Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Demino taky máme cca 50kg pejska, dítě, kočár a myslím že na sedašky sozadu by se vešel i nákup
Volba N
ssan Terrano II. 5 dveř ![]()
Denino píše:
Zdravím, řešíme momentálně stejný problém. A musim ti říct, že mi máme octavii kombi a jezdíme v něm 2 vepřenu, celý kufr má pro seme náš pes (50kg) a na zadní sedačku když dam malího v autosedačce (rodíme v říjnu) tak budu ráda když někam na zadní sedačku dam kočár. A to je octavie v kombíku opravdu velké auto. Tak sme se rozhodli, že osobní auto nebude to pravé pro nás. Rozhodli jsme se koupiat toto : http://sauto.cz/…ivan/8823589
VW multivan, nejlepší minibus co jsme viděli…a že sme viděli všechny typy minibusů co se u nás prodávají. Do normálního auta se prostě nevejdeme a to nemluvim o tom, že když jedeme na dovču, tak že celé zadní sedačky v octavii máme zaházené zavazadli. Tak by se nám tam malej v autosedačce ani nevešel
Tejchi: Když myslíš, ale upozorňuji, že si po chvíli uvědomíte, že je to auto malé
já si taky myslela jaká neni octávie obr auto když sem s nim začala jezdit před rokem a ono prd ![]()
PetiteFillette: My sme si chtěli koupit opel viano (kvůli ceně, vyšlo na 150.000,–) ale po zkoušce jsme řekli ani náhodou a po obhlídnotí všech multibusů jsme se rozhodli jasně, hold investujeme do auta víc peněz, ale jedině Multivana ![]()
My máme Citroen Xantia a kufr je obrovský, vešel se tam kočárek, vozík za kolo, 4 cestovní tašky,matrace do postýlky a dětská vanička plná jídla, brusle atd. A ještě to má výhodu, že když je někde vysoký obrubník, nafoukneš podvozek a máš vyhráno
A kupovali jsme jí za 50 000 kč
Ale kdybysme měli nějakou korunu navíc, koupili bysme asi Citroen C5.
t.lucka tou lepší výbavou jsem myslela, že to nebyla úplná „socka“, ta nejlepší(LaK)to nebyla, myslím prostřední…
a určitě kolik lidí tolik názorů a zkušeností
já jsem holt rozmazlená jiným typem starších aut ![]()
tak už jsem to nedočetla do konce. Ale my máme už několikátého ojetého Renaulta a jsme naprosto spokojení. Servis není problém, náhradní díly taky ne. Samozřejmě, že to není 100 % bezporuchové auto, ale takové není podle mě žádné. Jako mladí jsme začínali u twinga, pak jsme měli Scénica (takové tu kulaťoučké) a teď máme Scénica GT 7 míst. Jestli rodinné auto, tak něco podobného. Mezi tím jsme si odskočili k Seatovi a ke škodě octavii a to pro nás byla hrůza, vždycky jsme se vrátili k Renaultovi. Takže ono co majitel, to názor. Mimo jiné to twingo stále jezdí.
Tejchi píše:
Denino tak octávie je oproti terranu poloviční
Tak to si deovolím nesouhlasit
jediné co je, tak vyšší než octavie, ale rozhodně v něm není víc místa než v octacii combi ![]()
Ahojky, nejlepší rodinné auto s docela malou spotřebou, levnými náhradními díly a slušnou cenou (za ojeté) je podle mě VOLKSWAGEN TOURAN, tak na něj schválně jukni na netu
![]()
já mám teda limit jen 160tis. a rozhoduju se mezi Ford Focusem a VW Caddy Life ![]()
Ahoj tak za naši rodinku je to 100% ŠKODA ROOMSTER-kočárek dáme bez skládání a plno věcí kolem…spotřeba si myslím tak akorát-na trasy dlouhé jsou samo njnižší 5,2 l/100km
dokonce jsme s ním odstěhovali i skříně z obýváku a to se zavřením kufru ![]()
pokud by jsme někdy chtěli změnu tak máme vybráno vw touran
Hm…spíše bych volil koncern VW…Seat alhambra, VW Sharan apod.!!!Ale co člověk to názor. Jinak doporučuji projít fora typu http://www.vw-club.cz/viewforum.php?f=50 ![]()
Dobrý večer,
Poraďte, máme Rodinné auto do kterého jsme nastrkali už přes 120 tisíc na opravách. Už jsme zoufalí… Zase se to nějak se**. ![]()
Poraďte, co máte vy za auto…?? Jsme 5 ti členná rodina.
Co si koupit…?? Ne nové.
A cenova relace? Osobne bych sla do nemeckyho auta treba VW Touran uz se daji sehnat docela slusne nebo passat.