Rodinné auto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12982
3.6.11 14:43

Tak jsem muži dala přečíst diskuzi, aby se inspiroval :-)

Nevím jestli inspiroval, ale naštval se určitě :-) Prý Hyundai (či jak se to píše) i30 stojí pouze v základní verzi 300tis., aby to něco umělo a vůbec rozumě jezdilo, vyjde to tak na 350tis a v plné palbě přes 500tis. :-) A že by ho prý zajímalo, jaké nové auto se dá za 300tis. koupit :mrgreen:

Koukám, že všichni máte diesly … my teda preferujeme spíš ten benzín. Mě prostě přijde, že když tolik nejezdíme dálky, že by to u nás bylo zbytečné :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.6.11 14:46

Souhlas ohledně benzínu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaveGrohl
3.6.11 14:59

Zdravím holky,
jak píše přítelkyně, zajímalo by mne, kde sehnat nové auto do tříset, aby to nebylo jen v základní výbavě. Nebráním se dieslu, ale to jen v případě, že si ten motor zajedu sám, tudíž nové auto. U ojetého volím raději benzín, popřípadě LPG. Líbilo by se mi SUV již zmiňovaná honda CRV, popříadě KIA Sportage. Raději Hondu přeci jen Japonec je Japonec, ale na Korejce zas bude díky nošovicím možná levnější díl. Mechanik mi tvrdil, že korejci ( Hyundai, Kia) ty auta šiděj, nevím. Všude taky píšou, že Toyota RAV 4 je nejspolehlivější SUV podle Dekry a TÜV.

• Citovat
  • Upravit
11408
3.6.11 15:06

no jako nahodou ja koukam, co ma v te ‚akcni‘ vybave ten focus, tak mi nechybi asi nic:

• Elektronický stabilizační systém (ESP)

Airbag řidiče a spolujezdce, boční airbagy řidiče a spolujezdce a stropní airbagy pro cestující na krajních zadních sedadlech
Klimatizace včetně vnitřní recirkulace vzduchu
Stereorádio s CD přehrávačem, 6 reproduktorů, dálkové ovládání na sloupku řízení, zásuvka pro připojení externího přehrávače
Sportovní přední sedadla
Tříramenný kožený volant
Elektricky ovládaná přední okna s jednorázovým otvíráním na straně řidiče
Vnitřní kliky s hliníkovou povrchovou úpravou
Palubní počítač
Elektricky ovládaná vyhřívaná vnější zpětná zrcátka s integrovanými ukazateli směru
Funkce denního svícení
Přední mlhová světla
Zadní spojler
Kotoučové brzdy na všech kolech
16" ocelová kola s kryty kol se 7 paprsky *

tak Weru to ukaz manzelovi :-) a myslim ze oproti i30 je teda focunda vetsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
3.6.11 15:29

ahoj,naše celá rodina jezdí v Peugeotech a nedáme na ně dopustit,nikdy se nic nepokazilo,teda myslím jako fakt velké investice. :-D Můj táta si ted koupil Peugeota 308,tu nejnovější verzi a ve velké výbavě ho opravdu vyšel na 300 000kč,jenže to není rodiné auto,my máme 307 a je to 2003 výroba a super jede dál,tak bych neřekla,že jsou nějaký poruchový,naskládáme tam taky toho plno,ale pro rodinu s více dětmi to není.
Podle mě auto opravdu rodinné jako je VW Sharan,Ford S-max,Espase,Scénic…atd,tak nové za 300 000 neseženete ani náhodou,radila bych,sehnat spolehlivého mechanika a bud sehnat auto na inzerát a nebo si pro něj dojet do Německa. :wink: Můj strýc tam jezdí a přiveze kdo si co řekne a nejlepší je,že auta i 10 let stará odtamtud jsou jako nová,prostě neuvěřitelně zachovalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
3.6.11 15:29

Reni vidíš, na ten focus jsem ještě nekoukala, hned to jdu omrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.6.11 15:32

Podle mě je totální blbost kupovat fungl nové auto. Vyjedete s ním z prodejny a hned ztratí třetinu ceny :zed: Za mě nejlepší volba je koupit předváděcí vůz. Má najeto třeba 1000km a na ceně je to hodně poznat. Př. my chtěli Zafiru, funglovka byla za 600, předváděcí jsme viděli i za 450. (my pak nakonec koupili bazarovou za 100 :-D ). A když se nepodaří natrefit na předváděcí model, tak rozhodně z bazaru. Investice do nového auta je prostě podle mě pitomost. Toto slýchám ze všech stran :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.6.11 15:44
Weruska píše:
Tak jsem muži dala přečíst diskuzi, aby se inspiroval :-)

Nevím jestli inspiroval, ale naštval se určitě :-) Prý Hyundai (či jak se to píše) i30 stojí pouze v základní verzi 300tis., aby to něco umělo a vůbec rozumě jezdilo, vyjde to tak na 350tis a v plné palbě přes 500tis. :-) A že by ho prý zajímalo, jaké nové auto se dá za 300tis. koupit :mrgreen:

Koukám, že všichni máte diesly … my teda preferujeme spíš ten benzín. Mě prostě přijde, že když tolik nejezdíme dálky, že by to u nás bylo zbytečné :think: :nevim:

hyundai i 30 cw to je kombik startuje na ceně 279 tisic mi máme lepší verzi s lepší vybavou za 306 tisic takže se stačí jen informovat u prodejce máme jí 4 měsíce máme vybavu comfort pod ni byl start nad comfortem byl clasic. :lol: zbytečně se rozčiluje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaveGrohl
3.6.11 15:55

Verze comfort startuje na 345 990 podle ofiko stránek hyundai. Možná jste měli slevu od finančních partnerů, ale my auto budem kupovat v hotovosti. Částka,kterou jste napsala odpovídá výbavě trikolor (299 990) nebo již výše zmíněné slevě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11408
3.6.11 16:00
nemolka píše:
hyundai i 30 cw to je kombik startuje na ceně 279 tisic mi máme lepší verzi s lepší vybavou za 306 tisic takže se stačí jen informovat u prodejce máme jí 4 měsíce máme vybavu comfort pod ni byl start nad comfortem byl clasic. :lol: zbytečně se rozčiluje :potlesk:

no koukam kufr 415 l, to ma Focus 482 l a stoji stejne, navic lepsi jizdni vlastnosti… motor focuse zacina na 1,6, hyundai na 1,4… za me jasny ford :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.6.11 16:01

:pankac: :pankac: Dave japonec je japonec :pankac: :pankac:
Weru Hyundai i30 cw máme doma zbořku na prodej :mrgreen: :mrgreen: Můžeš okouknout :mrgreen: :mrgreen:

Já bych do nového taky nešla, škoda peněz!! A diesel bych na rodninné auto taky nevolila :nevim: Za mě „diesel patří do traktoru“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
3.6.11 16:03

prave jsme koupili focus combi, kufr je vazne extra trida, to byl hlavni duvod koupe,ale my ho mame starsiho…takze cena je nekde jinde
vyzkouseno u nasich, je fajn, ale mrzi me, ze takova auta nemaji to prostredni sedadlo rovnocenne tem bocnim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.6.11 16:08
DaveGrohl píše:
Verze comfort startuje na 345 990 podle ofiko stránek hyundai. Možná jste měli slevu od finančních partnerů, ale my auto budem kupovat v hotovosti. Částka,kterou jste napsala odpovídá výbavě trikolor (299 990) nebo již výše zmíněné slevě :nevim:

no oni to maji na ofiko vždy jinak než u prodejce nám ted přišel leták před tydnem že zase budou akce za těch 279 ono se vyplatí čekat mit vytipované auta o ktere máte zájem mi tak měli v užším vyběru i kia ceed ale ta už je opravdu drahá slevu jsme neměli byla to akce pro všechny stejná myslím že to bylo v unoru předváděci vuz nám byl taky nabízen ovšem jen o 40 tisíc levnější než novy tak to nemělo smysl,hlavně když jsem viděla jak stim ti pubertáci tady v okolí jezdili :evil: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.6.11 16:12
xreni píše:
nemolka píše:
hyundai i 30 cw to je kombik startuje na ceně 279 tisic mi máme lepší verzi s lepší vybavou za 306 tisic takže se stačí jen informovat u prodejce máme jí 4 měsíce máme vybavu comfort pod ni byl start nad comfortem byl clasic. :lol: zbytečně se rozčiluje :potlesk:
no koukam kufr 415 l, to ma Focus 482 l a stoji stejne, navic lepsi jizdni vlastnosti… motor focuse zacina na 1,6, hyundai na 1,4… za me jasny ford :mrgreen:

jj ford je taky dobrý ale mám pocit že měl menší vybavu zase takže tak jinak mi máme taky 1.6 benzín do města a na občasné výlety stačí bohatě nevim něco tam bylo myslím že ten ford vycházel dráchž pro nás bylo 300 tisíc strop no.jéé ale já už si připadám jak bych to naše obhajovala psala jsem jen názor a vlastní zkušenost :palec: nic vic samozřejmě že sen by byl kia sportage to je panečku autíčko na ty naše české cesty ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
3.6.11 17:14

Zdravím, řešíme momentálně stejný problém. A musim ti říct, že mi máme octavii kombi a jezdíme v něm 2 vepřenu, celý kufr má pro seme náš pes (50kg) a na zadní sedačku když dam malího v autosedačce (rodíme v říjnu) tak budu ráda když někam na zadní sedačku dam kočár. A to je octavie v kombíku opravdu velké auto. Tak sme se rozhodli, že osobní auto nebude to pravé pro nás. Rozhodli jsme se koupiat toto : http://sauto.cz/…ivan/8823589
VW multivan, nejlepší minibus co jsme viděli…a že sme viděli všechny typy minibusů co se u nás prodávají. Do normálního auta se prostě nevejdeme a to nemluvim o tom, že když jedeme na dovču, tak že celé zadní sedačky v octavii máme zaházené zavazadli. Tak by se nám tam malej v autosedačce ani nevešel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák