Riziko Downova syndromu - čekáme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klementýnka
16.2.12 20:39

Teď jsem v 17 týdnu, na amnio jdu v 18 týdnu. Jdu v úterý …

• Citovat
  • Upravit
3507
16.2.12 21:00

určitě vše dopadne dobře, já se amnia bála.................nešla jsem tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
16.2.12 21:04
Klementýnka píše:
Slunečničko, moc gratuluju ke zdravému klučinovi, ať prospívá, a moc se omlouvám, že málo píšu, nestíhám, mám spoustu práce … ale amnio se blíží, jdu v úterý, pak mám do pátka neschopenku, chtěli mi dát „belgicky“ jen dva dny, ale poprosila jsem je o 4, abych mohla být doma do konce týdne.Chtěla jsem se zeptat, jak si zvládla ten okamžik vpichu. Já jsem trochu plašan a hodně se lekám, teď se bojím, že s sebou trhnu, až mě píchnout … dá se to nějak ovládat? A jak dlouho je jehla v bříšku?

Ahoj, moc ti budu držet palečky, určitě to dopadne dobře :)

Co se týče vpichu, tak to bolí klasicky jako napíchnutí při normální odběru z žíly. Mě byla hrozná zima. Předtím jsem tam ležela jen v triku a kalhoty na kotnících a 20 minut mi rejdila ultrazvukem po břiše s tunou gelu. Studilo to a já se normálně klepala zimou jako ratlík. Také jsem se bála, že cuknu, ale udělala to tak rychle, že jsem ani nevěděla, kdy to udělá. Myslela jsem si, že bude tahat ještě nějako hadičku, nebo něco, ale prd, normálně to tam vrazila a byl konec :D

Neboj se, fakt to trvá asi tak 2 minuty, ani né.
Hned nám všem napiš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
16.2.12 21:05
sedmikrassa píše: sluni a pandor- paní doktroka mi řekla, že miminko vypadá v naprostém pořádku, i cystička zmizela!!!!!!!!!!!! Mám celý UTZ na DVD a také 3D fotečku miláčka!!Nádherný pocit…Děkuju!!!! Hurá!!!!!! :srdce: :dance: :srdce:

Moc moc moc moc moc ti gratuluji, to je úžasná zpráva :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.2.12 21:06

Sedmikrásko - super zprávy! To je paráda, myslela jsem na tebe a čekala, až se ozveš. Gratuluju :dance: :potlesk:

Sluni - a jak ti je, máš ještě bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
16.2.12 21:08
katy123 píše:
Sedmikrásko - super zprávy! To je paráda, myslela jsem na tebe a čekala, až se ozveš. Gratuluju :dance: :potlesk:Sluni - a jak ti je, máš ještě bolesti?

Ahoj, hele vůbec. Akorát mám nějaký počínající zánět močáku, ale to bude dobré.
Břísko mě vůbec nebolí. Všechno je v naprostém pořádku. Miminko krásně kope.
Dnes jsem tam raději zašla na UTZ, protože mě bolel ten močák, tak aby se na to podíval a dr říkal, že po amniu ani stopa, že mimi je v pořádku a že plodová voda je již doplněna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
16.2.12 21:10

Klementýnko - mě tedy ten odběr trval fakt chvíli, cca ty dvě minuty. Bylo to hned. Ta voda teče tlakem sama. Naplnily tři ampule a byl konec. Rychle to vytáhle, stejně jako to tam vrazila. Strašně rychle. Ani jsem to nezaregistrovala. Ona to bodla cca do půlky, pak kontrolovala na UTZ a dotlačila pak ještě dolu. Ale fakt to je takový jen tlak. Je sice pravda, že jsem měla zatlý zadek a prostěradlo v něm.. ale šlo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
16.2.12 21:10

Jinak cca 10 min po vpichu se mi tam udělal mírný otok, který ten den ještě zmizel a teď tam mám modřinu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.2.12 21:18

Sluni - tak fajn, že je ti dobře, až na ten močák,ale to bude dobrý. Prostě jsi to zvládla na jedničku! :D Tedy.. oba dva jste to zvládli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
16.2.12 21:20

Já si píchám injekce na ředění krve každý den do břicha, tak mám trochu přípravu :mrgreen: i když jehličky jsou to malinkaté …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
16.2.12 21:26
katy123 píše:
Já si píchám injekce na ředění krve každý den do břicha, tak mám trochu přípravu :mrgreen: i když jehličky jsou to malinkaté …

Tak přesně k této bolesti se to dá přirovnat fakt! O nic víc to nebolí. Dobře se na psychicky připrav a bude to fajn. Já omdlívala z důvodu cukru, vždy po krvi se mi dělá zle a potřebuji colu. Tak si ji vem sebou :)

Také to zvládneš a uvidíš že bude miminko krásné zdravé a řeknou ti pohlaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
16.2.12 21:28

holky je to krása a ještě mám tu fotku ve 3D to je fakt super.....a to DV pokud tam pojedete asi si to taky nechte stojí to za to, ta paní doktorka je fakt dobrá dnes UZ opět cca 40min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
16.2.12 21:29

Já si zase píchala hormony, aby mi uzrálo vajíčko a to bylo taky do břicha… takže to porovnání znám. A navíc tady ti to dělá někdo jiný, takže pohoda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
16.2.12 21:31
sedmikrassa píše:
holky je to krása a ještě mám tu fotku ve 3D to je fakt super.....a to DV pokud tam pojedete asi si to taky nechte stojí to za to, ta paní doktorka je fakt dobrá dnes UZ opět cca 40min

JJ, nechám, vše máme domluvené. Jedu tam toho 24.2 :)
Uka fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
16.2.12 21:33

já ji mám jen vytisklou snad mi ji i pošle do mailu tak Vám ji sem hned dám ale je to krásný. on si miláček furt ale dával ručičky před obličej - asi nechtěl aby jsme ho viděli či co a nakonec slevil...... :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí