Máte zkušenosti s kočárkem Roan bloom?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1296
11.12.20 04:03
@Lendik93 píše:
@Petula03 Ahojky, taky koukám po kočárku, líbí se mi jeho design 😊. Když koukám na parametry, tak vypadá taky dobře, jen mám vždycky strach ze sporťáku, co vydrží… Jaká je konstrukce? Je to bytelné a dobře odpružené?

Mám úplně stejný problém a dotaz :mrgreen: :potlesk: ale jinak je to nás favorit. Ještě jsem koukala teda na kočárky MOON ale nevím nevím přijde mi kvalitnější tenhle no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.20 10:59

Loan Bloom

Zdarec matky,

diky @Petula03 a jejimu rozboru tohoto kocarku jsme se pro nej rozhodli a vcera jsme si pro nej zajeli do Polska. Urcite doporucim koupi v kocarky.pl, protoze lidi tam s Vami mluvi sice polsky, ale tak, ze tomu rozumite a i s moji lamanou polstinou doplnenou cestinou mi rozumeli, poradili a cenove vychazi o 3.000 levneji, nez u nas v CR. Zaruka 2 roky, doruceni domu zdarma pres GLS nebo DHL treba mesic pred terminem. Poradil i s “vajcem” a nasledne jsme se domluvili na pozdejsi koupi sedacky pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
4.1.21 17:03

@Fotrsfusem zdravím, a kde přesně jste v Pl byli? Na kolik oresne vás vyšel tedy? A jak se vám líbí? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.21 18:36

@Lebedka99
Zdarec, byli jsme v Cieszyne, hned za hranicemi v kocarky.pl :) 12.200Kc v nejakem jejich kurzu. Ve zlotych chteji 1.999zl. Dovezou nam ho nekdy behem ledna nebo unora, termin mame az v pulce duna. Rikal, ze nemusime mit strach, ze zbozi bud poslou nebo si ho podame “pres caru”. V lednu prijde aktualizovany model, ktery ma navic vetrani a ten uz nam primo dodaji. Moc se nam libil, hlavne konstrukce je bytelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
6.1.21 19:20

@Fotrsfusem já jsem právě viděla něco že odplepnes tu látku nad korbickou a smotas a máš tam vetrani tohle asi myslíš vid? ;) Já právě hodně uvažuji o koupi toho kocarku ;) jedeme se na něj podívat tady u nás na prodejnu a pak si ho objednáme přímo sem v te barvě :palec: nebyldime zrovna na severu takže kdyby cokoliv s kočárkem bylo rada bych servis a vše řešila tady ale dekuju za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.1.21 01:52

Poptávka

Nebude někdo kočárek roan bloom prodávat teď únor 2021? Děkuji Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.7.21 13:53

Budu prodávat kočárek, v případě zájmu zašlu info a fotky 😊Korbička používaná 5 měsíců, sportovní verze 1 rok. Ke kočárku dodám síťku proti hmyzu, přebalovací tašku a mám i adaptéry na autosedačku. Na konstrukci známky použití. Cena 7500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.21 14:00
@Petula03 píše:
Budu prodávat kočárek, v případě zájmu zašlu info a fotky 😊Korbička používaná 5 měsíců, sportovní verze 1 rok. Ke kočárku dodám síťku proti hmyzu, přebalovací tašku a mám i adaptéry na autosedačku. Na konstrukci známky použití. Cena 7500 Kč.

Proc prodavas? Podle toho, co jsi napsala tak ho mate cca rok a pul v zaprahu, je neco spatne? Ptam se jako majitel stejneho tak jestli se mame na neco pripravit :D nebo jen nevyhovuje jako sportak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.10.21 20:30

Dobrý večer, pokukuji po tomto kočárku. Diskuzi jsem přišla, ale nenarazila jsem na jednu vec. Da se ve sportovní verzi kocarek složit v jednom kuse ikdyz mam kocarek v pozici ve směru jizdy? Na YouTube jsem nasla jem video kde je vždy proti směru jizdy (koukam na mimčo 🙂). Dekuji, pokud máte někdo zkušenost, je to pro me jeden z požadavků, ktery na kocarek mam. Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.10.21 20:39

Dobrý večer, pokukuji po tomto kočárku. Diskuzi jsem přišla, ale nenarazila jsem na jednu vec. Da se ve sportovní verzi kocarek složit v jednom kuse ikdyz mam kocarek v pozici ve směru jizdy? Na YouTube jsem nasla jem video kde je vždy proti směru jizdy (koukam na mimčo 🙂). Dekuji, pokud máte někdo zkušenost, je to pro me jeden z požadavků, ktery na kocarek mam. Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.12.22 19:08

Ahoj holky, budeme nejspis kupovat tento kocarek, mimco se ma narodit v dubnu, takze do sportaku pujde cca v zime v pul az trictcrte roce. Korba mi prijde velka dost, ale mate uz nekdo vice zkusenosti se sportovni verzi? V obchode mi prisla docela uzka, tak jestli se tam vejde v pohode i trictvrterocni az rocni ditko i se zimnim fusakem tak, aby ho nemackaly ty pasy :lol: Pripadne rok a pul stare bez fusaku

Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.12.22 22:58

Mala byla v hluboke skoro rok a 2 mesice fakt je velka. Mame 1,9 mesicu a sportovni uplne v pohode. Pasy sou v pohode daji se posunovat a vrchni na ramena jsem oddelala mame jen 3 kolem pasu zimni fusak uplne v klidu. Ani dalsi sporak kupovat nebudu jsem naprosto spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
7.12.22 23:04

@Alice1990 Jee to rada slysim, moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.23 06:19

Roan Bloom

Holky nějaká nová zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.24 10:32

Roan Bloom vs dvě děti

Po čtyřech letech s kočárkem Roan Bloom bych se chtěla podělit o výsledky zátěžového testu na dvou dětech. S kočárkem jsme jezdili denně, úplně všude: silnice, terén, bláto. Ten náš má najeto fakt hodně.

Co mě na něm potěšilo: lehká konstrukce (často to tahám sama do schodů), pěkné odpružení, snadná ovladatelnost jednou rukou (v porovnání s jinými kočárky), nezničitelná kola, možnosti nastavení lehátka, držadla,… Kočárek se dá komplet svléknout a vyprat.

Co mě na něm extrémně potěšilo: Máme mezi dětmi malý rozdíl, ale dvoukočár jsme zamítly kvůli malému výtahu. Měli jsme nejprve skútr za kočárek, to byla fajn věc, ale trochu otrava nosit. Než jsem zjistila, že když jedno dítě sedí vpředu ve sporťáku a kočárek není nastaven v lehu, druhé může stát přímo na té konstrukci kočárku s brzdou! Výrobce by to možná nedoporučil, ale nám se tak 17kg dcera vozila kdykoliv jí bolely nohy nebo jsme spěchali na autobus, k doktorce nebo bylo okolí příliš rušné. Jakože paráda! Jen se musela naučit nešlapat na brzdu, no… :D

Co mě nepotěšilo: Neprojel mi v regiojetu dveřmi do kupé o 1cm. Brzda nepřežila chorvatský plážový písek.

Celkově vydrží fakt hodně. Stále s ním jezdíme i přes nefukční brzdu, ale dál už bych ho určitě neposouvala, bude na odpis. Ale jo, šla bych do něj znovu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí