Rodiče partnera si při návštěvě zamkli pokoj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5665
31.3.24 22:30
@smile_xxx píše: Více

Aha, to jsem prehledla.
Tak to se tchyni nedivim, ze si loznici zamkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
31.3.24 23:07

Kdyby vedeli, jakeho hada si hreji na prsou!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
1.4.24 00:32
@jita22 píše: Více

To mě taky napadlo. Má pošlapané své osobní hranice tak neumí rozlišovat a respektovat ty cizí? Možná se to projevuje i v jiných situacích? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15227
1.4.24 07:08
@Capelucia píše: Více

Jak neumí? Tchyně ji jasně řekla, že si nepřeje, aby do ložnice chodila. To je zakladatelka spíš úplně blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
1.4.24 08:52

U nás by se zakladatelce líbilo, ložnici máme průchozí a nezamykatelnou. :mrgreen: Takže jsem zvyklá, že se přes ni courá.
Na druhou stranu na návštěvách do ložnic nikomu nelezu a ani by mě to nenapadlo. Nejsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
1.4.24 19:23

No to se opravdu nedělá, tak to snad zakladatelka pochopila, když narazila na zamčené dveře. Taky jsem kdysi podobně narazila, byla jsem stejně blbá, mladá a zvědavá.
Bylo mi asi 19let, přijela jsem za svým klukem, protože mi dlouho nepsal. Tehdy jen dopisy, žádné mobily ani internet nebyl. Představil mě rodičům a nechali mě u nich přespat, vlak mi jel až druhý den. Bylo domluveno, že ráno můžu spát jak chci, doma nikdo nebude, vzít si cokoli k jídlu, a počkat na přítele, který si šel do práce vyjednat kratší směnu. Tak jsem vstala, dala sprchu, v kuchyni na stole jsem měla snídani… a pak jsem se začala nudit. V bytě bylo ticho, v obýváku bublalo velké akvárium, to mě na chvíli zabavilo. A pak mě napadlo mrknout do ložnice, chtěla jsem jen nakouknout. Otevřu dveře…a koukám přímo do očí meho budoucího tchána! Ležel na posteli a četl si noviny. Stála jsem jak opařená, rudá jsem vykoktala dobrý den, on pobaveně taky pozdravil a já rychle vycouvala ven. :mrgreen: Pak jsem dvě hodiny seděla v obýváku bez hnutí, než přišel přítel domů, neměla jsem ani odvahu se rozloučit a šli jsme na vlak.
Trapas to byl :oops: a pro mě dobré ponaučení. Tchán se o tom později nikdy nezmínil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.4.24 20:37

By mě nenapadlo lézt tchýni do ložnice, světlo jako světlo. S chlapem jsem 22 let a nikdy jsem nebyla v ložnici jeho rodičů. A to jsme tam po dobu rekonstrukci bydleli v patře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18774
1.4.24 20:54

Když se nás sejde víc, tak v ložnici tchanu i spime, ale když jsme tam jen my a mame k dispozici ‘nás ‘ pokoj tak me ani nenapadne tam chodit a i decka vyhanime. Mají tak blbě uspořádané patro, ze když je zablokovana kuchyň tak to do obýváku vyjimecne vezmu opačnou stranou přes ložnici, ale ze bych tak lezla natož Junáka do skříni? Nemám ani tucha co tam mají. Ani nevim co má švagr se švagrovou ve své části skříně v ‘nasem’ pokoji a v obýváku vím jen kde jsou ručníky :lol: po 17 letech si myslím, ze vím až dost a asi i víc než co vím o bytě mých rodičů. Jediný kde se chovam jako doma jsou kuchyně - udělat si pití, připravit si snídani atp, ale vaření už zas jen pricmrndavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9063
2.4.24 09:43

Asi tě zná a ví, že jsi vlezlá a prošmjedíš. jim celej barák, když nejsou doma, což je dost drzý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
3.4.24 03:55

Nechápu, proč jim v jejich nepřítomnosti lezeš do místností, je to vrchol neslušnosti…musíš být snad troll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
17.4.24 20:57

Zamkli pokoj, protože nechtěli, aby jim tam někdo šmejdil.
Jestli je to tak jak píšete, proč se tchyně nezeptáte, jestli byste mohla nakouknout se podívat pro inspiraci?

Nezlobte se, ale vaše chování je krajně nevhodné. Z vás bude jednou pekně vlezlá (a neoblíbená) tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
19.4.24 10:43
@Anonymní píše: Více

Protože tě zná, tohle je - z tvé strany - hrozné chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
19.4.24 10:55

Juknout do ložnice, tak určitě tvl… šmejděníčko šmejdění :mrgreen: Nedivím se, že to tam zamkli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová