Romantický dárek/vyznání lasky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2044
25.12.20 17:23

Mě to po pár dnech přijde teda zvláštní nápad, a to bych řekla, že jsem romantická duše,… navíc nejste pár, je to složité… možná je zadaný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
25.12.20 17:26
@Modrásek modrý píše:
Mě by to spíš děsilo, kdyby mi druhá strana tohle psala v čerstvém vztahu.

Buď bez obav, tobě to nikdo nikdy nenapíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Modrásek modrý
25.12.20 17:41
@smutny klaun2 píše:
Buď bez obav, tobě to nikdo nikdy nenapíše.
:)
  • Citovat
  • Upravit
gulas.medovy
25.12.20 17:55
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Hlavně nejmenovat :mrgreen:. Úplně se mi vybavilo, jak si lidi nechávají vytetovat jméno své lásky a pak když láska pomine, tak ty kerky předělávají…

Tohle je nesmysl, profesionální tatér jméno partnera nevytetuje. Vytetuje maximálně jména biologických rodinných příslušníků - děti, rodiče, prarodiče. Jméno partnera vytetuje leda tak dobytek, co nemá profesionální zábrany.

• Citovat
  • Upravit
25.12.20 18:35
@gulas.medovy píše:
Tohle je nesmysl, profesionální tatér jméno partnera nevytetuje. Vytetuje maximálně jména biologických rodinných příslušníků - děti, rodiče, prarodiče. Jméno partnera vytetuje leda tak dobytek, co nemá profesionální zábrany.

Proč nesmysl? Podle toho co tu běhá v létě, minimálně půlka lidí s kerkama byla u nějakých nedouků soudě podle těch uměleckých děl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.20 19:40

Holky díky za reakce, já mu to určitě nedám jen tak, to bychom museli mít už vážnější vztah a dat mu to k výročí, u svatby, možná za 10 let :lol: on je romantik :srdce: myslím ze by to ocenil, ale kdo ví. Třeba to za měsíc vyhodim a bude :lol:

Ale chtěla bych mu proste nejak vyznat lásku, říct, jak si ho vážím a co pro mě znamená, ale nejak originálně

• Citovat
  • Upravit
gulas.medovy
25.12.20 20:02
Proč nesmysl? Podle toho co tu běhá v létě, minimálně půlka lidí s kerkama byla u nějakých nedouků soudě podle těch uměleckých děl… ;)

Nemám potřebu hodnotit druhé lidi podle zevnějšku, takže je mi úplně ukradené, jaké si kdo dělá zásahy do těla. Není to moje starost. Reaguji pouze na tebou šířený mýtus o tom, že tatéři tetují jména partnerů. Je to lež, profesionálním tatérům záleží velmi na tom, co a kam tetují. Jiná věc je to, že dnes tetuje kdekdo. Tetování je částečně i módní záležitost, takže se na tom přiživují i lidé, kteří to mají pouze jako byznys, a na ničem jiném, než na vlastním zisku, jim nezáleží. Díky covidu snad přežijí pouze renomovaní profíci. Jejich služby si pak zase nebudou moci dovolit z finančního hlediska nižší vrstvy. Tvoje předsudky a lži mě osobně nezajímají.

• Citovat
  • Upravit
25.12.20 20:07

@gulas.medovy nezajímají, ale máš potřebu reagovat :mrgreen:… Obviňuješ mě tady ze lži :mrgreen:… Stačí mi, co vidím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gulas.medovy
25.12.20 20:21
@gulas.medovy nezajímají, ale máš potřebu reagovat :mrgreen:… Obviňuješ mě tady ze lži :mrgreen:… Stačí mi, co vidím :*

Aspoň nejsem blbka, která má potřebu hodnotit druhé podle obrázků na kůži.

• Citovat
  • Upravit
10425
25.12.20 20:22

Napad skvelej! :) Ja bych misto jednotlivych listu koupila nejaky krasny vazany sesit/knihu a psala do toho, ale kazdy dle sveho. A treba mu to nedas nikdy a zustane to jako vzpominka tobe… rozhodne tim nic nezkazis a je to i dobra forma nejake psychohygieny a tak. :) Jdi do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.20 21:11
@gulas.medovy píše:
Aspoň nejsem blbka, která má potřebu hodnotit druhé podle obrázků na kůži.

Jj, ty jsi hvězda jasná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová