Roční syn neusne + brečí v postýlce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
25.10.24 10:03

@schnulla no to je totéž, po břiše a zadkem napřed. :)

• Citovat
  • Upravit
6891
25.10.24 10:14
@Velryba černá píše: Více

Aha. Já to pochopila jako sjet po zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
25.10.24 10:20

Postýlku jsem využila minimálně…v podstatě zbytečný kus nábytku. Jednu dobu jsem po usnutí také přendávala do postýlky a po probuzení ho brala do naší postele. Teď usíná na pohovce v obýváku a já jdu do manželské postele. Po probuzení ho opět beru do naší postele. Tohle vstávání k mimču a dávání zpět do postýlky jsem zkusila jen jednou a vzdala to, protože jsem byla nevyspalá a spánek mi byl milejší. :nevim: Už jsou mu přes dva roky a myslím, že to ještě nějakou dobu potrvá, než bude sám spát ve své posteli… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
25.10.24 11:28

Ja jsem asi do dvou let veku deti uprimne spala s nima na matraci a na rostu na zemi. Zabrany jsem nejak nekupovala, to by byla taky možnost.

Na dovolenych a navstevach jsem postel prirazila ke zdi, pro jistotu na zbyvajich stranach oblozila polstarema a dekama. Nebo na zbývající straně byla přiražena nevyužitá postýlka :lol:

Deti jsem mela na videochůvičce. Nikdy se mi nestalo, že by byť jen vzdáleně někam spadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.24 21:11

Tohle opravdu může být obtížné a vyčerpávající, ale nejste sama. Děti mají často svůj vlastní rytmus a někdy to chce čas. Trpělivost je klíčová, často si to prostě sedne samo. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí