Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@wildcherry píše:
To je jen na tu ruzovku, nebo velkove kozni problemy
no on právě ani není na růžovku, což jsem koukala a původně ho proto ani nechtěla, ale mě se udělali teď i normální beďary, tak jsem zašla do lékárny, že bych potřebovala něco na tu mou hubu, s prominutím a paní mi dala toto http://www.labo-uriage.cz/…l-nettoyant/
a bedary mi zmizely a dokonce mi mizí i právě ty pupínky, co furt mám a i to zarůžovění, ale chci od nich zkusit právě teď krém přímo na tu růžovku a až mi dojde tento gel, tak i gel přímo na čištění této pleti
@Jane29 píše:
dám, i když možná teď nebudu úplně nejlepší posuzovatel, víš jaký je to v těhotenství s pletí, ale každopádně to zkusím
Jééé, takže čekáš miminko?? To je hezký
Já mám teď doma tříměsíčního kloučka a jsem z něho úplně na větvi!
Akorát to tak rychle utíkáá..
No to jo, tak se ti ta ple´t třeba ještě správí
Ty hormony dělají hodně..
@wildcherry píše:
Holkyyyy normalne me to za vas mrzi, fakt.No lupenka je taky uzasna. zacala mi ted i na kolemach a loktech se to zhorsilo, ale mozna dostanu echo na nejaky pripravky, co PRY zabiraji. @LenďuleB ta znama co to ma, taky asi pouziva kortokoidovou mast od doktorky, co? Ja uz na ty masti s prominutim se-ru, protoze kdyz mazu, tak to jsko by ruzovy, coz je fajn, ale kdyz prestanu tak se mi to prave zhorsi a je to vic, jak pred mazanim. A na loktech o ktery se opiram, je to nekdy bolestivy.No uz se tesim k mori, to mi pomaha.
Jo jo jo, kortikoidy.. o tom taky mluvila, ale vím že je to pěkný s prominutím svinstvo.. jenže co se dá dělat žejo
A na tuhle růžovku mi to doktorka dávala taky ať to mažu, ale může se to jen chvíli no.. teď kojim, takže žádný tyhle chemický srágory do sebe prát nechci a nebudu, jo je to boj.. To moře ale taky říkala že pomáhá na tu lupénku. Musíme holt bojovat no, snad bude líp ![]()
@LenďuleB píše:
Jo jo jo, kortikoidy.. o tom taky mluvila, ale vím že je to pěkný s prominutím svinstvo.. jenže co se dá dělat žejo![]()
A na tuhle růžovku mi to doktorka dávala taky ať to mažu, ale může se to jen chvíli no.. teď kojim, takže žádný tyhle chemický srágory do sebe prát nechci a nebudu, jo je to boj.. To moře ale taky říkala že pomáhá na tu lupénku. Musíme holt bojovat no, snad bude líp
tak já si raděj nechám svou růžovku než abych do sebe cpala kortokoidy
@LenďuleB jojo čekám jednoho prcka, ale růžovku mám už asi od 20 let, takže si myslím, že se mi jen tak lehce nespraví ani hormonama, když už ji mám víc jak 10 let ![]()
@Jane29 píše:
@LenďuleB jojo čekám jednoho prcka, ale růžovku mám už asi od 20 let, takže si myslím, že se mi jen tak lehce nespraví ani hormonama, když už ji mám víc jak 10 let
A tak třeba jo, aspoň trošku.. hormony zmůžou hodně.. A kdy máš termín, jestli se můžu zeptat?
Mně se to po narození Matýska taky trochu zlepšilo, ale jen na chviličku no ![]()
@LenďuleB píše:
A tak třeba jo, aspoň trošku.. hormony zmůžou hodně.. A kdy máš termín, jestli se můžu zeptat?Mně se to po narození Matýska taky trochu zlepšilo, ale jen na chviličku no
koncem srpna, tak uvidíme jestli se to zlepší třeba aspoň trochu
@LenďuleB tady je fotka a to mam jeste na sobe bb krem ![]()
Koukám, že je to blbá kvalita zkusím udělat pak lepší, to jen tak pro představu
Příspěvek upraven 02.04.14 v 15:18
@LenďuleB píše:
Jo jo jo, kortikoidy.. o tom taky mluvila, ale vím že je to pěkný s prominutím svinstvo.. jenže co se dá dělat žejo![]()
A na tuhle růžovku mi to doktorka dávala taky ať to mažu, ale může se to jen chvíli no.. teď kojim, takže žádný tyhle chemický srágory do sebe prát nechci a nebudu, jo je to boj.. To moře ale taky říkala že pomáhá na tu lupénku. Musíme holt bojovat no, snad bude líp
jj jsou to hnusy, ale nekdy nebylo na vyber.Jj more zabira, no ale neleci. Znama ma lupenku vsude, uz 2× byla hospitalizovana na 3 tydny, zabaly a kdesi cosi.Ja to nastesti mam,,lehky,, ale i tak. Lokty jsou nevhledny no a kolena, se kdyztak vymluvim v lete na koberec
.Juuuu mas jeste tak maly prde? Mne uz i mladsi odrostla z miminka
@Jane29 píše:
no on právě ani není na růžovku, což jsem koukala a původně ho proto ani nechtěla, ale mě se udělali teď i normální beďary, tak jsem zašla do lékárny, že bych potřebovala něco na tu mou hubu, s prominutím a paní mi dala toto http://www.labo-uriage.cz/…l-nettoyant/
a bedary mi zmizely a dokonce mi mizí i právě ty pupínky, co furt mám a i to zarůžovění, ale chci od nich zkusit právě teď krém přímo na tu růžovku a až mi dojde tento gel, tak i gel přímo na čištění této pleti
diky, taky se ni ted zhorsil ksicht, si pripadam jak pubertacka, kdyz prinde MS
.Tak vyzkousim kdyztak.Ale moc na oblicej nemuzu, cim cic o plet pecuji, tak se mi zhorsi a deka neco jako vyrazka z prehnane pece, ale diky bohu ze mam jinak oblicej ok.
@Jane29 píše:
@LenďuleB tady je fotka a to mam jeste na sobe bb krem![]()
Koukám, že je to blbá kvalita zkusím udělat pak lepší, to jen tak pro představu
Příspěvek upraven 02.04.14 v 15:18
jejejeeee
.Hele zkousela si make up od dermacolu cover? Hoooodne dobre kryje.
@wildcherry tak já na obličeji taky nesnesu kde co, proto výhradně vše kupuju v lékárně, je to sice dražší, ale mě dělá zle i obyčejná nivea za chvilku
@wildcherry píše:
jejejeeee.Hele zkousela si make up od dermacolu cover? Hoooodne dobre kryje.
ale ono to není zas tak hrozný dá se to dobře svést na stydlivost a taky to vypadá úplně jinak, když mě nalíčí profesionálka a nebo já sama sebe já tomu moc nedám nebo spíš ani nevím pořádně jak na to
takže já se ráno natřu krémem a na to hodím ten bb a je to, jinak jsem zkoušela makeup od biodermy, ale to pak odpoledne vypadalo divně s těma červenýma tvářema
@Jane29 téda, tak to máš trošku více červené tváře jak já
Ale vůbec tam němáš znát pupínky, to já zase hrozně. A jaký make up používáš na krytí? Já vím, není to řešení, sama hledám řešení léčení a né jen krytí, ale aspoň když jdeš ven aby se to zakrylo trošku..
@wildcherry píše:
jj jsou to hnusy, ale nekdy nebylo na vyber.Jj more zabira, no ale neleci. Znama ma lupenku vsude, uz 2× byla hospitalizovana na 3 tydny, zabaly a kdesi cosi.Ja to nastesti mam,,lehky,, ale i tak. Lokty jsou nevhledny no a kolena, se kdyztak vymluvim v lete na koberec.Juuuu mas jeste tak maly prde? Mne uz i mladsi odrostla z miminka
Nu jo, mám malinkýnho kloučka, je to můj šmoula
to je ten klučík co ho mám na fotce v profilu
a ktomu ještě šestiletá dvojčátka
..jinak-.. to bylo dobrý to s tím kobercem
je dobře že to bereš s nadhledem, to je důležitý. A kolik je tvým dětičkám?? ![]()