Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
209
25.5.13 19:24

Holky, moc nam drzim palce a presne jak rika Neliska, urcite se sejdem v debate o dvou carkach se stastnym koncem, verim tomu a moc nam to vsem preju.
Ja taky premyslim, cim se to stalo. Aler kdyz jsem sla na prijem na revizi, sestra rikala, to uz jste dnes pata, kazdy den naval na revizi, je to hrozny.
Ale zase si rikam, ze lepsi v casnem stadiu toto, nez pak porodit bud nemocne detatko, nebo potratit, kdyz uz bude velky bricho.
Vsem preju pevne nervy, podporu u chlapu a okoli, to je strasne dulezity. Ja to u prvniho lednoveho potratu nerekla nikomu a bylo mi desne. Ted jsem to vypravela pomalu na potkani a moc moc mi to pomohlo, clovek to ze sebe vyventiloval a je to tak lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
25.5.13 19:24

@Ivonetaa Já mám v papírech, že výsledky histologie budou za 2-3 týdny u mého gynekologa, ale moje doktorka říkala, že v takhle raném stadiu ta histologie stejně nic nezjistí. Tak uvidíme. Je super, že už jedno dítě máte, úplně Ti závidím, já mám teďka psycho, jestli vůbec budu schopná někdy donosit zdravé dítě :( Ale říkám si, že medicína je na vysoké úrovni, tak snad se podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niloé
25.5.13 19:53

Ahoj holky, přidávám se mezi vás, na revizi jsem byla před dvěma týdny, zamlklé těhotenství 9tt. O miminko se snažíme přes rok a půl, už jsme měli naplánovaná vyšetření a najednou se objevily //, tak moc jsme se těšili, a najednou konec. Četla jsem spoustu diskusí o tom kdy se začít novu snažit o početí, jaký na to máte názor vy? Vzhledem k tomu jak dlouho nám to trvalo teď, nechce se mi čekat ty tři měsíce co doporučují :think:

• Citovat
  • Upravit
209
25.5.13 20:11

@Sofie2013 Ano, je to stesti, do slova a do pismene, dost jsem si vytrpela, nez se podarila holcicka a ted podruhe taky. A vim, ze ted hoooodne dlouho nechci hormonalni lecbu podstoupit, a sance, ze pocnem uplne prirozene bez pomoci je temer miziva… ale jednou do toho zase prasknu :pankac:
Verim, ze i vam se to podari, protoze, jestli dobre chapu, nemas problem otehotnet, jen to mimi udrzet. Ale urcite se ti tam to spravny mimco poradne zavrta a ty ho pekne donosis a dockas se. Zni to jako desny klise, ale ja proste na stastny konce verim… A moc ti ho a vsem ostatnim preju. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
25.5.13 20:34

@Ivonetaa no já po pravdě vůbec nevím, co kam posílali, ke svému Dr. jdu po debatě po telefonu za 14 dní a do nemocnice, kde revizi dělali, jdu za 3 týdny, ale přijde mi divný, že po té revizi mě vůbec nikdo neprohlížel, prostě jsem šla druhý den domů, tak snad bude vše v pohodě. Já když jsem o to přišla poprvé, tak jsem se taky strašně bála, že nebudu mít v životě dítě, no ale pak jsem otěhotněla a vnitřně jsem věděla, že to bude dobrý, tedy bylo to dobrý, ale porod blbý, malá dostala infekt do plic a byly jsme na jipce 3 týdny, taky děs, no a teď zase nový kolotoč. No a holky, vy co se vám to stalo už podruhé půjdete někam na genetiku? Já se bojím, že když mě na genetiku pošlou, tak se to další snažení protáhne a různé vyšetření budou trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
26.5.13 12:16

@Neliska Mně nejdřív doktorka řekla, ať to zkusíme ještě jednou, a kdyby to nevyšlo, tak mě pošle někam na vyšetření, ale já jsem se rozhodla, že chci ty vyšetření už teď, takže až tam půjdu v půlce června na kontrolu, musím s ní o tom promluvit. Je to pro mě docela stres a pokud se mnou není něco v pořádku, tak bych to ráda věděla a řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.5.13 17:29

Ahoj holky, můžu se přidat?
zítra mě čeká revize dělohy. Budu přesně 12tt :( Miminko je ale už bohužel pár dní mrtvé :,( Zjistilo se to v sobotu na pohotovosti. Špiním a píchá mě v podbřišku :(
ZT jsem si už jednou prožila ( a jedno mimoděložní), ale to bylo uplně na začátku, kdy to nemělo ani srdíčko. Teďka vypadalo zdravě, opravdu to byl pro nás veliký šok :,(
Máme doma jednu cácorku a tohle děťátko bylo neplánované, protože přišlo brzy po porodu. Ale už jsme si na něj zvykli a nějak by jsme to zvládli.
Bohužel, příroda tomu chtěla jinak.
Tak budu ráda, když najdu spřízněné duše a taky budoucí snažilky. Ať se můžeme vzájemně podporovat.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.5.13 17:31

@Verifikation ach jo, tak se znovu potkáváme, bohužel tady :(

• Citovat
  • Upravit
Twitter
26.5.13 17:34
@Verifikation píše:
Holky na začátku jsem si říkala, co jsem udělala špatně… že jsem uklízela, myla okna, dělala na zahradě… ale šetřila jsem se. Uklidněte mě, že tohle nebyl ten důvod… Na první kontrole nám tlouklo srdíčko a po týdnu přestalo bít. :(

takhle jsem se štřila u malé, protože byla z IVF. Ale tohle bylo přirozeně, takže jsem na to kašlala :zed: pila kávu, mátový čaj, jedla majonézy, uklízela jak torpédo, do toho nevyspaná, protože vstávám v noci k malé. Prostě jsem fungovala jako normálně. Příště budu raději opatrná, nestojí to za to :(

• Citovat
  • Upravit
555
26.5.13 21:39
@Kleofasek píše:
@Verifikation ach jo, tak se znovu potkáváme, bohužel tady :(

Ahoj, moc mě mrzí, že tě to také muselo potkat… :,( Tak to bylo jako u nás, na kontrole zjistili, že srdíčko nebije a plod se už nevyvíjel. Nevím, čím to je.. ale nedávej si to za vinu, že ses mohla chovat jinak. Tím si myslím, že to není.
Je dobře, že už máš doma cácorku a rychleji se z toho asi dostaneš… Tím, že nebylo plánované, tak si dáte asi pauzu, ne?
Držím palečky, ať je ti brzo dobře - jak psychicky, tak fyzicky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
26.5.13 21:44
@Niloé píše:
Ahoj holky, přidávám se mezi vás, na revizi jsem byla před dvěma týdny, zamlklé těhotenství 9tt. O miminko se snažíme přes rok a půl, už jsme měli naplánovaná vyšetření a najednou se objevily //, tak moc jsme se těšili, a najednou konec. Četla jsem spoustu diskusí o tom kdy se začít novu snažit o početí, jaký na to máte názor vy? Vzhledem k tomu jak dlouho nám to trvalo teď, nechce se mi čekat ty tři měsíce co doporučují :think:

Ahoj, tak to jste se taky snažili dlouho… to opravdu není fér, že to takhle dopadlo… :(
Já bych chtěla co nejdřív. Jak se budu cítit. Max šestinedělí, ale bez sexu určitě nevydržím :D. My jdeme do druhého IVF, ale chci pracovat i normálně, kdo ví, třeba se štěstí unaví a podaří se nám třeba normálně. Koupila jsem si nějaké bylinky, tak to chci vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
26.5.13 21:48
@Ivonetaa píše:
Holky, moc nam drzim palce a presne jak rika Neliska, urcite se sejdem v debate o dvou carkach se stastnym koncem, verim tomu a moc nam to vsem preju.
Ja taky premyslim, cim se to stalo. Aler kdyz jsem sla na prijem na revizi, sestra rikala, to uz jste dnes pata, kazdy den naval na revizi, je to hrozny.
Ale zase si rikam, ze lepsi v casnem stadiu toto, nez pak porodit bud nemocne detatko, nebo potratit, kdyz uz bude velky bricho.
Vsem preju pevne nervy, podporu u chlapu a okoli, to je strasne dulezity. Ja to u prvniho lednoveho potratu nerekla nikomu a bylo mi desne. Ted jsem to vypravela pomalu na potkani a moc moc mi to pomohlo, clovek to ze sebe vyventiloval a je to tak lepsi.

To je zajímavé, čím to je, že je tolik revizí? Já třeba z mého okolí nikoho takového neznám, tak mi přišlo, že se to tak často nestává.. a ono je to jinak. Mě manžel podporuje, ale jsem radši, když se o tom nebavím. Když se o tom chce někdo bavit, brečím. Ale tady mi to pomáhá se o tom bavit… To je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
26.5.13 21:52

@Verifikation Třeba se nám jenom zdá, že je jich tolik, když tohle téma člověk cíleně vyhledává na netu. Já taky ve svém okolí níkoho neznám. Přijde mi, že všichni okolo mě otěhotní a donosí dítě bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
26.5.13 21:56

Tak já se taky přidávám s tím, že na netu je toho spousty, v nemocnici taky spoousty, ale v mém okolí, když už holky otěhotní, tak to v poho donosí, jen já furt hlásím těhu a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
26.5.13 21:57

@Sofie2013
No přesně tenhle pocit mám i já. Proto jsem si myslela, že nám se tohle stát nemůže… Hlavně jsem si bláhově myslela, že jsme si tu smůlu vybrali už na začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí