Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kátísek píše:
jj nad tim jsem taky premyslela.. ze skocim pracovni pomer, dojdu na pracak aby platili soc. a zdravotni a pak k dr at mi da neschopenku a budu dostavat od ossz penize do matersky.. je to dobry ze to takhle jde, ale nechci byt cele leto zalezla doma… milujeme vecerni grilovani a bojim se kontrol.. takze skocim neschopenku 31.4.( teda kdyz mi ji dr da) bude i zaroven vypoved a od kvetna budu mit prééé
to budu funet jak lokomotiva:-) ale nebudu se stresovat kdyz pojedeme na nakup ze se nevratime vcas
atd…
TAkze shrnuti.. pristi patek jdu na kontrolu, necham si neschopenku napsat- ze uz jsem proste unavena, 31. dubna pojedu predat praci( klice, papiry atd) a pak k dr na uschopneni od 1.5 a je to
hih
díky díky moc ![]()
Jinak odstupné se ti do PPM nezapočítá, protože z odstupného se neplatí sociální a zdravotní.
ahááá, takze mi to budou pocitat od 1.5.2011 do 31.4.2012? proste co jsem byla v praci? nebot ja budu kveten a cerven jako nezamestnana…
To je, ale ty poslední 2 nebudeš mít příjem, takže se z toho vyloučí, kdybys půl roku před MD změnila zaměstnání, tak se to počítá jen ze 6 měsíců.
takze mi to spocitaji za 10 mesicu jo?? aháááá… takze kdyz mam 14590 nevis kolik to tak nak bude vychazet??? jdu na materskou na 37 tydnu-dvojcatka ![]()
čoveče nejsi nejaka socialni pracovnice, ze to vsechno takhle viiis
![]()
Ten plat je hrubého? Na výpočet potřebuju hrubý včetně všech případných přesčasů a odměn. A nejsem, výzkumný pracovník v úplně jiném oboru, ale holt trochu úchylka povolání…
no mzdu mam jako 14590 hrubeho.. to mam na pracovni smlouve..ale treba odmena tak 500 prumerne za mesic navic…
aspon nekdo mi dovede poradit hih ![]()
Tak to vychází na mateřskou cca 10400,–, to budeš brát těch 37 týdnů a pak si volíš rodičák, pokud bys ho chtěla do 3 let věku, tak to vychází na cca 7600,–
ahááá.. ja prave pocitala s 12 mesici jako ze to budou pocitat a vychazelo mi 10308 tak nak.. ale stli mas pravdu a budou pocitat 10 mesicu ze zamestnani a budu brat 10400 tak to bude super.. jj na 3 roky.. Jani díky moc
![]()
Ahoj, jsem v podobné situaci jako Sandrik, chodim do prace a do skoly a v šestém měsíci budu dělat státnice, mám z toho hrůzu kdykoliv si na to vzpomenu…Prosím porad, jak jsi se zvladla učit na SZZ a kdy? Jsem teď často unavená a už se nedokážu učit do 3 do rána jako doposud. Ještě mám tříletého syna, kterému se musím věnovat po práci a o víkendech. Díky za podporu a rady
Katka