Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se taky hlásím, naposledy jsem četla Drž mě pevně miluj mě zlehka, velmi příjemné čtení. Některé jeho knihy právě nabízím tady v bazárku k prodeji, stěhujeme se a na knihy není místo ![]()
@vykladzkaret ja, ale spise ty prvni knizky- Materska skola, ach jo, uz horela… Ty novejsi uz se mne v porovnani s prvnimi libi mene.
Ja som ho zrala v puberte… ale nejako ma presiel v dobe, ked zacal pisat aj jeho syn, myslim ze knizka ktorou som koncila bolo cosi o laske… mam komplet zbierku, ale necitila som potrebu vziat ju od mamy ‚k manzelovi‘ ![]()
Jeho mateřská škola je bomba. Pak jsem četla povídky, velmi příjemné
Dekuji za hezke reakce.
Uz horela je pekna, pak se mi libilo Ach jo, ale treba Opravdova laska se mi nelibila.
Cetla jsem i knihu jeho syna, taky se mi nelibila.
Cetl nekdo ty nove veci?
Jinak mam rada tu povidku, jak mu dcera da ty sve drobnosti a on je vyhodi a pak je v noci vybira z kose, pak se mi libila ta, jak tvrdil neurochirurgovi, ze je neurochirurg, aby mu dal pokoj (to jsem se fakt smala), a velmi zajimava byla i ta o psech, ze se maji v USA lepe jak deti (je to pravda).
@vykladzkaret cetla jsem jeste „co jsem to proboha udelal“, a ta uz se mne moc nelibila. A ta od jeho syna take ne.
My máme rádi povídku o hodinách s kukačkou, vždycky před vánocema je to aktuální ![]()
nevím jestli je to přímo ve školce nebo v jiné, ale většinou povídky, nebo teda fejetonky, dokola předčítám nahlas když jedem někam dál autem a taky po nich sáhnu vždycky, když je mi smutno
U mňa vedie tá o svadbe a matke nevesty a po tom ako som sa vydala a nie všetko bolo tip top sa mi páči ešte viac.
Inak mám ráda aj jeho roman Tři přaní
Zdravím, je tu někdo, kdo má rád jeho knihy? Dlouho jsem žádnou nečetla, ale kdysi se mi jeho eseje zamlouvaly.