Rovnováha v manželství, jak pokračovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
5.6.26 14:50

@ondra871 tak teď sis odpověděl proč nemáte sex, vůbec bych se nedivila že si užívá jinde. Takže když vyděláš málo peněz nebude sex s tebou ale s někým jiným. Takový vztah nestojí za to zachraňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
5.6.26 15:32
@Parvaneh píše: Více

Tak o morál by ani tak nešlo, ale jsou děti jako ty moje, které nespí, hrajou si zásadně sebevražedným způsobem nebo vůbec a to mi stojí za zadkem a hučí do mě. Takže pak buď stráví dětství před televizí a nebo holt nebude práce z domu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
5.6.26 16:10

Tvoje ženská je líná jak vandrácká veš a ty jí děláš vola, ale tak nejsem první kdo to píše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
5.6.26 16:26

A vem si jaký to je hlavně vzor pro to dítě. Přijde mi pak normální, že žena vstává v 11 zmizí a vrátí se odpo. Jestli je to syn může pak hledat totéž :(

To by snad dostal čočku i chlap kdyby se takhle choval jako ona…vstával si v 11! To už je nějaká porucha ne, nebo si do noci vypisuje s milencem?

Proč teda místo toho svého cvičení aspoň nepředcvičuje třeba ráno? Ještě jí to určitě platíš ne? V 11 už může být zpět.

Vzdělává se aspoň nějak? Ono jestli si taky budete mít ještě co říct, když bude doma furt spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5392
5.6.26 16:28
@ondra871 píše: Více

Zdá se mi, že sis vybral ženu podle jiných kritérií, než je pracovitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17023
5.6.26 16:28

@ondra871 - první, co bych udělala je, že bych začala jezdit prace, ze vám zrušili HO. At se stará o dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5392
5.6.26 16:31

Těžko se její povaha změní. Spíš to vidím dříve či později na rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
5.6.26 16:31
@prejeta_zaba píše: Více

Já si to dokážu představit, když žena pracuje, ale většinou to dělají po večerech nebo když mimčo spí, nebo ji občas někdi hlidá, ale to není tento případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
5.6.26 16:56

Děkuji všem za názor a pohled. Bohužel to bude tak jak píšete. Ona ty změny nepřijme., takže jedině to ukončiti. At se pak snaží nějaký jiny cu… jako jsem ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
5.6.26 17:02

A co je na ni tak speciálního, že to toleruješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
5.6.26 17:04
@Trojlístek píše: Více

Nic speciálního. Jen jako já jsem nikdy ty ženy,,neměnil", snažím se vždy řešit ty věci domluvou a jsem zvyklý, když mi někdo řekne že mu něco vadí, tak se nad tím zamyslet a nedělat to. Vztah je podle mě o kompromisech, ale to bohužel u mě nefunguje ve vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
5.6.26 17:06

Tak si hlavně ber syna po týdnu, ať nežije jen s línou paní a něco ze života má. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24990
5.6.26 17:11

víš, u tebe holt platí : hodný=bl. bý
tobě fakt nevrtají hlavou ty její odjezdy 3× týdně - to máš podchycené třeba nějakýma permicema nebo kámoškama nebo jinak?? ne, že? ty si fakt myslíš, že takhle chodí 3× týdně jen nevinně cvičit?? :zed: když doma de facto nemá skoro sex a bačkoru, který jí vše toleruje?? promiň, ale ten tvůj terapeut je na výměnu - nemá ti říkat, co máš dělat, ale má ti pomoct OTEVŘÍT OČI, což se za celý rok bohužel nestalo ani náznakem, leda si tě drží na peníze stejně jako ta ozdoba, kterou si doma pěstuješ pro jiného…
tohle by žádný normální chlap netoleroval ani z poloviny. Kdys měl od ní naposled uvařeno teplé jídlo třeba? kdy by to, chudinka, vlastně vedle toho vychrápávání a vyšu-kávání bokem stíhala, že… bože… řekni, že se tu jen směješ a kecáš… protože takové pohrdání si nezaslouží nikdo, ani žena, ani muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
5.6.26 17:29
@Zvedava1 píše: Více

To může, a taky si může na bydlení vydělat. I když tahle paní na to moc nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
5.6.26 17:37
@Parvaneh píše: Více

Jo, jde, já takhle kdysi překládala a zároveň se starala o dítě. Ale už bych to nechtěla dělat, znamenalo to překládat do dvou do rána a potom vstávat s dítětem v šest, protože dál prostě nespalo. Fuj, byla jsem vyčerpaná do mrtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí