22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15110
17.11.14 10:11

@Prdolinka86 Tak oni i studující si vydělávají. Tohle by byla druhá věc, co by se mi nelíbila, to jí taky můžou živit do smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.11.14 10:12
@terinka4444 píše:
A ještě jinak, proč bych já jako nevlastní dcera, která přijede domů za tátou, měla jako v noci spát s ročním miminem, ketré se x-krát budí a nespí? Není to chyba dcery, ale jich dvou jako partnerů, otec by se měl odebrat na víken do ložnice za svou manželkou, o víkendu nemusí být vyspaný do práce.
A ty řeči, že by ona měla hlídat mimino, proč? Ona si ho udělala? Proč by měla? Navíc proč by měla dělat vstřícná gesta k někomu, kdo jí evidentně nesnáší? O joj, to by byla padlá na hlavu.

No tedy, být na jejím místě, raději bych spala v pokoji s miminkem, než s otcem v jedné posteli :nevim: Divím se, že spoustě diskutujích to přijde normální 8o
Mě to tedy přijde hoodně přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.11.14 10:13

@boball ju přesně :-(, já beru podporu od rodičů, ale když vidím, že se dítě snaží. Tady to tak není (beru v potaz co psala zakladatelka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 10:15

@Prdolinka86 víš, máš ve všem pravdu, nicméně to není podstatné. V té jejich rodině to tak nefunguje a zakladatelka to ví, ví to dcera. Zakladatelka ví, že proti dceři nemůže nic říct a čím víc bude říkat tím to bude horší. A dcera to ví a umí toho využívat, ale ani to se nezmění. Nejsou to bohužel rady, které jsou jí k něčemu dobré. Čím větší dusno bude dělat, tím víc se to otočí proti ní. Tím víc bude otec bránit dceru, tím víc bude mít dcera upevněnou pozici.
Zakladatelce nezbývá, než se s tím smířit. Snažit se posunovat hranice, nicméně podobrém a s přetvařující se láskou. Ideálně počkat ještě tři měsíce na dům, kde předpokládám bude více prostoru. V týdnu chodit sama za partnerem spát s ním, nikoliv s miminem a o víkendu ho zkusit porposit a přesvědčit, ať spí s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.11.14 10:17

@jannina1 taky to nechápu, ani udávaný důvod proč by měla dcera spát s malou v pokojíčku, proč by nemohla - je to její sestřička ne? Ne, toto tady nikdo neřeší. Jen to, že zakladatelka ji nemá ráda.(ale důvod proč to tak je, atd.. to tu nikdo neřeší), prostě je to dcera přítele, tak musí vše překousnout. Nemusí. Za mě ne. A tady na tom, by měla zapracovat jak dcera, tak přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 10:18
@boball píše:
@terinka4444 Těžko říct, možná je mladá vyčuraná jak mrak a dělá naschvály, možná zakladatelka přecitlivělá. Rozhodně bych určitě jednala jako partnerka a tohle tak nenechala. Možná i pro tyhle věci jsem já osobně úplně zaujatá, proti takovým věkovým rozdílům. No, ale to je od věci a s tématem to nemá co do činění.

uhodila jsi hřebiček na hlavičku, věkový a pravděpodobně majetkový rozdíl. Ale jak bys jednala, co bys udělala? Ono to poplácávání tady po ramenou je hezké, určitě pohladí zakladatelčinu duši, všechno je to správné a tak by to mělo být, ale není, fakt není. Dcerunka je vypočítavá chytrá mrcha, které má omotaného tatínka, tatínek je slepoučký milující tatínek zbožňující dcerunku a doma mající hlavní slovo, tohůle je realita. A z toho musí zakladatelka vycházet. Cítí se na druhé koleji a pravděpodobně tam je, ona musí najít východisko a počítat s tím, že dcera se své vlády nevzdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.11.14 10:19

@terinka4444 Já vím, jak to myslíš. Ale to „dusno“ se také nedá vydržet dlouho.

(já bych to nesnesla), ale zase bych vynechala dceru, a řešila to důrazem na přítele. Připadá mi, že zakladatelka nemá žádnou důležitou „roli“ v jejich životě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 10:22
@boball píše:
@Prdolinka86 Tak oni i studující si vydělávají. Tohle by byla druhá věc, co by se mi nelíbila, to jí taky můžou živit do smrti.

jenež to je ono, tobě by se to mohlo nelíbit horem dolem, však zakladatelce se to taky nelíbí a ani mně by se to nelíbilo, to nic nemění na faktu, že nejsou manželé, evidentně tatík má finance, pravděpodobně financuje i zakladatelku s druhou dcerou a ona nemá moc co mluvit do toho, co tatík dělá. A i kdyby morálně měla právo do toho mluvit, kao že jsou partnery, tak má co mluvit do peněz, evidentně v tomto nerovném vztahu mluvit nemůže. Umím si představit to tóčo, kdyby začala s tím, že by dceři neměl dávat peníze…tohle jsou rady správné, mělo by to tak být, jenže zakladatelce k ničemu, ona nemá moc to zařídit a změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 10:22
@Prdolinka86 píše:
@terinka4444 Já vím, jak to myslíš. Ale to „dusno“ se také nedá vydržet dlouho.(já bych to nesnesla), ale zase bych vynechala dceru, a řešila to důrazem na přítele. Připadá mi, že zakladatelka nemá žádnou důležitou „roli“ v jejich životě..

ano, přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
17.11.14 10:25

@terinka4444 pravděpodobně bych jednala jak píšeš ty, laskavě, ale důrazně. Ale, já bych ve svém věku už to dokázala holku o 23 let mladší přečurat. Kdežto u zakladatelky si nejsem jistá. Jsou to holky vlastně ještě obě dvě. A dokážu si představit, jak by moje vlastní dcery, uměly být nemožné, kdyby si našel tatínek partnerku pomalu stejně starou jako ony. A nelíbila se jim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 10:30
@Prdolinka86 píše:
@jannina1 taky to nechápu, ani udávaný důvod proč by měla dcera spát s malou v pokojíčku, proč by nemohla - je to její sestřička ne? Ne, toto tady nikdo neřeší. Jen to, že zakladatelka ji nemá ráda.(ale důvod proč to tak je, atd.. to tu nikdo neřeší), prostě je to dcera přítele, tak musí vše překousnout. Nemusí. Za mě ne. A tady na tom, by měla zapracovat jak dcera, tak přítel.

ano, máš pravdu, krom toho spaní s malou v pokojíčku, sestřička nesestřička, jestliže se mrně budí a je potřeba o něj pečovat v noci, je to zodpovědnost rodičů, nikoliv sourozenců, jinak máš ve všem pravdu. V čem to zakladatelce pomůže? V ničem. Dcera a přítel zapracovávat nepotřebují a nebudou. Těm to vyhovuje tak, jak to je a chtějí, aby zakladatelka nedělala dusno. A ona má možnost ho dělat a vydobývat si své pozice, ovšem s jakým výsledkem, to netuším. Nebo se přizpůsobit situaci a mít klid a tahat za špagátky chytře a lstivě v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.11.14 10:32

@boball Myslím, že kdyby se jim nelíbila, atd. Tak by s tím stejně asi nic neudělaly. A nebo by tam prostě k němu nejezdili, dali mu to najevo, i jí. Ale třeba né tím, že by s ním spaly v posteli atd. :-)

Ale tohle je asi ve výchově, a hlavně v tom, že přítel prostě nebere zakladatelku jako rovnocenou partnerku.. Jak to čtu, ona v rodině nemá žádné právo, žádnou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 10:32
@terinka4444 píše:
ano, máš pravdu, krom toho spaní s malou v pokojíčku, sestřička nesestřička, jestliže se mrně budí a je potřeba o něj pečovat v noci, je to zodpovědnost rodičů, nikoliv sourozenců, jinak máš ve všem pravdu. V čem to zakladatelce pomůže? V ničem. Dcera a přítel zapracovávat nepotřebují a nebudou. Těm to vyhovuje tak, jak to je a chtějí, aby zakladatelka nedělala dusno. A ona má možnost ho dělat a vydobývat si své pozice, ovšem s jakým výsledkem, to netuším. Nebo se přizpůsobit situaci a mít klid a tahat za špagátky chytře a lstivě v klidu.

Mě by zajímalo jak je to doopravdy, zakladatelka tady psala, že píše jen současnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 10:33
@boball píše:
@terinka4444 pravděpodobně bych jednala jak píšeš ty, laskavě, ale důrazně. Ale, já bych ve svém věku už to dokázala holku o 23 let mladší přečurat. Kdežto u zakladatelky si nejsem jistá. Jsou to holky vlastně ještě obě dvě. A dokážu si představit, jak by moje vlastní dcery, uměly být nemožné, kdyby si našel tatínek partnerku pomalu stejně starou jako ony. A nelíbila se jim. :nevim:

bingo, to je totiž přesně ono. Ať je to morální nebo není, správné nebo ne, ona musí intrikařit a to velmi přsně a s rozmyslem. A manipulovat chlapem, s láskou a chytrostí a vyčůraností. přímý boj za práva a pravdu je u ní cesta do pekel. Vyhlášení boje té holce je chybný tah, velmi chybný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 10:34
@Prdolinka86 píše:
@boball Myslím, že kdyby se jim nelíbila, atd. Tak by s tím stejně asi nic neudělaly. A nebo by tam prostě k němu nejezdili, dali mu to najevo, i jí. Ale třeba né tím, že by s ním spaly v posteli atd. :-)Ale tohle je asi ve výchově, a hlavně v tom, že přítel prostě nebere zakladatelku jako rovnocenou partnerku.. Jak to čtu, ona v rodině nemá žádné právo, žádnou roli.

Jenže to by podle mě neměla i kdyby měl syna, nebo starší děti nebo žádné děti. To je v chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí