Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Legenda o vášni
Světlo mezi oceány
Láska nebeská
Prázdniny
Zrodila se hvězda
V pátek jsem pozval paní Sandmanovou na rande do přítmí kina a vybral jsem italský snímek Bláznivě. Je to romantická komedie pojatá netuctově od režiséra celosvětově úspěšného filmu Naprostí cizinci. A výsledek odpovídal slušnému očekávání. Rozhodně doporučuju. Inteligentní humor, který snad nikoho neurazí a rozhodně není lacině podbízivý. A kdo chce starou osvědčenou pohádkově romantickou klasiku, tomu můžu doporučit Hvězdný prach. Ten film se mi snad nikdy neokouká. Je o lásce, která musí být opravdu zasloužená. A navíc je to pojaté s humornou nadsázkou.
@Ploskutáček co sa ti na tom filme pacilo? Iba tie francuzske realie?
@Ploskutáček Ahooj, já miluju třeba Zápisník jedné lásky. U toho pokaždé brečím ![]()
Určitě mě baví klasika, Love Story, Angelika, Jestřábí žena atd.
Ale dám tip na pozapomenutý film Podzim v New Yorku.
S láskou, Rosie ![]()
Než jsem tě poznala ![]()
Dopisy pro Julii
![]()
Prázdniny ![]()
S láskou Rosie je skvělá. Jeden den taky. Než jsem tě poznala taky. Krásnej film je i Lásky čas. Moje srdcovka je ONA a ZTRACENO V PŘEKLADU. A mám rozkoukáno Světlo mezi oceány, zatím líbí.
Baran (z r. 2001, v překladu Déšť)
Rab ne bana di Jodi
Nevěsta dřevěného muže (Wu kui)
série Dallas 63 (aka 11.22.63)
Sabrina
@z.pepa píše: Více
Podzim v NY, souhlasím, zapomněla jsem
A Listopadova romance
Dům u jezera, ten mám moc ráda
A Na Zlatém jezeře. Starší a není to klasická lovestory, ale opravdu stojí za vidění
Dnes jsem dokoukal Světlo mezi oceány, nádherný to bylo. Děkuju.
@Mkmkz píše: Více
Asi ten vznik toho vztahu, projektoval jsem si do toho sebe, záviděl jsem těm dvěma mladým lidem.