Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No supééééééér
v kolikátým týdnu? Já jsem taky, revize v říjnu, teď těhu. Zatím jsem ale stále v obavách, jak to dopadne, v úterý jdu na velký ultrazvuk - mělo by být už srdíčko, tak čekáme a uvidíme.
Já jsem byla minulý týden u doktora, aby vyloučil mimoděložní. Tak se mi ulevilo, ale teď zase to čekání na to, zda roste a zda bude tlouct srdíčko, nebo ne. Je to šílený, já jsem teď 6+2.
Ja jdu az 20.2. To budu 6+5, podle ms dokonce 7+5, ale ja mela ovulaci az 24. Dwn cyklu tak jsem si termin vypocitala podle ovulace. Chtela jsem jit az bude vsechno videt ![]()
Jeee, to je super:-)gratuluju oběma a ať vše výjde tentokrát. ![]()
Holky jak jste na tom? To čekání je šílený, já se asi zblázním, nedokážu myslet na nic jinýho, už mi fakt hrabe. Ještě ke všemu mě trochu pobolívá břicho, už abych věděla, jak na tom jsem…
Ahoj anda11, úplně ti rozumím, já byla včera na pohotovosti, protože mě šíleně bolelo břicho, ale podle doktorky, je vše OK, tak jsem se alespoň trochu uklidnila. V út jdu na kontrolu, dnes jsem v 7 tt. Kdy jdeš na další kontrolu? Musíme věřit, že teď už to bude všechno dobré…
Ahoj holky, tak mám za sebou kontrolu, dostala jsem těhotenskou průkazku. Huráááá. Doktor říkám, že tohle mimi se mě už bude držet, tak snad má pravdu. Další kontrola je až za měsíc, nejradši bych chodila na kontroly každý týden, protože vím, že budu šíleně nervózní. Ale dneska jsem šíleně šťastná.
Dejte pak vědět, jak pokračujete vy, všem moc držím palečky
@Andreáček Ahoj, Ja jdu na kontrolu ve ČT, to budu 6+2, ty jsi byla kolik přesné?
@Andreáček tak to jsme stejně
Příspěvek upraven 27.03.14 v 22:11
Tak ti dneska držím palečky, dopadne to dobře, pak dej vědět. Budeme těhulkovat spolu ![]()
@Andreáček ahojky tak jsem doma
Příspěvek upraven 27.03.14 v 22:10
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.