Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to po pár dnech přijde teda zvláštní nápad, a to bych řekla, že jsem romantická duše,… navíc nejste pár, je to složité… možná je zadaný???
@Modrásek modrý píše:
Mě by to spíš děsilo, kdyby mi druhá strana tohle psala v čerstvém vztahu.
Buď bez obav, tobě to nikdo nikdy nenapíše.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Hlavně nejmenovat. Úplně se mi vybavilo, jak si lidi nechávají vytetovat jméno své lásky a pak když láska pomine, tak ty kerky předělávají…
Tohle je nesmysl, profesionální tatér jméno partnera nevytetuje. Vytetuje maximálně jména biologických rodinných příslušníků - děti, rodiče, prarodiče. Jméno partnera vytetuje leda tak dobytek, co nemá profesionální zábrany.
@gulas.medovy píše:
Tohle je nesmysl, profesionální tatér jméno partnera nevytetuje. Vytetuje maximálně jména biologických rodinných příslušníků - děti, rodiče, prarodiče. Jméno partnera vytetuje leda tak dobytek, co nemá profesionální zábrany.
Proč nesmysl? Podle toho co tu běhá v létě, minimálně půlka lidí s kerkama byla u nějakých nedouků soudě podle těch uměleckých děl… ![]()
Holky díky za reakce, já mu to určitě nedám jen tak, to bychom museli mít už vážnější vztah a dat mu to k výročí, u svatby, možná za 10 let
on je romantik
myslím ze by to ocenil, ale kdo ví. Třeba to za měsíc vyhodim a bude ![]()
Ale chtěla bych mu proste nejak vyznat lásku, říct, jak si ho vážím a co pro mě znamená, ale nejak originálně
Proč nesmysl? Podle toho co tu běhá v létě, minimálně půlka lidí s kerkama byla u nějakých nedouků soudě podle těch uměleckých děl…
Nemám potřebu hodnotit druhé lidi podle zevnějšku, takže je mi úplně ukradené, jaké si kdo dělá zásahy do těla. Není to moje starost. Reaguji pouze na tebou šířený mýtus o tom, že tatéři tetují jména partnerů. Je to lež, profesionálním tatérům záleží velmi na tom, co a kam tetují. Jiná věc je to, že dnes tetuje kdekdo. Tetování je částečně i módní záležitost, takže se na tom přiživují i lidé, kteří to mají pouze jako byznys, a na ničem jiném, než na vlastním zisku, jim nezáleží. Díky covidu snad přežijí pouze renomovaní profíci. Jejich služby si pak zase nebudou moci dovolit z finančního hlediska nižší vrstvy. Tvoje předsudky a lži mě osobně nezajímají.
@gulas.medovy nezajímají, ale máš potřebu reagovat
… Obviňuješ mě tady ze lži
… Stačí mi, co vidím ![]()
@gulas.medovy nezajímají, ale máš potřebu reagovat… Obviňuješ mě tady ze lži
… Stačí mi, co vidím
Aspoň nejsem blbka, která má potřebu hodnotit druhé podle obrázků na kůži.
Napad skvelej!
Ja bych misto jednotlivych listu koupila nejaky krasny vazany sesit/knihu a psala do toho, ale kazdy dle sveho. A treba mu to nedas nikdy a zustane to jako vzpominka tobe… rozhodne tim nic nezkazis a je to i dobra forma nejake psychohygieny a tak.
Jdi do toho!
@gulas.medovy píše:
Aspoň nejsem blbka, která má potřebu hodnotit druhé podle obrázků na kůži.
Jj, ty jsi hvězda jasná ![]()