Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
23.3.06 09:11

Ahoj, jenom Vás chci po ránu pozdravit.
Dneska budeme mít docela honičku, tak nevím, kdy se stavím. V Praze vykouklo sluníčko, doufám, že to chvíli vydrží.
Peji krásnýsluníčkový den.
 carsa

• Citovat
  • Upravit
35
23.3.06 09:17

Dobre ranko vsetkym mamickam a babatkam (miminkam :D )

My sme zase mali iba jedno kojenie o druhej rano, takze parada. Horsie bolo to, ze maly mal sopliky, tak som musela aj odsavat. Ale nastastie hned zabral. Potom sa zobudil az o 6, napapal sa a zaspal do 7 u mna v posteli. Spal by aj dlhsie, ale uz ho tlacilo brusko, takze tlacil a tlacil az vytlacil Vcera na noc som davala tu kasicku, ale dal si tak 4 lyzicky a musela som to dokojit. Chcela som sa spytat mamiciek, co ju pouzivaju, ci ma byt taka riedka, alebo tam mam dat viac toho prasku? Inak je velmi chutna, ked ju nespapal maly, tak som si ju dala ja :lol:

biba zelam pevne nervy, aby si to zvladla. Viem si to zivo predstavit. Neboj, ona nakoniec pochopi, ze jej nic ine nezostava a zacne papat. Mas zlatucku sestricku a aku ohladuplnu. To by bolo, aby sliepka mala spinave vajicka :lol:
syrda nic si z toho nerob, aj tak si vydrzala dlho. Aj ja som z toho bola smutna, ale nenecham predsa maleho hladneho a vstavat v noci kazde 2 hodiny mi tiez nepridalo. Bol to vlastne zacarovany kolotoc, pretoze, cim som bola unavenejsia, tym bolo menej mliecka. Sice si myslim, ze mliecka mam rovnako, len maly ma vacsi apetit. Je to tiez chlap ako buk :D

PetraJ chcela som sa spytat, podla coho sa spozna atopicky ekzem. Nasmu sa vyhodil ekzemik na tvaricke v 6 tyzdnoch a vsetkym lekarkam bolo jasne, ze ma AE. Odvtedy sa mu to sice uz neobjavila, ale je to proste atopik. Je to jasne a bodka. Kamaratkin syn to ma doteraz na tvarickach aj v 6. mesiacoch, ale on atopik nie je. Fakt tomu nerozumiem, podla coho to diagnostikuju.

xeniej rychlo sa uzdrav a vela odpocivaj. Ale kojenie 5× za noc Ti nezavidim. Nemozes byt aj z toho oslabena? Drz sa, nech Ta Johanka velmi nezlosti

Tak zatial sa majte krasne
Goska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.3.06 10:14

Dobré ráno, teda spíš už dopoledne!
TAk kaše navečír asi zabrala! Byl vzhůru jen 2×, tudíž ho to asi zapláclo. A vstávali jsme v 7.20 - úúúúúúúúúžasný!
xeniej - brzské uzdravení, lež a odpočívej, co to jen půjde!
biba - taky jedna ségřina historka (ale to jí bylo asi 20): měla schůzku s ředitelem nějaké firmy. Při setkání se jí představil „Tomášek“ a ona na to „teší mě, Barunka“. No neni ucho 8O :lol: :?: .

Ať nám to sluníčko vydrží!!!
http://www.gify.nou.cz/…oubory/5.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.3.06 10:22

Ahojte!

PetroJ : neboj nejmladší jsem tu 100% já - věř mi! :oops:

Nutrilon 2 : začali jsme dávat něco po 4 měsících, hořký není, je trošku jiný než Premium, ale taky dobrý 8)

Syrda . pěkná historka s Barunkou - až mě to rozesmálo , jakpak se asi pan ředitel zatvářil ?! :lol:

Jdu udělat nějaké rychlo jídlo a jdu trajdat ven - dokud tam svítí!
Mějte se hezky a nezlobte se ,že vás tu pořád otravuju 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.3.06 10:31

VerouS - kolíkátýho jste přesně nazození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.3.06 10:43

y jsme narození 6.10.2005 51cm a 3,4 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.3.06 10:50

:D to jste jenom o jeden den mladší, o centimetr menší a o 0,8 kg lehčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
23.3.06 11:08

No, to jsme byli celí my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
23.3.06 12:07

Goska - malá má na hlavě ty žlutý šupinky (seboreu) a kůži po celým těle strašně suchou. Taky se už škrábe, což je špatný, jak říkala dr. Prý to už je AE, tak nevím. Zkouším různý mastičky, tak jí snad něco pomůže.

VerouS - to by mě fakt zajímalo, kolik ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.3.06 12:28

Pepík se chová = takže jedním prstem a proto krátce: posílám odkaz na vysílání včerejšího pořadu Pod pokličkou o výživě kojenců (kdo to včera propásl - já napůl :) - Pepík šel do hajan; a dneska to třeba nestíhá …). Ale asi to bude jen pro rychlejší připojení, nevím, můžete zkusit.

http://www.ceskatelevize.cz/…u/20125.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
23.3.06 12:44

PetraJ - mojí Mariance to začínalo úplně stejně a je to čím dál horší (nechci Tě strašit), sice zmizela seborea v hlavičce, ale rozjel se jí ekzém na tělíčku, dneska je červená jak rak. Pokud máš pocit, že jí to svědí, tak by bylo dobré užívat nějaké kapky proti svědění, aby se neškrábala. Pak je to začarovaný kruh, rozdrápe se, pak se to špatně hojí a furt dokola. Já jsem to dost podcenila a ted se celkem divím…Od té doby, co užívá antihistaminika (protoi svědění), tak je o dost klidnější. A na suchou kůžičku jí celkem zabral krém Lipobase, je dost mastný.

ségry - je s nima sranda, co? ta moje má dneska narozeniny a já tele jsem jí psala už včera gratulační sms- nějak se mi pletou dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
23.3.06 13:24

biba - vy si se ségrou asi nemáte co vyčítat :lol: .
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/346.gif /> Ty budeš asi taky pěkný éro!
Ta sms o den dřív - taky dobrý http://www.sirmi.ic.cz/smajl/26.gif

(v dobrém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
23.3.06 14:24

ahojky
Tak musím Johanku dnes velice pochválit, je to vynikající povalečka. :lol:
Už jsem si 3× na hodinku schruply.
No a kamarádka si ještě ze mne dělala srandu, ať se mi z těch teplot nezdrcne mlíko 8O :lol:
Sourozenci tak já mám bratra o skoro 13 let staršího, takže jsme prakticky jedináček. Ale naši sourozenecko lásku jsem prohlubovala od malička, když jsem například běžela za mamnkou se slovy: " Maminko Ladim za pládelnou koužíííí!" No a pak abyy mě měl rád. :oops:
Zatím běžím, Johanka má nakaděno, dnes teprve podruhé.

Ahooooj Xenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.3.06 15:02

Hekzé odpoledne

Tak jsme vyrazili na odpolední procházku a byla to fakt nádhera. Trošku víc fučelo, ale už to vypadá slibně :D
Když jsme se vraceli , tak jsem si říkala, že ješte skočím do lékárny, protože malej chrněl. No, co čert nechtěl, tak se probudil,ale říkala jsem si, že to bude v pohodě a do lékárny dojedeme :D . Haha, malej spustil, tak jsem ho čapla do náruče, na:,–(ila pořádně čepku a vyrazila úprkem k domovu. Teda úprkem to moc nešlo, ale neřval, tak to šlo. Narvala jsem si ho pod bundu a chtěla ještě víc zapnout, ale zůstal mě zip v ruce 8O 8O , tak jsem ho mrskla do kočáru a von neřval 8O :twisted: .
Domů jsme došli v pohodě a v klidu … Teď ho mám na klíně a furt mě štípe do podpaží, do ruk, do krku, prostě kam dosáhne. Já miluju svoje dítě :wink:
Teď mě hryzl a to ještě nemá zuby 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
23.3.06 15:18

nutrilon jéééé já myslela, že je hořký ten na ty alergie :D nic společného s Nutrilon 2, sem byla chybně pochopena

to že Nutrilon 2 ještě nepapáme je protože u nás doktorka napřed stanovila začít papat příkrm ( zelenina, ovoce, kaše) a pak že mám teprve začít s tou 2 cca od 5. měsíce a to jsme měli včera, otálím jen kvůli té chřipce, protože teď dle lékařky nemám dávat mléko vůbec, aby to nebylo pro malého prej těžké na trávení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí