Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mado oni můžou za to, že jako každý slušný člověk neřeknou, že jsou nemocní. To ne základní slušnost. Asi tak jako umět zdravit. To je vědomé šíření nemocí
@Magical-eyes a proč by ne? Jsme spolu už hodně dlouho.
Promiňte, ale kdo by se necítil ublíženě, když je imrvere pořád nemocný kvůli nim
Tak tam nelez, když ti tak ubližuji a pak si ještě můžou na netu přečíst, jak mladá hvězda vypisuje, že si na každé nic berou neschopenku.
Když si tak hakliva, tak nikam nechoď a nic nechytneš.
Oni nechodí k tobě, to ty se cpeš k nim, oni jsou tam doma a můžou tam být zdraví i nemocní, i v takovém stavu, že jim to jako nemoc nepřijde a ty jsi skleníková květinka. Ty se tam cpeš na víkend a oni tě mají předem informovat o svém zdravotním stavu?
Vykladat o lidech, kteří tě trpí víkendy u sebe doma, že nemaji základní slušnost. ![]()
Když někam vlezu, vidím, že jsou tam nemocní lidé a já jsem chabrus, co všechno chytne, tak se otočím a jdu. To se ti nelíbí, zůstaneš tam pohodlně přes víkend a pak si stěžuješ. Máš zkouškové, nikam nemusíš, tak můžeš v klidu nemoc vyležet.
@mado myslím si, že mimo jste vy. Všichni ostatní mě tu chápou.
Není to o tom, že bych je viděla a mohla se otočit a jít domu.
My se leckdy ani nevidíme když přijdu. Jsou zavření u sebe v pokoji. A třeba až večer se dozvím, po x hodinách, že jsou nemocní
A co by sis tak představovala, aby ti postavili slavobránu a fanfary. Jdou vám z cesty at máte soukromí a zase špatně.
Jenom doufám, že neco takového jako zakladatelka, mi syn nikdy nepřivede domů..
@mado píše:
Tak k jeho rodičům nechoď, když jsou tak strašni. Oni přece nemůžou za to, že máš imunitu na nic a chytneš vše v okruhu kilometru.
Oni jsou tak vstřícní, že tě tam trpí přes vikendy a ty na ně pliveš na netu.
Zařiď si své bydlení a máš vyřešeno.
Bože, tyhle kecy chrchláků… Ona by tam nešla, stačilo říct, že jsou nemocní.
@Bábrdl nešla. Nemám za potřebí se nutit někam. Chodím tam, protože mě přítel chce - zve
Někde je to marny, mame to v rodine taky, posledni jejich vánoční návštěva, zase nase nemoc
vylozene se po telefonu zeptam, jojo jsme OK, pak deti zacnou behat a kuckaj, nebo utiraj nudle, takže evidentne cerstve po nemoci a nereknou to ![]()
Docilili ale jen toho ze v pripade kdy si nemuzu dovolit aby byl někdo nemocny, navstevu jim odreknu ![]()
Teď cekame prirustek a driv nez za 6tydnu po porodu je tu nechci videt, tyka se to i tchýně protože to je to stejny, nechá nas prijet a pak rekne ze ma kašel, ze byla den pred na rentgenu zda nemá zapal plic.
![]()
@Anonymní píše:
Někde je to marny, mame to v rodine taky, posledni jejich vánoční návštěva, zase nase nemocvylozene se po telefonu zeptam, jojo jsme OK, pak deti zacnou behat a kuckaj, nebo utiraj nudle, takže evidentne cerstve po nemoci a nereknou to
Docilili ale jen toho ze v pripade kdy si nemuzu dovolit aby byl někdo nemocny, navstevu jim odreknu
Teď cekame prirustek a driv nez za 6tydnu po porodu je tu nechci videt, tyka se to i tchýně protože to je to stejny, nechá nas prijet a pak rekne ze ma kašel, ze byla den pred na rentgenu zda nemá zapal plic.
Naprosto to chápu. Nedivím se vám s takovým přístupem.
Tohle je stejný…nic nic a pak neschopenka a covid testy
@Anonymní píše:
@Shari81 protože se s rodiči absolutně nebavíme. Jsem z toho celkově nešťastná
když se s rodiči nebavíš, jak tě můžou nakazit? Kde je problém zeptat se partnera?
@Shari81 míjíme se bez povídání si, ale každý ví, že nemoci se šíří vzduchem a stačí sahat na stejné věci.
S partnerem to řeším, ale on mi to taky tají.
Minule mi zatajil svoji nemoc a nakonec měl covid. Prostě mi řekl jednoho dne „nemám chuť“
@carsin rekonstrukce