Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@wendy chytrá paní, a když každý nemá tolik peněz, tak co mu zbývá? Dle vás asi MHD.
@MaminkaLucka píše:
@Šarlota4 no, máme děti 8,5 a 3 roky, podsedaky tedy dva nejdou.
2 autosedacky, doprostred podsedak se musi vejit. Nebo koupit uzsi sedacky. Tusim, ze asi MaxiCosi ma uzsi sedacky.
Samozrejme bez isofixu.
Za 100 000 koupis hezkou Fabku nebo Octavku 2.
Řešili jsme něco podobného. Auto mi odešlo ze dne na den a bylo potřeba nové. Původně to měla být ojetina, ale muž to nakonec odpiskal. Takže zvítězila dacia lodgy. Nové auto za pár penez. A jsem velmi příjemné prekvapena, jezdí dobře a účel plní.
@MaminkaLucka píše:
@wendy chytrá paní, a když každý nemá tolik peněz, tak co mu zbývá? Dle vás asi MHD.
Z toho si nic nedelej. Tady na tomto serveru jezdi kazdej v supr novym aute, bere min.100 000 mesicne. A ze nekdo nema a 100 000 za auto a jeste se musi zadluzit, protoze auto potrebujou, tak oni todle nepochopi.
Víš co zakladatelko zeptej se nějakýho automechanika jaký by si koupil rodinný auto. A víš co ti řekne? Hlavně ne Francouze protože jsou to prostě špatný auta a pokud se nechceš zruinovat na náhradních dílech tak ani Japonce.
Každej mechanik ti řekne kup si Sharana, to je v této kategorii nejlepší auto, je spolehlivý, dobrej přístup na motor čili rychlejší opravy, dostupné náhradní díly.
@TopSecret píše:
2 autosedacky, doprostred podsedak se musi vejit. Nebo koupit uzsi sedacky. Tusim, ze asi MaxiCosi ma uzsi sedacky.
Samozrejme bez isofixu.
Za 100 000 koupis hezkou Fabku nebo Octavku 2.
Fabka ještě budiž jako druhé auto pro manželku, ale jako rodinné auto? Si nedovedu představit v tom jet zabalena napr. na týdenní dovolenou. ![]()
@TopSecret děkuji za zastání. Opravdu jsem si na chvilku připadala jako " socka" která snad nemá na pořádnou káru!!??. A to si myslím žijeme slušně oproti některým… Kteří sem píšou taky.
Divím se, že se mi nedostalo odpovědi, když nemáš na pořádné auto - nedělej si tolik dětí
ani tomu bych se nedivila!
@MaminkaLucka píše:
@TopSecret děkuji za zastání. Opravdu jsem vši na chvilku připadala jako " socka" která nemá na pořádnou káru. A to si myslím žijeme slušně oproti některým… Kteří sem píšou taky.
Divím se, že se mi nedostalo odpovědi, když nemáš na pořádné auto - nedělej si tolik dětíani tomu bych se nedivila!
Nemyslím si, ze tu z tebe někdo děla socku. Kazdy má holt na auto jiné nároky a pod pojmem rodinné auto si představí něco jiného.
@cilly píše:
Fabka ještě budiž jako druhé auto pro manželku, ale jako rodinné auto? Si nedovedu představit v tom jet zabalena napr. na týdenní dovolenou.
No kdyz jsme mohli jet v kratky felicii jako deti do Italie a prezili jsme to.
A myslis, ze kazdej ma na dovolenou? A ze kazdy dite bavi cestovat v horku autem nebo delat pesi vylety.
Casto vidam fabie a normalne jedou napakovany pryc. Je to o prioritach. Jenze lidi jsou zmlsany dnesni dobou.
@Big boss náš mechanik řekl kup si WS multivan, karavelu, a tak… Jenže mi to přijde moc dodávkové.
@MaminkaLucka píše:
@Big boss náš mechanik řekl kup si WS multivan, karavelu, a tak… Jenže mi to přijde moc dodávkové.
No WV Sharan je kousek menší, ale je to spolehlivý auto, prostě držák, hlavně si ho nepleť s Touranem, ten je špatnej- kazovej.
@cilly píše:
Fabka ještě budiž jako druhé auto pro manželku, ale jako rodinné auto? Si nedovedu představit v tom jet zabalena napr. na týdenní dovolenou.
hele, my se ve 4 nabalili na 2 tydny do chorvatska - pod stan… fabka je v pohode ![]()
edit: zapomnela jsem napsat, že jsem jeli v golfu ![]()
Příspěvek upraven 16.10.17 v 21:28
Ahoj, my resili ted to same, mame tedy jednoho prcka a kazdym dnem cekame druhe. Mame Ford C-max ale s mistem to nebylo nic moc, vcera jsme koupili Ford S-max a na to jak jsem se mu branila jak je skoro stejne velky jako ten C’ tak beru zpet. Je vazne prostorny, predevsim me prekvapilo ze kdyz je tolil mista vzadu, tak bude prtavej kufr ale ono ne,, kufr je obri, coz na korbu a golfky (minimalne) potrebuji. Zrovna dnes jsem rikala priteli, jak kdyz chci dceri podat piti, tak mam problem na ni dosahnout. Zkus mrknout a uvidis..treba budes prekvapena
![]()
(Jinak my hledali do 140.000,–, pani prodavala za 109.000,– ale sla na 100.000,– byla z toho nestastna ze je to moc velke, nema rodinu a trapila se parkovanim v podzemkach.. plechace to vylozene krici jak se to na nich podepsalo
) A rok 06, tim chci rict, ze vzdy se da natrefit na pekny, pecovany auto, jen to chce nechvatat.
@MaminkaLucka píše:
@TopSecret děkuji za zastání. Opravdu jsem si na chvilku připadala jako " socka" která snad nemá na pořádnou káru!!??. A to si myslím žijeme slušně oproti některým… Kteří sem píšou taky.
Divím se, že se mi nedostalo odpovědi, když nemáš na pořádné auto - nedělej si tolik dětíani tomu bych se nedivila!
Ale nekdo vystaci s x tisici mesicne a jeste usetri. A nekomu nestaci desetitisice a nevyjdou. On by si tim mel kazdej projit. Pak by mluvili jinak a penez by si vazili.
To samy tema autosedacky. Tady kontroverzni tema. Kazdej nema 5 a vic tisic na sedacku.
To musite vedet vy, jestli je uzivite. Nikdo vam je zivit nebude, takze vam do toho nema nikdo co kecat.
Ale mas pravdu. Tenhle nazor tady panuje.