Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl píše:
Posledních pár důchodů?
Spořka je největší banka v Česku, s asi 4,5 milionem klientů. A to o parník. Za ní je až ČSOB se dvěmaNesmíte se tak moc nechávat ovlivnit reklamou
Myšleno tak, že ne všichni klienti tam chodí pěšky vkládat a vybírat na přepážku.
Žádne slovo proti slovu…
1.nechápu, že se na to mamka vubec dovolila zeptat
2 určite se to dá dohledat, podala bych stížnost
@Taťulda tří píše:
Myšleno tak, že ne všichni klienti tam chodí pěšky vkládat a vybírat na přepážku.
Aha ![]()
@Bábrdl píše:
Posledních pár důchodů?
Spořka je největší banka v Česku, s asi 4,5 milionem klientů. A to o parník. Za ní je až ČSOB se dvěmaNesmíte se tak moc nechávat ovlivnit reklamou
Já jsem tedy u spořky taky, nepřijdu si na tom až tak špatně, dávám teda za účet 50Kč měsíčně, ale prostě za ten bankomat na každém rohu mi to stojí.
A teda upřímně taky jsem líná si všude měnit číslo účtu. ![]()
Zakladatelko, to je teda parta hic v té spořce! Já se svou povahou bych si určitě stěžovala výš. Co manžel? Jak to vzal?
@Taťulda tří píše:
Ale zakladatelka nepsala, že by tam chodila, byl tam její otec… a jinak tedy krom větších měst je to pro vklad to nejjednodušší, sice mám raději vkladové bankomaty, ale ono jich zas až tolik ještě není.
@j.a.n.i1 píše:
Ale zakladatelka nepsala, že by tam chodila, byl tam její otec… a jinak tedy krom větších měst je to pro vklad to nejjednodušší, sice mám raději vkladové bankomaty, ale ono jich zas až tolik ještě není.
A kdo vám dnes dává na ruku hotové peníze? Jen podvodníci co vyplácejí načerno. Já nevkládal na účet peníze snad 10 let.
@Taťulda tří To, že tys nevkládal ještě neznamená, že spousta lidí nepracuje s hotovostí… myslíš jako, že všichni obchodníci, doktoři, prodejci na stánku, řemeslníci a já nevím kdo ještě jsou podvodníci? Víš, ono ne všichni jsou zaměstnanci s platem zasílaným na účet.
Přesně tak. Nebo prodej třeba starého gauče z domácnosti - to se většinou nepřeposílá, ale platí v hotovosti.
@j.a.n.i1 píše:
@Taťulda tří To, že tys nevkládal ještě neznamená, že spousta lidí nepracuje s hotovostí… myslíš jako, že všichni obchodníci, doktoři, prodejci na stánku, řemeslníci a já nevím kdo ještě jsou podvodníci? Víš, ono ne všichni jsou zaměstnanci s platem zasílaným na účet.
Já jsem dlouho neměla větší hotovost v ruce, ale zrovna nedávno mi zaplatila letenky jedna paní z Ruska normálně eurama v hotovosti.
Myslela jsem, že mi bude refundovat firma na účet nebo tak něco a paní prý: Jo a kolik jste platila letenku? A já tolik a tolik a ona dobře, vytáhla kešeni a vyplatila mi to v eurech
To jsem čuměla
![]()
@Bábrdl Tak éčka se dají schovat ne dovolenou. Pokud člověka netlačí nepřízeň.
Ahoj, já do spořitelny vůbec nechodím, všechno řeším ELB, účet jsem si tam zakládala, když mi bylo 18, jediná banka u nás ve městě, tak to bylo nejjednodušší a později už jsem byla líná to měnit. Manželovi jsem to neřekla. Jen jsem mu řekla, že změníme banku, že spořka je hrozně drahá. Jemu je to jedno, tohle vůbec nesleduje. Nechá to na mě. Ohledně té mojí nepřítomnosti, tak jsem byla rozhodnutá řešit to jen na pobočce, ale po tom, až mi řekli a jak se chovali, tak jsem napsala email ombudsmanovi, tak jsem zvědavá, co se bude dít. Každopádně dám vědět.. Zakl.
Držím palce, je dobře, že to nenecháš být, tohle chování je vážně hodně přes čáru ![]()
Holky, zatím přišel jen email, kde se mě ptali na nějaké doplňující informace a odepsali, že celou záležitost důkladně prošetří a budou mě co nejdřív kontaktovat. Hned jak to bude dám vědět. Zakl.
To je dobře, že to budou řešit, tak snad si došlápnou nejen na tu babu na přepážce, ale i na vedoucí pobočky, obě se zachovaly krajně neprofesionálně!
Ještě bych pochopila, že baba na přepážce podala informace Tvému otci, když jsou tam takové vztahy, že se dobře znají atd., zejména starším lidem to často nedojde
, ale vedoucí jí měla vynadat a ona se pak omluvit (a poučit se). To by bývalo stačilo.
Takže pokud z toho bude mít paní nějaký větší průšvih, ne aby ses kvůli tomu cítila špatně! Kdyby neselhala ta vedoucí, mohlo se to vyřešit v tichosti na místě, takže případný průšvih jde za ní. ![]()