Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mě ložnice je intimní místnost, kam nikdo cizi lézt nemá, ani vlastni dospělé děti. My tam máme jen skříně, stolky, postel, a přesto když k nám někdo přijede tak zamykam. Tchyne dělá to samé…
@Kelsey divila ny ses. Ale na slovo baráček mám taky už celkem alergii.
Mimísek mi nevadí. ![]()
@Tajemnadama mě jednou švagrová s její sestřenkou vymysleli překvápko, měl to být dárek - a přearanžovali mi ložnici. Přehoz, svíčky… Můžeš si domyslet, jak mi to vadilo. Opravdu ale opravdu mě takové překvápko nepotěšilo. Takže zamykání není špatný nápad…
Absolutně nechápu, co má společného znásilnění a zamknuta ložnice. Ale dobrá tedy…
Si drzá jak štěnice a štěnice se do baráku a už vůbec ne do ložnice nepouštějí.
Snad mi takovou snachy synové neprivedou, protože bych zamknula už bránu u domu.
Mmch do ložnice se nechodí k nikomu, nesnáším to.
@Dahlia0409 píše: Více
Založí tu o tom diskusi na téma vlezlá tchýně;)
![]()
@Tajemnadama píše: Více
Taky běžně návštěvy do ložnice nepouštíme…
Trololooo. Teololololololooo.
Jestli jsi realna osoba, tak neni divu, ze se zamykaji. Udelala bych to same.
Proc ses proste na ta svetla nezeptala, kdyz byla tchyne doma?
Jsi bud deb.ilni nebo troll. Ale spis to vidim na oboji.
Mě by zajímalo, jak takové společné stavění baráčku probíhá. Jakože kdo se jak finančně podílí a jak je to majetkově ošetřené.
Věřím, že zakladatelka pochopí, že chci jenom juknout na majetkové poměry, nic osobního či vlezlého ![]()
@ProsteM píše: Více
Tak možná má. Znásilnění je velké narušení intimity, pak ti asi nějaká ložnice nedojde.
@KatkaX
![]()
Inak slovo „juknout“ počujem prvýkrát. Zas rozumiem o niečo lepšie česky.
@Jahudka82 píše: Více
Tak tchyně chce mít jistotu, že snacha není šmudla
![]()
Kdyby si u mě doma návštěva šla sama jenom juknout, jak to mám uspořádaný a vlezla do ložnice po vyjádřeným nesouhlasu, tak si příště jukne akorát tak na terase
.
Zakladatelko, takže zamkli se nejspíš proto, že už tě nejspíš znají, vědí, že si vlezlá a nerespektuješ soukromí ani přání druhých lidí.