Rok nemyté vlásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12743
7.7.13 16:48

@emers jj taky mi připadá, že dneska už většinou děti ovládají svoje rodiče. a spousta rodičů je nechá jen proto, že je to jednodušší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 16:58
@emers píše:
Modrání vzteky a hysteráky - to dělal od kamošky chlapeček a dotáhnul to k takové dokonalosti, že pak na každý projev zákazu uměl „upadnout v šok“ a skácel se na zem „v mdlobách“… kamoška s ním byla všude možně po doktorech a psycholog. poradnách a nakonec se ukázalo, že chlapeček byl „herec“ a dokázal svoji úzkostlivou matku takto ovládat… když dostala sílu od něho v jedné „atace“ odejít a zavřít dveře (jak jí bylo doporučeno), tak bylo po představení… je to drsné kam až to u některých může zajít :|

A přitom stačilo dát děcku na prdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 16:58
@paola white píše:
@emers jj taky mi připadá, že dneska už většinou děti ovládají svoje rodiče. a spousta rodičů je nechá jen proto, že je to jednodušší… :nevim:

To jsou přece ti moderní rodiče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 17:00

@Burj Chalifa mám otázku, ty sama děti máš?  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
7.7.13 17:01

Já bych si teda připadla jak šašek, mýt dítě v oblečení. :) a já jsem nerada za blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 17:01
@Janka 54 píše:
@Burj Chalifa jak jsem už v jedné diskuzi psala:
Mám ještě miminko, za kterou vděčím taky bohužel jen lékařům a přírodě.
A nepoužívám ani tu Estivilovu nebo jakou metodu a ani nic podobného, raději spím v pololeže s miminkem v náručí, nebo vedle mě, nenutím děti spát ve svých postýlkách – s manželem jsme koupili větší letiště – na míru, kam se vlezeme pohodlně všichni
Když miminko zamrouká, jsem u něj, já nebo manžel jsme vždy to první, co malá vidí, když se probudí a nikdy nemusí čekat dlouho, to stejné Terezka, snažím se kupovat vše, co potřebuje, nebo co by chtěla – k narozeninám, Vánocům – až přijdu domů, vše, co mi řekla poctivě zapíšuJezdíme na dovolené, užíváme všeho, čeho během těch několika hrozných let plných slz, hroucení, návštěv všech možných mudr i nemudr ne..
Takže zábavní parky, centra, bazény, koupaliště..
Chci, aby měly obě krásný život, krásné dětství a vše, co k tomu patří.
Toť asi vše.

No já žádné speciální metody nepoužívala, dítě spalo ve své posteli, seznamy dárků jsem si nedělala, dítěti se věnovala i bez zábavních parků a mohu říci, že je zcela normální a vychované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 17:03
@Janka 54 píše:
@Burj Chalifa mám otázku, ty sama děti máš? 8o

jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 17:04

@Burj Chalifa tak to gratuluju a přeju příjemné přežívání dětství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 17:04
@Burj Chalifa píše:
To jsou přece ti moderní rodiče :mrgreen:

bajóóó. to já používám zastaralé výchovné metody. když řve kvůli kravině tak ho odnesu do pokojíku, tam si chvíli řičí, ale když vidí, že je mi to fuk tak se vrátí a je v klidu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.7.13 17:05

@Burj Chalifa a měla jsi ho po prvním měsíci snažení ne? nebo neplánovaně přes HA? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638

@Burj Chalifa to si nemyslím…
v tom jejich případě stačilo nebýt tak úzkostná a dát dítěti mantinely co může a co ne… na prdelku si měla dát sama! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@paola white píše:
bajóóó. to já používám zastaralé výchovné metody. když řve kvůli kravině tak ho odnesu do pokojíku, tam si chvíli řičí, ale když vidí, že je mi to fuk tak se vrátí a je v klidu :think:

Správně. Nepodléhat, nenechat se vydírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
7.7.13 17:07

A já teda nebiju, ale používám.. asi je to vydírání? Nevím, asi ne, ale nevím, jak to nazvat.
Prostě bych jí v takové situaci řekla: jsem tu v koupelně s tebou, abych ti pomohla se umýt. Nechceš se svlíkat, fajn, ale oblečenou tě umýt nemůžu. Ale umýt se musíš. Tak si nějak poraď, něco vymysli, já jdu zatím do kuchyně.
Zatím mi to skoro vždycky zafungovalo. Ale toto se dá použít až tak po třetím roce, dvouletou bych prostě svlíkla :) protože… to není žádná novinka, svlíkat se před koupáním, to dělala odjakživa, takže když se jednoho dne šprajcne, beru to jako jeden z jejích rozmarů a tohleto je dost debilní rozmar, takže tady bych využila fyzické převahy a svlíkla ji sama, řev neřev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.7.13 17:10
@Janka 54 píše:
@Burj Chalifa a měla jsi ho po prvním měsíci snažení ne? nebo neplánovaně přes HA? :)

Tak slovo snažení nepoužívám, nezlob se, nemám tento slovník v oblibě. Jinak - i když se zde obdobné otázky řeší - nemám osobně potřebu se ke svému otěhotnění vyjadřovat. Je to osobní sféra a tu si chráním. Na způsob výchovy by to stejně vliv nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.7.13 17:10
@Janka 54 píše:
@Burj Chalifa a měla jsi ho po prvním měsíci snažení ne? nebo neplánovaně přes HA? :)

co to má společného s tím jak kdo dítě počal? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect