Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@paola white píše: šoupneš je do Babyboxu, ale musíš rychle než prásknou jak se jmenujou
Na to je pozde, starsi uz by prasknul i to, co nevi ![]()
@Angua píše:
Na to je pozde, starsi uz by prasknul i to, co nevi
no tak to si v loji holka… ![]()
@paola white píše:
no tak to si v loji holka…
Sak rikam, jedine Klokanek ![]()
@Janka 54 píše:
Majte sa:) nebudu se dohadovat a číst popichování
Tak se necil, ja jsem to chtela prave odlehcit
Ale asi se nepovedlo…
@KriJona píše:
Holky dik za reakce, ty potapecsky brejle ji navrhnu, to mi prijde dobry..jinak holcicka vsi jeste nemela, do skolky jde ted v zari..
My to zkusili, zázraky nečekejte, dceři to bylo úplně jedno, stejné scény jako bez brýlí.
Jj
, malé předvídají hvězdnou kariéru jak E. Destinové. Má opravdu výrazný a hluboký hlas. Ten její hlásek je tak zajímavý, že dokonce ošetřující lékaři (gastro, neuro a obvoďačka) jí to napsali jako „velmi zajímavý jev“.
Každý proaktivní přístup oceňuji výskotem, což je z toho hotový manžel, protože jsem prý taky siréna ![]()
Mně dítko „zprkenní“ a to je potom síla, prostě s ní nehnu. Jdu na to podobrém, v klidu, neřvu, trvám na svém. Sice ječí, bojkotuje, utíká. Nervu ji silou, prostě čekám a usmívám se… Ona to tak do pěti minut vzdá, protože si trvám na svém (opakuji jako kolovrátek).
Jenže ono je fakt, že když mi vzteky (jako dráždivé dítě) blila, tak mě to vyděsilo.
Vím, že se prodává takový mycí nebo koupací kšilt (dej si do vyhledávače)…vlasy se umyjí, ale do očí to neteče. Stojí to nějak okolo 100,– Kč.