Rok nemyté vlásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
7.7.13 17:40

@Burj Chalifa a jak chceš říct období od prvního pokusu o otěhotnění do porodu?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
@janica252 píše:
@Burj Chalifa
já to chápu, ale že si se divila, co araw píše o tom, že jsi zlá, ale ona to nepsala tobě, ale jí, jako že je hnusné, že se tě ptá :)
:palec: přesně :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502

@Janka 54 no, to je přesně to, co mi přijde hrozné, jako myslíš si, že my ostatní se o své děti míň bojíme nebo si jich míň vážíme, protože si přece můžeme udělat další 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 17:42
@janica252 píše:
@Burj Chalifa
já to chápu, ale že si se divila, co araw píše o tom, že jsi zlá, ale ona to nepsala tobě, ale jí, jako že je hnusné, že se tě ptá :)

No, co je komu do mého otěhotnění, ne? Svěřovat se veřejně nemám ve zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 17:43
@Janka 54 píše:
@Burj Chalifa a jak chceš říct období od prvního pokusu o otěhotnění do porodu?:)

Tak, jak to píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
@Janka 54 píše:
A zase začíná hádka :) všímáte si, že všechny diskuze končí buď uzamčením adminem nebo hádkou? proč se tady k sobě nemůžeme chovat pěkně? A pokud chcete „vyjádřit svůj názor“ radši si ho nenechat pro sebe? :)
nevím, co je na tom špatného, už zase začínáte vytahovat z kontextu :

tak diskuze snad je od toho aby lidé svůj názor vyjádřili. čekáš, že ti tady všichni houfně řeknou, že koupat dítě oblečené je normální? no normální to není, to víš sama, protože ty se snad na koupání taky svlékáš? nikdo tě tady neuráží, jen jsme ti řekli, že to je cesta do pekla. to jak si to nakonec uděláš je tvoje věc. nikdo z nás nemá patent na rozum, ale říct, že dítě může být milováno jen když se rodiče snažili x měsíců (let) je prostě hovadina.
myslíš že když ses snažila o dítě x let tak ho miluješ víc než já? myslíš, že jsem se nebála jestli ho (je) donosím, porodím v pořádku, že se neklepu hrůzou, když je nemocné?
rodičovská láska se neměří délkou početí a ty ze sebe děláš malinko mučednici „protože ty si pro dítě vytrpěla víc“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188

@Burj Chalifa však si to třeba sněz žejo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 17:44

@Burj Chalifa moc dlouhý :lol:

tak holky, já jdu koupat a kojit, mějte se :)
dneska prý bez oblečení, tak jsem zvědavá :lol:

Příspěvek upraven 07.07.13 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 17:45

Já Vám to snažilínkování a mimískování neberu.Jen to sama nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 17:46
@Janka 54 píše:
tak jsem to ani napsat nechtěla, jen mi prostě přijde, že si ty, co se snaží dýl dětí víc „váží“ protože si jen tak jednoduše neudělají další, nechtěla jsem se Vás v žádném případě nějak dotknout :oops:

já svému dítěti obětovala první manželství, každý má svoje boty a dělá co umí a věr, že já jsem taky posra*á až za ušima když má prcek teplotu nebo cokoliv jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
7.7.13 17:47
@Janka 54 píše:
@janica252 cítila by ses jinak a koukala by ses na dítě jinak, kdyby jsi zažila to co „snažilka“ nevíš, co to je se snažit, nevíš, jak to bolí, nevíš, jaký je to pak stres, když máš strach o sebe, o dítě, že nikdy dítě mít nebudeš, jaký je to nápor z okolí, proč nechci děti, že na to mám už dávno věk..
Přitom já chtěla brzo, tak brzo..
Teď už je to jedno :)
myslím, že je to moje věc, jak koupu nebo nekoupu, příští týden může být vše uplně jiné než je tento, tak nevím, co tu rozebíráte :)

Ale ty nevíš jak se miluje dítě, které přišlo hned, nemáš srovnání, tak nesrovnávej, protože takové dítě miluje člověk úplně stejně jako to vymodlené a úplně stejně se o něj bojí. Já to srovnat můžu, první jsme měli hned a druhé ne. a obě je milujeme úplně stejně a o obě se i stejně bojíme, není v tom rozdíl, ani trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.7.13 18:11
@janica252 píše:
@Janka 54 no, to je přesně to, co mi přijde hrozné, jako myslíš si, že my ostatní se o své děti míň bojíme nebo si jich míň vážíme, protože si přece můžeme udělat další 8o

A to se tak nedela? Kdyz se mi bude zdat, ze se mi decka nevyvedly, tak je dam do Klokanku, udelam si nove a ty vychovam lip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.7.13 18:14
@KriJona píše:
Přeji hezký den..mám dotaz, mám kamarádku a strašně ráda bych jí pomohla, je už bezradná. kamarádka má holčinu, v září jí budou 4 roky. holčička má takové hysteráky při vodě na hlavě, že se párkrát div ve vaně neutopila. kamarádka je už bezradná, hlavu jí tudíž raději nemyje..jen opláchne konečky. kupodivu holčička nemá hlavu mastnou, špinavou, vlásky vypadají pěkně i kůže..zkoušela vše možné, nenapadá vás nějakej fakt super fígl? nebo drapnout a nekompromisně holčičce vlasy umýt?? :nevim:

Ahoj. U nás pomohlo pozorovat starší sestřičku, jak při mytí vlásků kouká do stropu. Od té doby sice jsou protesty, ale už ne hysteráky. Dneska zrovna mě ukecala, že vlásky až zítra :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 18:33
@Angua píše:
A to se tak nedela? Kdyz se mi bude zdat, ze se mi decka nevyvedly, tak je dam do Klokanku, udelam si nove a ty vychovam lip :mrgreen:
šoupneš je do Babyboxu, ale musíš rychle než prásknou jak se jmenujou ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.7.13 18:36
@Janka 54 píše:
@janica252 cítila by ses jinak a koukala by ses na dítě jinak, kdyby jsi zažila to co „snažilka“ nevíš, co to je se snažit, nevíš, jak to bolí, nevíš, jaký je to pak stres, když máš strach o sebe, o dítě, že nikdy dítě mít nebudeš, jaký je to nápor z okolí, proč nechci děti, že na to mám už dávno věk..
Přitom já chtěla brzo, tak brzo..
Teď už je to jedno :)
myslím, že je to moje věc, jak koupu nebo nekoupu, příští týden může být vše uplně jiné než je tento, tak nevím, co tu rozebíráte :)

No z tvých příspěvků vyplývá, že to evidentně není jedno, hlavně tobě tedy ne.
Myslíš, že jen snažilky to mají těžký a proto musí milovat své dítě o to víc? Nezdá se ti to dost sobecký? Jako ten tvůj názor - nevíš co jsem si prožila - nevíš co to je bát se o dítě - nevíš..já nevím co všechno nevíme…

To se jako žádná jiná matka o své dítě nebojí nebo co?
Jak už tu bylo psáno, strach neznamená rovná se podřízení se svému dítěti a musím přesně souhlasit s tím co psala ve tvé diskuzi Bohunka.
Tenhle ten tvůj příspěvek na mě působí jako začátek nějaké psychopatie :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí