Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Silky123 taky jsou nám dva roky ![]()
A mám dvě děti, jedno miminko, jednu 2 letou „princeznu“ a krásnýma dlouhýma vláskama:)
co se nechce víceméně ani koupat ani umývat vlásky.
Takže někdy se koupe i v oblečení či některém prádle..
jak si slečna řekne - nemám čas ji k nečemu přemlouvat ![]()
S tím mytím vlásků - koupili jsme šamponek, který si v obchodě sama vybrala - ano muselo jich být hned několik, čuchali jsme asi hodinu pak jsem to vzdala a vzala vzala všechny, mezi kterými se rozhodovala ![]()
to trošku pomohlo.. Má plínu na obličeji, vše dělám rychle.. Pro co nejmenší utrpení.. ![]()
Jinak vodu miluje, v bazénu si valí jak nějaká super plavkyně a dokonce se i potopí
ale koupelně se vyhýbá velkým obloukem, já byla stejná, tak si nemám co stěžovat
miminko se zatím nebrání, pak to budu asi dělat způsobem: naběhněte do koupelny, kamkoliv i mimo vanu, hlavně se nechce osprchovat - něco jako skotské střiky
![]()
@Janka 54 píše:
@Silky123 taky jsou nám dva roky
A mám dvě děti, jedno miminko, jednu 2 letou „princeznu“ a krásnýma dlouhýma vláskama:)
co se nechce víceméně ani koupat ani umývat vlásky.
Takže někdy se koupe i v oblečení či některém prádle..jak si slečna řekne - nemám čas ji k nečemu přemlouvat
S tím mytím vlásků - koupili jsme šamponek, který si v obchodě sama vybrala - ano muselo jich být hned několik, čuchali jsme asi hodinu pak jsem to vzdala a vzala vzala všechny, mezi kterými se rozhodovala
to trošku pomohlo.. Má plínu na obličeji, vše dělám rychle.. Pro co nejmenší utrpení..
Jinak vodu miluje, v bazénu si valí jak nějaká super plavkyně a dokonce se i potopíale koupelně se vyhýbá velkým obloukem, já byla stejná, tak si nemám co stěžovat
miminko se zatím nebrání, pak to budu asi dělat způsobem: naběhněte do koupelny, kamkoliv i mimo vanu, hlavně se nechce osprchovat - něco jako skotské střiky
![]()
![]()
Koupe se v oblečení? To snad ne!
@Burj Chalifa vleze si tam v něm, je na tom něco špatnýho?
![]()
i my jsme byli děti ![]()
EDIT: nepsala jsem to tobě ![]()
@smultul co ze sprchy, malá to volala ze spaní, babičky se poprvé docela divily, pak jim to už taky přišlo vtipné… volala Tatínku/maminko ne, já nechci nebo tak něco
už se to moc nestává, jen občas volá, Ne, nebudeme mýt vlásky ![]()
Nápodobně
.
@Brooucinda píše:
Jééé na mě přijít s fénem tak neprojdu dveřma
@Larr píše:
Nápodobně.
No né manžel mi koupil fén jako dárek. Když zjistil, že mi vlasy schnou v lepším případě třeba dvě hodiny. Tak jsem se jednou vyfénovala před ním. Chudák nevěděl jestli se má smát nebo řvát. Hrůzu v obličeji. Já když to viděla chytla jsem záchvat smíchu. Pak mě poprosil at už si vlasy před nim nikdy nefénuju
![]()
Mně ubližuje i kvalitní rozčesávání - pak mám afro kolem hlavy, takže se moc nečešu. O lakách a tužidlech nemluvím, zlakované a ztužené vlasy se mi nikdy nelíbily.
@Brooucinda píše:
No né manžel mi koupil fén jako dárek. Když zjistil, že mi vlasy schnou v lepším případě třeba dvě hodiny. Tak jsem se jednou vyfénovala před ním. Chudák nevěděl jestli se má smát nebo řvát. Hrůzu v obličeji. Já když to viděla chytla jsem záchvat smíchu. Pak mě poprosil at už si vlasy před nim nikdy nefénuju![]()
@Larr Já se češu zásadně jen po koupání a to tam musím dát kondicionér, abych vůbec poznala, že jsou to lvasy do půli zad a ne k ramenum. Když už se češu za sucha, tak z nich stejně dělám nějakou kreaci. Naštěstí at s nima udělám co udělám, drží. Kromě rovnání žehličkou. Stačí mlha nebo sychravo a jsem zase na pudla
Jinak laky a tužidla mi dělají lupy, takže tohle jen opravdu zcela výjimečně
@Janka 54 píše:
@Burj Chalifa normálně, umýváš rukou pod ne?musíš umět hele
To je velmi praktické ![]()
@Janka 54 mě teda taky přijde divné umýt dítě v oblečení. tohle už je podle mě příliš liberální přístup, dělat všechno tak jak si zamane děcko ![]()
@Burj Chalifa no právě ![]()
@paola white som založil
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…
@Janka 54 tak my se omezujeme na procházky po vaně, asi jsme trapně nudní ![]()
Rok nemyté vlásky, koupání v oblečení,…
ty jo, kdo další přidá nějakej „zlepšovák“? ![]()