Rodičovský příspěvek na partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
28.11.11 10:18

Je tady milion diskuzi an tohle teme.Takze staci pohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.11.11 10:21

Já už to mám vyřešené :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.11.11 10:37

Po novém roce si nic už vybírat nemůže, po novém roce spadnete automaticky do nového systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
28.11.11 10:42
monika32 píše:
Po novém roce si nic už vybírat nemůže, po novém roce spadnete automaticky do nového systému.

Jo to spadne, nedostanem prostě víc jak těch 220 000Kč, ale volbu varianty přes partnera by mělo jít provézt tak jako doteď ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.11.11 10:45
monika32 píše:

ne, volí se, zda se přejde nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
28.11.11 10:49

Rozhodující je, kdy mu vznikne nárok na RP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.11.11 10:51

No tento rok je to fakt marné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.11.11 11:02
MonnyDee píše:
monika32 píše:

No to těžko, pokud si nezvolil variantu letos… Tak automaticky spadá prostě do nové. Rozhodnout se může jen ten, kdo provedl volbu v tomto roce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.11.11 11:03
monika32 píše:
MonnyDee píše:
monika32 píše:
No to těžko, pokud si nezvolil variantu letos… Tak automaticky spadá prostě do nové. Rozhodnout se může jen ten, kdo provedl volbu v tomto roce!

tam nerozhoduje o variantě letos.. tak přeci pokud chci zůstat na starém systému tak na něm zůstanu. Nebo mi chceš říct, že maminkám které mají 4roky se to automaticky změní na nový systém? To nedává smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.11.11 11:05

To asi ne ale to je zase věc jiná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.11.11 11:07
lubenka píše:

ale o tom já jsem tu mluvila celou dobu.. o systému :lol: že nespadne automaticky do nového systému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.11.11 11:11

Ale japakto? Pokud si nezažádáš o MD na tatínka a ten si pak nezvolí 3 letou variantu, tak nikam jinam nespadáš než na 4 letou za pravidla letošního roku a to prostě nestíháš v tomto roce, i kdyby jsi čarovala :think: předělat na tat'ku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.11.11 11:15
MonnyDee píše:
monika32 píše:
MonnyDee píše:
monika32 píše:
No to těžko, pokud si nezvolil variantu letos… Tak automaticky spadá prostě do nové. Rozhodnout se může jen ten, kdo provedl volbu v tomto roce!
tam nerozhoduje o variantě letos.. tak přeci pokud chci zůstat na starém systému tak na něm zůstanu. Nebo mi chceš říct, že maminkám které mají 4roky se to automaticky změní na nový systém? To nedává smysl :nevim:

Mončo, ty co má partner nárok, ale nevolily letos si mohou vybrat. Tam, kde není nárok dnes, nebude ani v lednu… Ty jsi volila variantu letos, tak si můžeš vybrat jak to po novém roce chceš, zakladatelka nikoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
28.11.11 11:17
MonnyDee píše:
lubenka píše:
ale o tom já jsem tu mluvila celou dobu.. o systému :lol: že nespadne automaticky do nového systému :nevim:

Spadne, pokud nezvolí letos, tak pojede dle nového systému. Ona sio 4letou nezvolila, tak si nemůže vybírat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
28.11.11 15:08

Teda, vy jste se tu pěkně rozepsaly. :) Takže mi radíte si tam po Novým roce zajít a zkusit to převést na něj? Nebo ještě dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí