Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kaliopa píše:šmankote
Nenaznačím, diskutovat zde často nebudu. Řekla bych, že to tu nemá moc vysokou úroveň. Na jiných serverech jsou lidi s větším rozhledem, tak chodím raději jinam.
@Keyllah píše:
Jestli ta „ne moc vysoká úroveň“ není nějak ovlivněna diskuzemi o selfie na fcb, fotkách na fcb atd…souhlasím, že takové diskuze tu úroveň moc nemají, souhlasíš se mnou? To přeci nemůžou neustále dokola řešit lidé s „větším rozhledem“?!?
No je to o úrovni lidí, kteří si neuvědomují, co vše o sobě na Facebooku vyzradí a jeětě do toho tahají děti, které je za to mohou v budoucnu zažalovat.
@Kaliopa holka seber svou vyssi uroven a jdi diskutovat jinam, nekam s frustrovanymi vysokoskolaky co nemaji praci a sedi u pc ![]()
@Kaliopa píše:
No je to o úrovni lidí, kteří si neuvědomují, co vše o sobě na Facebooku vyzradí a jeětě do toho tahají děti, které je za to mohou v budoucnu zažalovat.
Tak to těžko
a kdo u té 40leté paní byl to dítě?:-)) máš recht, možná by to chtělo změnit spoludiskutující…
@Kaliopa píše:
A co tvoje úroveň? Jaká je?
@Keyllah píše:
Jejich absence tak maximálně zvednou zdejší úroveň
Já sem fakt moc nechodím, protože chytrých maminek tu bylo tak pět. Jinak spíše puberťačky řešící finanční tíseň nebo nevěry manžela apod.
@Keyllah píše:
Tak to těžkoa kdo u té 40leté paní byl to dítě?:-)) máš recht, možná by to chtělo změnit spoludiskutující…
A paní tam snad děti na FB neměla? Měla tam plno fotek.
@Kaliopa píše:
Já sem fakt moc nechodím, protože chytrých maminek tu bylo tak pět. Jinak spíše puberťačky řešící finanční tíseň nebo nevěry manžela apod.
Já nejsem ani jedno
A snad nejsem úplně blbá…
@Kaliopa píše:
To je, ale reálný život, že se i něco takového stane.
Ale chápu, že nesahame na tvoji úroveň.
@fashion_victim83 píše:
Vsichni oceňujeme tvou peci o cizi osoby.Az nejake dite zažaluje rodice kvůli fcb, nostalgicky si vzpomenu na tvou prognózu a řeknu si „sakra, ona mela pravdu.“Nicmene málokdo je tak pitomy, aby tohle delal. Skoro bych rekla, ze v CR se tohle jen tak nestane.
Zato pitomých rodičů nectících soukromí dítěte je hromada. Zajímavé, že to dělají vesměs matky, otcové tolik ne. Asi matky toužily po kariéře modelky, tak si to teď ve 40 vynahrazují. Aspoň se zasmějeme.
@Kaliopa píše:
A paní tam snad děti na FB neměla? Měla tam plno fotek.
A co je ti po tom? ![]()
@Kaliopa píše:
Tak ještě, že nás všechny máš tak přečtené a prolustrované
promiň, ale tvoje příspěvky a názory pro mě na základě tvých založených diskuzí tak nějak ztrácejí hodnotu…
@Kaliopa píše:
Holka a co tu tedy dnes cely den delas??
btw jeste ze tebou zalozene diskuze jsou tak na urovni a k zamysleni
![]()