Rosacea (růžovka)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
2.4.14 21:06

@LenďuleB tak ty pupinky mi prave hodne zmizeli po tom gelu rano zkusim udelat lepsi foto a pouzivam bb cream od biodermy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
3.4.14 07:26
@Jane29 píše:
@LenďuleB tak ty pupinky mi prave hodne zmizeli po tom gelu rano zkusim udelat lepsi foto a pouzivam bb cream od biodermy

to jo :think: na ty pupínky by to asi stálo za to zkusit ten gel jak jsi psala a napadlo mě, nemůžeš mít tu růžičku na tvářích právě od toho gelu? Jakože to není přímo na rosaceu a je to agresivnější, třeba jak si chceš koupit ten čistící gel přímo na tu začervenalou pleť, tak se zlepší i ta růžička. Hele já to zkusím. Díky moc za typ i za to foto. Teď budu muset s Matějíčkem k doktorovi, tak se pak hnedka stavím v lékárně i pro ten gel, tak mi drž palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
3.4.14 07:30

Jinak já se včera napatlala make-upem, nemám z lékárny, ale minerální make-up (neměl by se vpíjet do kůže.. neměl)od Maybelline, je docela dobrý a přítel zase jak mi to sluší.. jako ono to potěší, ale říkám si proč prostě nemůžu mít takouhle pleť normálně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.4.14 07:34

@LenďuleB tak at u doktora i v lekarne pochodis dobre, hele a z toho gelu to neni ja uz to mam pres 10 let nekdy je to lepsi nekdy je to takhle cervene a nekdy jeste vic :zed: vcera jsem koupila primo tu masticku na cervenou plet od uriage tak uz od vecera zkousim, musim ti sem dat lepsi foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.4.14 07:36

@LenďuleB mineralni makeup od maybelline jo no mrknu kdyz teda kryje dobre i kdyz ja bych vlete chtela chodit bez cehokoliv no ale uvidime jak dopadnu, ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
3.4.14 07:46
@Jane29 píše:
@LenďuleB mineralni makeup od maybelline jo no mrknu kdyz teda kryje dobre i kdyz ja bych vlete chtela chodit bez cehokoliv no ale uvidime jak dopadnu, ze :mrgreen:

Přesně! Jenže v létě se mi zdá, že je to lepší. Jak jsem sem psala, stejně se opaluju, i když bych neměla :? ale mně pak prostě příjde, že jak se opálím, tak to pak tolik vidět prostě není no, sice tý pleti dám asi zabrat, ale pak třičtvrtě roku odpočívá.. Jak to máš ty?
Jo ten make up je dobrý, někde jsem četla že je důležité aby byl minerální (ale jak říkám, je to jen na přikrytí anic to neřeší :( )
Až tenhle dopoužívám, chtěla bych zkusit ten z lékárny od Avene minerální make up, prý dobře kryje a vypadá přirozeně a je vhodný i na rosaceu a přímo na rosaceu je od biodemy prý také nějaký make-up, ale píší tam, že je snad jen světlý.. Nejsem právě jinak úplná bledulka a mám tmavší vlasy, takže na mně by byl úplně ten porcelánový asi dost světlý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
3.4.14 07:47

@Jane29 navíc tebe v létě čeká ta radostná událost viď :)

Příspěvek upraven 03.04.14 v 07:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
3.4.14 07:53

Ještě jsem se mrkla a už musím s tím mým zlatíčkem: tak ten co používám je maybelline affinitone mineral (odstín 21 - nude) Ten vypadá moc hezky. Ještě je dobrý, ale ten není minerální, ale hezky kryje také - akorát jsem ho koupila světlý, tak moc nepoužívám, od Lorealu infallible odstín (120 vanille) :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.4.14 10:14

@LenďuleB tak já jsem právě bledule, tak na mě ty červené tváře víc vyniknou a já se taky opaluju, ale mám to tak, že se opálím celá a obličej se mi ne a ne opálit, dokonce i u moře když jsme tak se mi napřed opálí tělo a až pak obličej, takže chvilku to vypadá srandovně :mrgreen:
Jinak říkáš, že Avene má makeup přímo na rosaceu, jo, co jsem koukala měl by mít snad i ten Uriage, tak když tak koupím, uvidím.
Jojo v létě, teda spíš až na konci, nás čeká vylodění prcka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.4.14 10:16

Jinak zkusila jsem vyfotit jen tak bez niceho, tak snad je to líp vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
3.4.14 11:39

@Jane29 tak to mám přesně taky :roll:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
3.4.14 11:41
@Jane29 píše:
@LenďuleB tak já jsem právě bledule, tak na mě ty červené tváře víc vyniknou a já se taky opaluju, ale mám to tak, že se opálím celá a obličej se mi ne a ne opálit, dokonce i u moře když jsme tak se mi napřed opálí tělo a až pak obličej, takže chvilku to vypadá srandovně :mrgreen:
Jinak říkáš, že Avene má makeup přímo na rosaceu, jo, co jsem koukala měl by mít snad i ten Uriage, tak když tak koupím, uvidím.
Jojo v létě, teda spíš až na konci, nás čeká vylodění prcka :pankac:

hezky psané - vylodění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.4.14 12:23
@LenďuleB píše:
hezky psané - vylodění :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.4.14 12:24
@LenďuleB píše:
@Jane29 tak to mám přesně taky :roll:..

jako za těch víc jak 10 let se mi opravdu nejvíc osvědčilo to moře, přemýšlím, že bych si třeba obličej začala oplachovat vodou s mořskou solí :mrgreen: pokud se nedá teda někde nedá koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
3.4.14 13:04

@Jane29 :lol: tak to je taky dobrý.. ne vážně, třeba by něco takového pomohlo, nebo celé léto trávit u moře, pro jistotu od června do září :)Jo jen kdyby to šlo.. Já přemýšlím vážně o tom leaseru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí