Rodinné auto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
3.6.11 17:51

Demino taky máme cca 50kg pejska, dítě, kočár a myslím že na sedašky sozadu by se vešel i nákup :mrgreen: :mrgreen: Volba N :lol: ssan Terrano II. 5 dveř :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.6.11 17:52
Denino píše:
Zdravím, řešíme momentálně stejný problém. A musim ti říct, že mi máme octavii kombi a jezdíme v něm 2 vepřenu, celý kufr má pro seme náš pes (50kg) a na zadní sedačku když dam malího v autosedačce (rodíme v říjnu) tak budu ráda když někam na zadní sedačku dam kočár. A to je octavie v kombíku opravdu velké auto. Tak sme se rozhodli, že osobní auto nebude to pravé pro nás. Rozhodli jsme se koupiat toto : http://sauto.cz/…ivan/8823589
VW multivan, nejlepší minibus co jsme viděli…a že sme viděli všechny typy minibusů co se u nás prodávají. Do normálního auta se prostě nevejdeme a to nemluvim o tom, že když jedeme na dovču, tak že celé zadní sedačky v octavii máme zaházené zavazadli. Tak by se nám tam malej v autosedačce ani nevešel :think:
:palec: to je nejlepší rodinné auto :palec: jezdila jsem s ním 3 roky a kdybych nemusela, nikdy bych ho nevyměnila :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
3.6.11 18:36

Tejchi: Když myslíš, ale upozorňuji, že si po chvíli uvědomíte, že je to auto malé :) já si taky myslela jaká neni octávie obr auto když sem s nim začala jezdit před rokem a ono prd ;)
PetiteFillette: My sme si chtěli koupit opel viano (kvůli ceně, vyšlo na 150.000,–) ale po zkoušce jsme řekli ani náhodou a po obhlídnotí všech multibusů jsme se rozhodli jasně, hold investujeme do auta víc peněz, ale jedině Multivana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
3.6.11 18:58

My máme Citroen Xantia a kufr je obrovský, vešel se tam kočárek, vozík za kolo, 4 cestovní tašky,matrace do postýlky a dětská vanička plná jídla, brusle atd. A ještě to má výhodu, že když je někde vysoký obrubník, nafoukneš podvozek a máš vyhráno :pankac: A kupovali jsme jí za 50 000 kč :palec: Ale kdybysme měli nějakou korunu navíc, koupili bysme asi Citroen C5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
3.6.11 19:10

t.lucka tou lepší výbavou jsem myslela, že to nebyla úplná „socka“, ta nejlepší(LaK)to nebyla, myslím prostřední…

a určitě kolik lidí tolik názorů a zkušeností :andel: já jsem holt rozmazlená jiným typem starších aut :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.6.11 19:50

tak už jsem to nedočetla do konce. Ale my máme už několikátého ojetého Renaulta a jsme naprosto spokojení. Servis není problém, náhradní díly taky ne. Samozřejmě, že to není 100 % bezporuchové auto, ale takové není podle mě žádné. Jako mladí jsme začínali u twinga, pak jsme měli Scénica (takové tu kulaťoučké) a teď máme Scénica GT 7 míst. Jestli rodinné auto, tak něco podobného. Mezi tím jsme si odskočili k Seatovi a ke škodě octavii a to pro nás byla hrůza, vždycky jsme se vrátili k Renaultovi. Takže ono co majitel, to názor. Mimo jiné to twingo stále jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.6.11 20:17

Denino tak octávie je oproti terranu poloviční :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
3.6.11 21:39
Tejchi píše:
Denino tak octávie je oproti terranu poloviční :nevim:

Tak to si deovolím nesouhlasit ;) jediné co je, tak vyšší než octavie, ale rozhodně v něm není víc místa než v octacii combi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
4.6.11 13:55

Ahojky, nejlepší rodinné auto s docela malou spotřebou, levnými náhradními díly a slušnou cenou (za ojeté) je podle mě VOLKSWAGEN TOURAN, tak na něj schválně jukni na netu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
5.6.11 18:02

já mám teda limit jen 160tis. a rozhoduju se mezi Ford Focusem a VW Caddy Life :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6216
6.6.11 07:43

Ahoj tak za naši rodinku je to 100% ŠKODA ROOMSTER-kočárek dáme bez skládání a plno věcí kolem…spotřeba si myslím tak akorát-na trasy dlouhé jsou samo njnižší 5,2 l/100km
dokonce jsme s ním odstěhovali i skříně z obýváku a to se zavřením kufru :wink:
pokud by jsme někdy chtěli změnu tak máme vybráno vw touran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
13.11.14 02:49

Hm…spíše bych volil koncern VW…Seat alhambra, VW Sharan apod.!!!Ale co člověk to názor. Jinak doporučuji projít fora typu http://www.vw-club.cz/viewforum.php?f=50 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
16.10.17 19:43

Dobrý večer,
Poraďte, máme Rodinné auto do kterého jsme nastrkali už přes 120 tisíc na opravách. Už jsme zoufalí… Zase se to nějak se**. :oops:
Poraďte, co máte vy za auto…?? Jsme 5 ti členná rodina.
Co si koupit…?? Ne nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.10.17 19:53

A cenova relace? Osobne bych sla do nemeckyho auta treba VW Touran uz se daji sehnat docela slusne nebo passat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
16.10.17 19:57

@Šarlota4 tak do 100 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie