Říkáte dětem, že když se nebudou učit, skončí za kasou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3641
12.7.16 15:33

Témata jsou normální. Třeba zde se dala hodně rozvést diskuze o stavu českého školství, uplatnitelnosti oborů apod. Ale to by dámy musely zapojit hlavinky a nepsat jen urážky. Loučím se, klidně si dále dávejte selfie s našpulenýma pusinama na FB, ale děti byste mohly vynachat. Fakt nemohou za to, že se narodily blbkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15688
12.7.16 15:34
@fashion_victim83 píše:
To mluvíš porad o te dnesni žene? Tohle patři jako koment možná tak k americkým matkach a soutěžím batolat, jestli víš o co jde. Fotka rodiny na výletě neni žádná kompenzace nesplnenych snu.

Závidí :) sama beztak žádnou pořádnou rodinu nemá. Kdo by taky s takovou zakomplexovanou chudinkou vydržel? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.7.16 15:35
@Kaliopa píše:
Zato pitomých rodičů nectících soukromí dítěte je hromada. Zajímavé, že to dělají vesměs matky, otcové tolik ne. Asi matky toužily po kariéře modelky, tak si to teď ve 40 vynahrazují. Aspoň se zasmějeme.

Ty neukazuješ fotky svých dětí kamarádům, příbuzným? Nebo je tajis a chránis tak jejich soukromí?

• Citovat
  • Upravit
12272
12.7.16 15:36
@Kaliopa píše:
Já sem fakt moc nechodím, protože chytrých maminek tu bylo tak pět. Jinak spíše puberťačky řešící finanční tíseň nebo nevěry manžela apod.

Tím „chytrých“ máš na mysli podobných tobě? To by bylo super, kdybych jich tu bylo jen pět. :palec: Máš ty ale přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
12.7.16 15:36

@Kaliopa holka zaplat si aspon gigola. Ty to potrebujes jako sul ;) rodina asi neklapne tak aspon neco :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.7.16 15:37
@Kaliopa píše:
Témata jsou normální. Třeba zde se dala hodně rozvést diskuze o stavu českého školství, uplatnitelnosti oborů apod. Ale to by dámy musely zapojit hlavinky a nepsat jen urážky. Loučím se, klidně si dále dávejte selfie s našpulenýma pusinama na FB, ale děti byste mohly vynachat. Fakt nemohou za to, že se narodily blbkám.

Moje dítě je třeba rádo, když ho vidí i naši přátelé, kteří nežijí v naší blízkosti ;) ale ro nepochopí někdo, kdo nevytahl paty z Horní Dolní ;)

• Citovat
  • Upravit
3641
@lucenka píše:
Ty neukazuješ fotky svých dětí kamarádům, příbuzným? Nebo je tajis a chránis tak jejich soukromí?

Ukazují, ale ne na veřejném profilu na FB. Vždyť lidí tam dávají fotky z dovolené, na které zrovna jsou! Dobrý tip pro zloděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
@Kaliopa píše:

njn, někdo se blkám narodí a někdo blbky porodí…myšleno obecně nic proti nikomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.7.16 15:38

Kdo tu býval největší rypna, proudící a už tu není? Že by se převtělila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
12.7.16 15:38
@Slečna Ferka píše:
@Kaliopa Upřímně, neříkám nic takového. A ne kvůli počtu vysokoškoláků, ale proto, že žádná práce není ostudná. Nechci, aby si moje dítě myslelo, že kdo je za kasou (uklízečka, dělník, prodává v Mekáči atd.), je nějakej póvl.

Každý jsme nějaký, každý má nějaký intelekt, schopnosti, časové možnosti, možnost dojíždění atd. (dělat za kasou je fajn, když si můžete naplánovat směny - s malými dětmi člověk často nemůže makat 9-17, tak co je lepší: být na dávkách, nebo jít na pokladnu?).

A navíc - nekdo tu práci dělat musí. Kdyby si všichni mysleli, že dělat za kasou je pod jejich úroveň, kde si nakoupím? (Obdobně: kdo mi v práci uklidí? apod.)

Čili já svoje dítě naopak vedu k respektu k lidem, ať dělají cokoli. Důležité je, jestli jsou milí a poctiví, a ne, jaké mají zaměstnání.

Nejlepší odpověď. Každá práce si zaslouží úctu. Kromě úředníků samozřejmě. 8)

Příspěvek upraven 12.07.16 v 15:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.7.16 15:39
@Kaliopa píše:
Ukazují, ale ne na veřejném profilu na FB. Vždyť lidí tam dávají fotky z dovolené, na které zrovna jsou! Dobrý tip pro zloděje.

Chudáci děti, když jim beres právo na soukromí. Pozor, aby tě pak nezažalovaly

• Citovat
  • Upravit
3641
@lucenka píše:
Moje dítě je třeba rádo, když ho vidí i naši přátelé, kteří nežijí v naší blízkosti ;) ale ro nepochopí někdo, kdo nevytahl paty z Horní Dolní ;)

Vidíš, my žijeme dlouhodobě v zahraničí a tohle nedělám. Ono je možné fotku zaslat emailem nebo se spojit přes Skype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
@Enmamma píše:
Až bude malej větší, budu ho strašit tím, že skončí v Albertu, když se nebude učit :lol: :lol: :lol:

Já jsem se učila a stejně jsem tam skončila. Naštěstí jen na dobu přechodnou :P
Ne, děcka tím nestraším. Mladší kluk tam dokonce při škole 3 roky brigádničil. Dobrovolně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
12.7.16 15:41
@Kaliopa píše:

Ježíš ty jsi drsná. Hlavně pěkně hrdě odejít středem s hlavou vztyčenou a brečet můžeš až za sebou zabouchneš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
12.7.16 15:43
:palec:
@Slečna Ferka píše:
@Kaliopa Upřímně, neříkám nic takového. A ne kvůli počtu vysokoškoláků, ale proto, že žádná práce není ostudná. Nechci, aby si moje dítě myslelo, že kdo je za kasou (uklízečka, dělník, prodává v Mekáči atd.), je nějakej póvl.

Každý jsme nějaký, každý má nějaký intelekt, schopnosti, časové možnosti, možnost dojíždění atd. (dělat za kasou je fajn, když si můžete naplánovat směny - s malými dětmi člověk často nemůže makat 9-17, tak co je lepší: být na dávkách, nebo jít na pokladnu?).

A navíc - nekdo tu práci dělat musí. Kdyby si všichni mysleli, že dělat za kasou je pod jejich úroveň, kde si nakoupím? (Obdobně: kdo mi v práci uklidí? apod.)

Čili já svoje dítě naopak vedu k respektu k lidem, ať dělají cokoli. Důležité je, jestli jsou milí a poctiví, a ne, jaké mají zaměstnání.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí