Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po novém roce si nic už vybírat nemůže, po novém roce spadnete automaticky do nového systému.
monika32 píše:
Po novém roce si nic už vybírat nemůže, po novém roce spadnete automaticky do nového systému.
Jo to spadne, nedostanem prostě víc jak těch 220 000Kč, ale volbu varianty přes partnera by mělo jít provézt tak jako doteď
.
monika32 píše:
ne, volí se, zda se přejde nebo ne..
MonnyDee píše:monika32 píše:ne, volí se, zda se přejde nebo ne..
No to těžko, pokud si nezvolil variantu letos… Tak automaticky spadá prostě do nové. Rozhodnout se může jen ten, kdo provedl volbu v tomto roce!
monika32 píše:MonnyDee píše:No to těžko, pokud si nezvolil variantu letos… Tak automaticky spadá prostě do nové. Rozhodnout se může jen ten, kdo provedl volbu v tomto roce!monika32 píše:ne, volí se, zda se přejde nebo ne..
tam nerozhoduje o variantě letos.. tak přeci pokud chci zůstat na starém systému tak na něm zůstanu. Nebo mi chceš říct, že maminkám které mají 4roky se to automaticky změní na nový systém? To nedává smysl ![]()
lubenka píše:
To asi ne ale to je zase věc jiná..
ale o tom já jsem tu mluvila celou dobu.. o systému
že nespadne automaticky do nového systému ![]()
Ale japakto? Pokud si nezažádáš o MD na tatínka a ten si pak nezvolí 3 letou variantu, tak nikam jinam nespadáš než na 4 letou za pravidla letošního roku a to prostě nestíháš v tomto roce, i kdyby jsi čarovala
předělat na tat'ku!!!
MonnyDee píše:monika32 píše:tam nerozhoduje o variantě letos.. tak přeci pokud chci zůstat na starém systému tak na něm zůstanu. Nebo mi chceš říct, že maminkám které mají 4roky se to automaticky změní na nový systém? To nedává smyslMonnyDee píše:No to těžko, pokud si nezvolil variantu letos… Tak automaticky spadá prostě do nové. Rozhodnout se může jen ten, kdo provedl volbu v tomto roce!monika32 píše:ne, volí se, zda se přejde nebo ne..
Mončo, ty co má partner nárok, ale nevolily letos si mohou vybrat. Tam, kde není nárok dnes, nebude ani v lednu… Ty jsi volila variantu letos, tak si můžeš vybrat jak to po novém roce chceš, zakladatelka nikoli…
MonnyDee píše:lubenka píše:ale o tom já jsem tu mluvila celou dobu.. o systému
To asi ne ale to je zase věc jiná..že nespadne automaticky do nového systému
Spadne, pokud nezvolí letos, tak pojede dle nového systému. Ona sio 4letou nezvolila, tak si nemůže vybírat ![]()
Teda, vy jste se tu pěkně rozepsaly.
Takže mi radíte si tam po Novým roce zajít a zkusit to převést na něj? Nebo ještě dřív?