že mě vzít musí. Záleží ale na doktorech, hlavně anestesiologovi u Vás v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.11.15 16:05

Ahojky, doufam, ze mi nekdo poradí. Byla jsem pred 20-ti dny jsem byla na revizi po zamklem potratu v 9tt. Dnes jsem byla poprvé na ultrazvuku, a doktor tam neco viděl, nejake zbytky. A ze prý to nud odejde s ms a nebo zase operace.
Mate nekdo zkušenost?
Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.11.15 19:32

@Carolin14 Nevím proč tě doktor tím straší, pokud už nekrvácíš a nemáš bolesti. Já jsem 15 den po revizi. V 8. tt mi na prvním ultrazvuku dr zjistil, že gestační váček je prázdný. Po 10 dnech po revizi jsem přestala krvácet i špinit. Podle mého dr. první kontrola až po první menstruaci (pokud nejsou bolesti). Ale chodím na odběry krve HCG, které klesá pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
24.11.15 20:16

@Mata132 No, ja uz jsem celkem fakt vyplasena. Nejen ze nam neslo otehotnet, pak jsem musela na hysteroskopii 2×, pak zamkly potrat, revize a dneska mi řekl, ze mozna jeste znova hysteroskopie. Dneska mi bral krev, tak uvidime no, snad si tělo poradí samo:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.25 13:15

Revize delohy, bolest zad,píchání v podbrisku

Dobrý den, prosím potrebuji poradit. Mám už 2 den po revizi. Krvácím asi v sile menstruace. Včera jsem mela bolesti v podbrisku asi jako pri menstruaci a dnes mám docela bolesti zad a píchání v právem podbrisku. Nevím jestli to souvisí se zády. Je to jen v určite poloze. Včera jsem mela i lehce zvysenou teplotu 37,5. Beru antibiotika jako prevenci zanetu. Revize prý byla bez komplikaci. Ted už moje druha.. Mela jsem pred rokem v 8t a ted v 11t. Projevuje se to jinak úplne než minule. Mel nekdo také bolest zad a strileni bolesti do podbrisku? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.25 12:39
@Romanticrocker píše: Více

Muzu se zeptat, jak si dopadla?

• Citovat
  • Upravit
27.3.25 13:01

Po revizi jsem mela v sobe jeste kousek srazene krve, ten odešel. Ted podle dr vše v poradku. Pak občas jsem mela problem, že jsem cítila horko v noze..po predepsani léku na cevy a vitamínu becek to odešlo. Bolest občas v podbrisku mám a bolest tech zad mám stale. Nemusí to ale souviset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty