Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se to tu vtipně strhává v boje o to, kdo jezdí na prestižnější dovolené. Lidská ješitnost nezná mezí. A rozhodně nikdo nejezdí do těch trapných velkých resortů v levných destinacích-proto stále praskají ve švech
![]()
Teď jsme měli štěstí..asi. Ráno v deset u moře nikdo- první řada, když jsme po 12 odcházeli, akorát místo nás někdo přišel, my zas ve 3 k bazénu, kde bylo ráno plno/ zabrano. To samé aquapark, přišli jsme, chvíli koukali a někdo se ve tři zvedal. Ale věřím, že někdo by tam v těch 12 u moře ručník nechal a říkal si, co kdybychom sem ještě šli. Ale v červenci jestli je tam ještě větší nával, těžko říct. Ale jako my jsme se celou dobu nevaleli, máme malé dítě, buď sedíme u břehu a můžu mít tašku na ručníku hned vedle, u bazénu a na barech nebo kolem se taky zidle nebo volná dlažba asi najde?! Máme teda plazovou tašku a v ruce třeba kruh, lehátko. Celej den na lehátku s knihou, joo to bylo za svobodna, ale to jsem zas nepotřebovala být v první řadě nebo blízko wc. Nevim no, prostě těch návštěvníků se tam sejde vždy mix a mám asi štěstí a to jsme byli i v sockovem Bulharsku.
@unuděná píše: Více
Ne asi
Ale zas u některých uživatelů to chápu a tak nějak si ten luxus zaslouží ![]()
@aiwwa píše: Více
Ona nemá na mysli placená lehátka u moře ale ty u bazénu. Ty se většinou neplatí. Jsou zdarma.
@topazio píše: Více
Ale proč mě teda napadá? Já psala o něčem jiném.
Jinak za mě je tohle záležitost lidi 60plus a to všech národnosti, hodně nemci to dělají. Právě bych řekla, že my s dětmi tohle moc neděláme, protože během dne furt někde korzujeme
takovej 60letej nemcour, co potřebuje tu správnou vzdalenost k baru, bazénu a sklon slunecniku, tak holt v 7.00 přijde hodit ručník ![]()
Já si třeba až dodnes nemyslela že nezaobírat se na dovolené lehátky je luxus, ale evidentně ano ![]()
Ručníky jsou na zálohu, teď jsme dávali 10 e za kus
výměna za 2e
těžko by si někdo z personálu dovolil házet ručníky na jednu hromadu
Děláme to taky, ale jsme na tom lehatku cely den. Rezervujeme si místo brzy rano a po snidani už jsme tam, většinou mezi prvními. Hodně lidi chodi až kolem desáté, kdo si holt neprivstane, má smůlu.
@Liberalissima píše: Více
Jasně, ještě přidej, že ten „luxus“, který si dopřáváš, vlastně za luxus vůbec nepovažuješ
Hele tebe jsem měla celkem za vyrovnanou osobu a tady teda předvádíš smršť arogance, to koukám..
@freeport píše: Více
Já třeba ne
ráno jdu k bazénu, jdu na oběd a pustím lehátko. Odpoledne jdu k jinému bazénu nebo moři atd. Většinou je jasný, jestli tam někdo u toho lehátka je, má tam boty, pití atd a je ve vodě, nebo jen ručník. Já mám dvě děti každý jiný zájmy, takže se ještě navíc občas rozdělíme s mužem. Zatím jsem si na dovolený nelehla s knížkou
ale prostě chci s dětma když už vysolim takovou sumu si mít aspoň kam sednout
loni to bylo ok, letos uvidíme.
Příspěvek upraven 24.06.24 v 15:17
No, nemám, no. A podle mokrých fleku na šatech, co vidím kolem sebe fakt nejsem žádná anomálie.
Tak zas rozlišovala bych, když někdo projde od moře do pokoje a tam se převleče a někým, kdo si v těch plavkách jde na jídlo. A je úplně fuk, co si natáhne přes ně.
Tak většinou se nejvíc majetkem a sociálním postavením chlubí takoví, co mají o trochu víc peněz, než jejich sousedí a myslí si, že tím pádem mohou tykat Elonu Muskovi
Co mám kolem sebe pár skutečně bohatých lidí, tak od nich nikdy takovéto trapné chlubení se neuslyšíš a na většině ani nepoznáš, že jsou těžce za vodou. Třeba kamarád, co se po revoluci dobře uchytil a je finančně zabezpečený, že ještě jeho vnoučata nebudou muset nejspíš sáhnout na práci, běžně sedne na třicet let starou motorku a jede na víkend do kempu u českého rybníka
Takovou potupnou dovovolenou by asi Liberalissima nepřežila ![]()