22letá přítelova dcera mi říká mami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mrs.gendy
16.11.14 23:32

@majki.r myslim ze otce bych radsi uplne vynechala. Fungoval by tam jen jako zachranej kruh a nakonec by se na nej nasejrili obe, protoze by se bal rict, ktera ma z nich pravdu. Nebo spis by to nedokazal. Naprdla by se jedna i druha. Je to jejich boj. Pokud ovsem chlap neni takova autorita, ze by si mezi zenskejma srovnal poradek. Ale asi ne, kdyz to neudelal do ted :nevim:

Příspěvek upraven 16.11.14 v 23:34

• Citovat
  • Upravit
60
16.11.14 23:34

@evill Pokud dcera nemůže dojet domů taxíkem, je dost stará na to, aby zvládla přenocovat v penzionu nebo v hotelu. Už jako dítěti mi vadily citové projevy od rodičů, asi jsem hodně netýkavá, v posteli bych s nimi nespala ani za nic… Tohle fakt nechápu, v posteli snesu chlapa a psa :D

Nicméně souhlasím že problém je jinde, ale chování dcery a její „přítulnost“ spíš přikládá pod kotel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
16.11.14 23:41

Holky uplne me stve jak jste tady nektere tak nad veci..chapajici a odsuzujici autorku.. :cert: je to divne..norm rekni partnerovi.. ze jeho dcera bude spat s vasi dcerou a ty s nim ze uz konecne je mala velka..a konecne muzete byt spolu..nenechavej ji delat si ve vasem byte co chce..ona s nim sice zila..maji se radi..to je normalni..ale ty jsi ted jeho partnerka a ona by to mela prijmout a ty si uhajit svoje misto..driv ted nez pozdeji..vsechno po dobrem a s laskou..at to zase nespadne do toho ze jsi nejhorsi..drzim palce..bude to dobre! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.14 23:52
@Aony píše:
Holky uplne me stve jak jste tady nektere tak nad veci..chapajici a odsuzujici autorku.. :cert: je to divne..norm rekni partnerovi.. ze jeho dcera bude spat s vasi dcerou a ty s nim ze uz konecne je mala velka..a konecne muzete byt spolu..nenechavej ji delat si ve vasem byte co chce..ona s nim sice zila..maji se radi..to je normalni..ale ty jsi ted jeho partnerka a ona by to mela prijmout a ty si uhajit svoje misto..driv ted nez pozdeji..vsechno po dobrem a s laskou..at to zase nespadne do toho ze jsi nejhorsi..drzim palce..bude to dobre! :hug:

Ale on s ní v jedné posteli prostě spát nechce. To už tady několikrát zaznělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32587
16.11.14 23:52
@LadyLada píše:
@DanielaSna Na tomto příběhu mi to nepřipadá až tak nepochopitelné. Znám případy, kdy od rodiny odešel táta a takřka dospělí synové spali s mámou v ložnici. A tuhle jsem si velmi ráda vlezla do postele za mámu (a dospělá jsem už nějaký ten rok) a bylo mi to moc příjemné, objala jsem ji jako za mala… co je na tom divného, že jsou i dospělé děti schopny fyzického kontaktu s rodiči? Zejména po té, když prodělaly v útlém věku takové trauma, jako je ztráta rodiče, neřku-li matky?
Pokud to nevadí tomu dítěti, neshledávám na tom nic patologického.

No to ja znam taky ty pripady a nikomu to nic dobryho teda neprineslo.
Se mnou kluci treba taky spali v loznici…ale kdyz byli mali…ted uz by mi to prislo divny. Jako za mamou jsem si do postele taky klidne lehla ale kdyby ke me mel lezt muj 22 syn tak to si nedovedu predstavit. To mi pride divny uz treba v 15.
Jako fyzicky kontakt beru…pusu objeti ale lezeni v posteli je uz pres caru…pro mne…co se tyce rozdilnyho pohlavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.14 23:54

Mě by zajímalo, jak by ten příběh vypadal, kdyby ho psala ta dcera ze svého podledu :think: Třeba „táta a jeho mladá kočena mají krizi a ona z toho viní jen mě“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.11.14 23:55

@Aony Souhlasím :potlesk: Otázka je, jestli to tatínek chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.11.14 23:57
@Callipo90 píše:
A kde bydlí teda ta dcera???

V byte asi 100 km od nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.11.14 23:58
@Nova.holka píše:
zkousela jsem to, opravdu, ale nejde to, nedokazu to. Miluju svoji dceru s pro dalsi „dceru“ neni misto. Jsem zla, ale chci taky kousek sveho stesti. Mockrat mi ublizila a ja neumim a ani nechci donekonecna odpoustet.

Představ si, že by, teoreticky, tvůj přítel zemřel. Ty by sis našla nového a ten by žárlil na tvoji dceru, tu co miluješ. Otíral se o ni, měl poznámky, když by se přitulila. Postavila by ses proti vlastnímu dítěti? (a představuj si svoji dceru) Asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.11.14 00:00
@Nova.holka píše:
V byte asi 100 km od nas.

Jenom tak ze zvědavosti. Když je přítel tak za vodou, že může platit inkaso, bydlení a vůbec celou existenci dospělé dcery, proč jste si nekoupili větší byt než jedna jedna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:01
@terinka4444 píše:
pokud cítí tu nevraživost od macechy vytáhla do boje, a protože to není dítě, ale mladá žena, její zbraně tomu odpovídají, nemyslím sexuální, ale ví, jak být holčičkou pro svého tatínka a zná ho dobře, a zakladatelka na to skáče jak na žížalu. Připusťme, že ta dcera je mrška a jde tvrdě za svým, tímhle jednáním proti ní zakladatelka nemá šanci, čím víc jí bude nesnášet a prskat, tím víc má ta holka tátu v hrsti.

Tak mam hrat jeji hru? Mit ji rada? O cem ale ten muj zivot potom bude? Jen o pretvarce, ale uz kdysi jsem to zkusila, mit ji rada a delat z ni stredobod naseho zivota a pritel byl stestim bez sebe. Ted je pro me ale stredobodem nase dcera a vse chci dat ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:02
@Bábrdl píše:
Jenom tak ze zvědavosti. Když je přítel tak za vodou, že může platit inkaso, bydlení a vůbec celou existenci dospělé dcery, proč jste si nekoupili větší byt než jedna jedna? :think:

Cekame, az se nam dostavi dum, jeste asi dva mesice, tam bude vice mistnosti a hlavne pokoj pro navstevy, pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.11.14 00:05
@Bábrdl píše:
Představ si, že by, teoreticky, tvůj přítel zemřel. Ty by sis našla nového a ten by žárlil na tvoji dceru, tu co miluješ. Otíral se o ni, měl poznámky, když by se přitulila. Postavila by ses proti vlastnímu dítěti? (a představuj si svoji dceru) Asi ne.

Ja to vim, samozrejme bych hajila sve dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.11.14 00:05
@Nova.holka píše:
Tak mam hrat jeji hru? Mit ji rada? O cem ale ten muj zivot potom bude? Jen o pretvarce, ale uz kdysi jsem to zkusila, mit ji rada a delat z ni stredobod naseho zivota a pritel byl stestim bez sebe. Ted je pro me ale stredobodem nase dcera a vse chci dat ji.

Ale to prostě nepůjde. On má zkrátka dvě děti :nevim: Chápu, že z toho vzniká ve vztahu napětí. On miluje dvě děti a chce, abys to cítila stejně, ty jen jedno, a chceš aby to cítil stejně. A to prostě nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 00:06
@Bábrdl píše:
Jenom tak ze zvědavosti. Když je přítel tak za vodou, že může platit inkaso, bydlení a vůbec celou existenci dospělé dcery, proč jste si nekoupili větší byt než jedna jedna? :think:

Určitě jí vše platí když je tak neschopná, nájem, energie, jídlo, zábavu, oděv atd… a sám má mini byt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí