Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lusy23 píše:
U nás na Zlínsku takychlap donesl plný koš
![]()
My jsme byli na Zlínsku minulý týden a našli jsme jen kuřátka, ale zase přes 3 kg za půl hodiny. Ale to čištění teda.
@laducha píše:
My jsme byli na Zlínsku minulý týden a našli jsme jen kuřátka, ale zase přes 3 kg za půl hodiny. Ale to čištění teda.
chlap o víkendu nic a dnes plný koš, je pořádně zalito ![]()
@Lusy23 píše:
chlap o víkendu nic a dnes plný koš, je pořádně zalito
Sákryš, že bych sehnala někoho s autem? A vyrazíme ![]()
@laducha píše:
Sákryš, že bych sehnala někoho s autem? A vyrazíme
určitě
ale pospěš bo jak se to rozkřikne tak houby nebudou stíhat růst ![]()
@laducha píše:
Vy poznáte s jistotou ta jedlá? Nebojíte se záměny? A jak je prosím upravujete?
@želvička28 Věřila jsem kamarádovi
, já je sama nesbírám. Podusila jsem je s kminem, delší dobu, a pak použila část do smaženice, část do polévky a z trochy jsem si udělala salát s octem a cibulí.
@laducha píše:
@želvička28 Věřila jsem kamarádovi, já je sama nesbírám. Podusila jsem je s kminem, delší dobu, a pak použila část do smaženice, část do polévky a z trochy jsem si udělala salát s octem a cibulí.
Hlásím, že v Krušných horách kolem Klínovce rostou jak splašené, až se mi chtělo brečet, kolik jsem jich tam musela nechat ![]()
Minulý týden jsme byly a našly jsme jenom pár malých chcípáčků, je sucho ![]()
Příští týden se opět chystám, tak snad to bude lepší, když se trochu ochladí a bude vlhko ![]()
Ahoj, nevíte náhodou někdo, jestli rostou už houby v okolí říčanska, Mukařova apod?