Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@MaminkaLucka píše:
@Šarlota4 tak do 100 tisíc
Rodinne auto do tehle ceny? To nic poradneho nesezenete
V teto cene jedine starou ojetinu. A to jsou uz auta, kterych se lide zbavuji, protoze uz vyzaduji opravy.
Pokud nemate na nove, tak zanovni. Ale za 100 tisic fakt ne.
@Šarlota4 píše:ale tve nadseni sdilim, taky je miluju
uz od 15 jsem hulakala, ze budu jezdit jedine volvem a uz mam 4te.
Ja takhle hulakala u Audio Q7, ze už nikdy nic jinyho nechci, fakt jsem ho milovala, ale pak se začala s*at a to tak, ze šla během týdne z domu, dostala jsem A6 a po cca 2 letech to samý, taky šla. No a pak jsme se dostali k Volvu a po první jízdě s XC90 bylo jasno. Sice to nemá ani za mak krásy Audi(interiér),ale ten prostor je uzasnej a auto nádherný.
@Šarlota4 no, máme děti 8,5 a 3 roky, podsedaky tedy dva nejdou.
@MaminkaLucka Máme Sharana. Sice nás trošku zklamal, ale zatím nás stál jen to, co je prostě u ojetého auta potřeba. Stál tuším 110 tis. a je to rok 2001. Ale sehnat relativně pěkný nezničený, byla fuška.
Ale uprostřed nemá 3bodový pás. Vozím dvě děti vzadu, jedno vepředu.
Prosím respektovat anonym.
Do sta tisic nekupujete rodinne auto, ale rodinnou rakev. Kazdy ma plnou pusu strachu z teroristu, ale ze si dobrovolne vleze do neceho, v cem si prudce zvysuje svou sanci stat se jednim z sesti stovek mrtvejch, co mame rocne na silnicich, to neresi…
Hele já nevím, ale koupit rodinné auto za 100 000, tak to bude zase jenom plečka. Tedy s největší pravděpodobností…
@MaminkaLucka píše:
Dobrý večer,
Poraďte, máme Rodinné auto do kterého jsme nastrkali už přes 120 tisíc na opravách. Už jsme zoufalí… Zase se to nějak se**.
Poraďte, co máte vy za auto…?? Jsme 5 ti členná rodina.
Co si koupit…?? Ne nové.
@Natálka26 píše:
@cecetkaI za 100000 se da koupit dobře auto.
Nedá, vždycky to bude staré auto tak kolem roku 2000 - 2003 maximálně, a to už prostě není dobře.
@cecetka píše:
Rodinne auto do tehle ceny? To nic poradneho nesezeneteV teto cene jedine starou ojetinu. A to jsou uz auta, kterych se lide zbavuji, protoze uz vyzaduji opravy.
Pokud nemate na nove, tak zanovni. Ale za 100 tisic fakt ne.
Máme Opka Zafiru. Pořizovací cena 100 tis., rok 2005 výroba. Nestala nás, tukam, ani Kč navíc. Kdo ji viděl, chválil ji.
3 sedačky dozadu úplně ok.
Ale proti Oktavce dost žere.
Prosím o zachování anonymu.
@wendy píše:
Do sta tisic nekupujete rodinne auto, ale rodinnou rakev. Kazdy ma plnou pusu strachu z teroristu, ale ze si dobrovolne vleze do neceho, v cem si prudce zvysuje svou sanci stat se jednim z sesti stovek mrtvejch, co mame rocne na silnicich, to neresi…
Souhlasím. Ale jinak když nás ještě bylo 5, tak jsme měli perfektního Forda Galaxy, celkově Sharan, Galaxy nebo Alhambra byla povedená auta, než se od sebe trhla.
@Anonymní píše:
Máme Opka Zafiru. Pořizovací cena 100 tis., rok 2005 výroba. Nestala nás, tukam, ani Kč navíc. Kdo ji viděl, chválil ji.
Je tedy přivezena z Rakouska.
@Zabatko píše:
Hele já nevím, ale koupit rodinné auto za 100 000, tak to bude zase jenom plečka. Tedy s největší pravděpodobností…
No jo, když tenhle portál má podtitul „nemožné na počkání, zázraky do dvou dnů“… Každý druhý sem napochoduje s dotazem, dá si 50 podmínek, 50 dalších omezení, proč žádné rozumné řešené nejde, a zakončí to větou „a teď mi něco vymyslete“. ![]()
Co normálního se dá říct na požadavek velkého auta v perfektním stavu do sto tisíc? Slušně asi jen „a teď tu o Křemílkovi…“ ![]()
@Zabatko píše:
Nedá, vždycky to bude staré auto tak kolem roku 2000 - 2003 maximálně, a to už prostě není dobře.
Právě ze to je lip, jak dnešní hypermoderní elektronikou precpany auta… Nebudu se hádat, ale s novými jsem si užila dost a ted jsem spokojena s takovým středem. A věřím tomu, ze ty auta ještě budou jezdit bez problémů.
@Anonymní píše:
To uz je 12 let stare auto!!! Pokud to auto koupis jako nove a 12 let o neho pecujes, tak ano. Ale kupovat 12 let starou ojetinu, kdyz nevis, jak se s nim zachazelo, to je velky risk. Do toho bych nesla.
@wendy píše: