Jak prožíváte rizikové těhotenství? Jste na tom některá podobně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25182
12.12.08 10:26

PaJi tak jak…?
Po delší době jsem nakoukla a čučím 8O
Tak už máš odrodíno?
Má někdo nějakou zprávu, já to moc nemám čas sledovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.12.08 17:12

ahoj holky,

Mavo , ahoooj. Tady už to moc nefrčí, viď??
No, já jsem dnes 38+5, poslíky každý den, hlen.zátka stále na odchodu, ale zatím nic. Už jsem z toho nervní, jsem unavená a protivná, takže bych už brala mít po všem :? .
Jakpak u tebe? povídej… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.12.08 18:51

Ahoj holky,
Páji a jak se pozná taková hlenová zátka?
já sem byla teď ve čtvrtek na ko a mám CS už 3 ach jo snad se to moc nerozjede chtěla bych vydržet aspoň do 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
17.12.08 11:13

Ahoj holky,

Ilco, vypadá to jako „takovej smrkanec“..jak už někdo trefně napsal. Odejde hodně, což poznáš a pak tak nějak furt po troškách odchází.
Důležitý je, aby se ti moc nezkracoval čípek, to CS neni až tak rozhodující..prý a aby ses neotvírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
17.12.08 13:31

Ahoj holky,
vidím, že žádné závratné novinky nejsou…
Paji - tak jsi to krásně uležela, tolik strachu sis prožila a teď už bys mohla rodit a zase nic… To těhotenství je fakt nevyzpytatelné…

No jinak já mám novinku - už jsem týden v porodnici kvůli preeklampsii (začalo to vysokým tlakem) a ZÍTRA mně budou vyvolávat porod. Budu 35+6, kluci jsou už prý zcela vyvinutí, teď už jen mají přibývat na váze, takže jim prý bude lépe venku… Mám rodit normálně, tak jsem zvědavá, jak ty dva raubíře vytlačím… :D Takže u mě taky paradox - pořád strach z předčasného porodu kvůli tvrdnutí a zkracování čípku…, teď se klukům ven vůbec nechce a doktoři je takhle vyhání… :-)

Jinak - jak sem ze začátku chodila Frenka - myslím, že už porodila, v 31+0, narazila jsem na www.dvojcata.cz na zprávu od holky se stejným nickem a podle týdnů to odpovídalo, takže myslím, že by to byla moc velká náhoda, aby existovaly dvě Frenky čekající dvojčátka ve stejném termínu…

Mějte se a pokud ten porod přežiju 8O :D , určitě se ozvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.12.08 15:07

Slavnostně všem oznamuji, že s Boží pomocí se 20.12. v Krumlovské nemocnici ve 4.28 narodila naše Ella 3560gr (tolik totiž váží nedonošeňátka :lol: ) a 50cm spontálním porodem. Zdravá a krásná :!
Doktor byl profesionální jak dlouho nikdo, takže samotné tlačení proběhlo rychle a bez nástřihu i přesto, že malá má hlavu obrovskou (nevim po kom, ale i sestry valily oči 8O ). Doba před tím začala na mé běžné páteční kontrole, nebo spíš po příchodu domu. Nepravidelné kontrakce a křížové bolesti. Takto to probíhalo až do půlnoci, kdy jsem začla krvácet a odvolala muže s firemní akce a jelo se. Cesta byla dlouhá a hledání porodnice zajímavé . Přijela jsem otevřená na 4cm. Následovalo sepsání porodopisu, klistýr, monitor, prasklá voda, monitor a bolesti :evil: . Bylo to intenzivní, ale díky Bohu rychlé.
Teď ležíme samotné na pokojí a protože jsme z daleka, žádné návštěvy :? , tak je to dlouhé.

Teda, to jsou mi ale novinky :D Už se těším na zprávy Pegi . Frenka se snad také ozve. Tak všem pevné nervy a ozvěte se všechny :! :D
Hezký předvánoční čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
21.12.08 18:02

Paji gratuluji !!! To je super žes malou donosila a je to takovej macík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
2.1.09 16:14

Páji gratulace k holčičce, Pegi a myslím že sem tě viděla na jiný diskuzi že už máš klučíky tak taky gratulace veliká a závist že už to máte za sebou.

Jinak všem opožděně hodně zdravíčka a stěstíčka v roce 09.

U nás nic nového jen že je ten náš prcek malinko větší o týden takže uvidíme kdy se ohlásí na svět :-)

Tak zatím holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
2.1.09 22:05

Po dlouhé době nakukuji, až se stydím :oops:

A ty krásné zprávy… :P

PaJi gratuluji moc moc moc. Oboum vám přeji hodně zdravíčka. Ella je moc krásné jméno.
Tak jsi to rizikové těhotenství dovedla do šťastného konce, ještě jednou gratulace.

A já, v pohodě. Dneska jsem 29tt. Zatím se cítím fajn, rodit se nechystám. Spíš se toho začínám bát :roll: :lol:

Nevím jak jsi na tom z časem, kdy sem mrkneš. Já se mrknu snad častěji…

VŠEM OSTATNÍM DO NOVÉHO ROKU JEN TO NEJLEPŠÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.1.13 15:23

Ahoj, jsem v 10 Tt a jsem na rizikovym těhu :? :cert: Pekelně se doma nudim, už mě absolutně nic nebaví jsem z toho pěkně protivná a otrávená :(. Ta představa, že mám ležet ještě 6 měsíců mě ubíjí. Nemáte nějaké rady jak se zabavit? :) Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
28.1.13 02:41

Ahoj, tez jsem ted doma, divam se na tv na national geographic a discovery science, pripadne na filmy, pripadne si ctu knihy v ipadu a brouzdam po internetu. Mam nachystane i papirove knizky na cteni, ale neudrzim je na brise :lol: jinak dost casu proste prospim, protoze jsem dost unavena. jak jsi na tom? uz jsi objevila nejakou zabavu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.1.13 08:29

@m.veru Ahoj, moje zábava je uklízení, vaření, a pod.. A vbc mě to už nebaví :D.. Taky koukam na filmy a čtu si ;) No a taky na internetu brouzdám :) V kolikátým jsi týdnu? :)Já už ve 13 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
28.1.13 19:57

@Ziki Ahoj, jsem v pulce 19 tydne. Gratuluju, to mas uz za sebou prvni trimestr, to je super :) jak se citis? ja dnesek skoro cely prolezela, poboliva me brisko a mota se mi hlava, tak jen lezim na gauci a ctu v kucharce co budu varit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
28.1.13 20:07

@m.veru No já konečně tak nějak přestávám zvracet :) Ale za to mě pěkně chytaj záda a břicho mě taky pobolívá, občas nějaká ta unava taky padne :D Jůů tak to máš fajn, to už máš skoro půlku za sebou :) Už tě kope prcek? :) Já se těším až konečně budu mít bříško a bude kopat, aspoň budu vědět že je tam a žije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
31.1.13 21:22

@Ziki ahoj, jak je? drzim pesti, at ti to zvraceni co nejdrive ustane :) my dneska byli na velkem 20 tt ultrazvuku, prcek je v pohode, akorat nam neukazal, jestli je to prcek nebo prckova, takze usuzujeme na holku :) PN dale trva, dalsi prohlidka za mesic, tak si doma odpocinu… kopani jeste moc necitim, spis takove obcasne simrano jak kdybych mela vetry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová