Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Diky moc, jsem teď rozumnější a ignoruju ho, aspoň nejaka dobra odpoved pac v tyhle diskuZi jsem jenom za blbku..no jinak to nebyla moje prava barva byla to jenom o trochu tmavší hneda než mám, ale nemusel mi to takhle říct, jsem byla prece v ty době ještě jeho holka, hlavně z když já mu řeknu ze to má zrzavy tak mě hned posila doprdele, sprosťák jeden@Bídžej
Hele, to je úplně jedno. I kdybys měla na hlavě fialovo puntikaty hovínko, nikdo nemá právo s tebou takhle mluvit. Jasně, jde říct „dneska to není ono“, nebo „tahle barva se mi na tobě moc nelíbí“, ale vše musí být slušně. Jakmile používá slova, jako „jsi hnusná“ a posílá tě do pr… je to hňup a hulvát. A je jedno, jestli jsi nebo nejsi jeho holka. Takhle se prostě k tobě chovat nemá. Takového partnera vedle sebe určitě nechceš.
V 17 letech máš nejspíš ještě před sebou pár vztahů, než přijde ten „pravý“, ale každého partnera doporučuji vybírat i podle toho, jak se k tobě chová a mluví s tebou. Respekt a úcta musí ve vztahu být i při té největší hádce.
Tak držím palce, ať už tohohle nýmanda nemusíš potkávat a hodně štěstí s dalším ![]()
Joo to je ten co nenávidí zrzavou
holka, pro tebe to je jen výhra ![]()
Diky moc, furt se trapim ale nevim proč co mi chybí co mi na nem chybí když mi sproste nadaval ze jsem krava pi*ca prolhana a td..nevim proč jsem smutna když to byl takovej blbec..já jen doufam ze si uvedomi jak se zachoval a bude litovat, protože takhle se hnusne rozejit to je svinstvo. skoda ze o tom nevi jeho tata, jedine z něho má respekt:D @Meredithx
Hlavně on mi zamotal hodně hlavu, rikal ze už mi někdo nebude milovat tak jako on mě a ze si mě jednou veme, po tydny co se semnou rozesel mi řek ze mě už nemiluje
@Meredithx
Veď ten chalan je úplné hov*do. Buď rada, že si sa ho zbavila, je to loser.
No taky to už vim, neumí se rozejit normálně ani s holkou, on si mysli ze když teď bude pracovat u táty ve firmě tak bude mít hodně penez a td..a nalaka na to hodně holek, ale co ze bude mít prachy když je to hulvat, už v 18 mi takhle nadaval ze zarlivosti, co bude rikat až přijdou fakt problémy a bude straší?@stankaSR
Máš před sebou velkou práci na sobě, jak se z telete zrodit v normální bytost.
Jak a kde jste se seznámili? Možná by jsi měla potom hledat v jiných vodách, protože toto byl vážně poděs. Nejlepší je hledat tam, kde máš nějaké koníčky/zájmy.
Prosím tě kluk co nadává holce ještě ji řekne že je hnusná… No prostě i kdybych měla na hlavě nasrán* tak muž který tě miluje ti řekne že jsi krásná… Jsi mladá a dozrajes máš spoustu času celý život před sebou… Lásky bolí to je jasné časem to přejde ale pamatuj si chtěj chlapa co má k tobě úctu co ti sprostě nenadavá a chová se k tobě slušně a tomuhle bych se vysmála a ještě bych mu řekla že je zrzek
![]()
@Paliska píše:
Prosím tě kluk co nadává holce ještě ji řekne že je hnusná… No prostě i kdybych měla na hlavě nasrán* tak muž který tě miluje ti řekne že jsi krásná… Jsi mladá a dozrajes máš spoustu času celý život před sebou… Lásky bolí to je jasné časem to přejde ale pamatuj si chtěj chlapa co má k tobě úctu co ti sprostě nenadavá a chová se k tobě slušně a tomuhle bych se vysmála a ještě bych mu řekla že je zrzek![]()
![]()
Dekuju moc za radu
a ano já už si to uvedomuju po tom co mi to vsechno vysvetlila mamka, nikdy si mě nevazil, už takhle mladej nadává holkam, jakej bude v dospelosti nechci ani vedet..
@Paliska píše:
Prosím tě kluk co nadává holce ještě ji řekne že je hnusná… No prostě i kdybych měla na hlavě nasrán* tak muž který tě miluje ti řekne že jsi krásná… Jsi mladá a dozrajes máš spoustu času celý život před sebou… Lásky bolí to je jasné časem to přejde ale pamatuj si chtěj chlapa co má k tobě úctu co ti sprostě nenadavá a chová se k tobě slušně a tomuhle bych se vysmála a ještě bych mu řekla že je zrzek![]()
![]()
Jinak mi dřív hodně nadaval ze jsem krava a ze jsem úplně blba, a já na nej ať mi řekne ještě jedniu ze jsem blba a on blbko…Prost fakt takhle sprostej byl..ze jsem p*ca a td..asi 10 krát to udelal, on už se nezmění, hulvat zustane hulvatem.
@Anonymní píše:
Jinak mi dřív hodně nadaval ze jsem krava a ze jsem úplně blba, a já na nej ať mi řekne ještě jedniu ze jsem blba a on blbko…Prost fakt takhle sprostej byl..ze jsem p*ca a td..asi 10 krát to udelal, on už se nezmění, hulvat zustane hulvatem.
Ano přesně tak možná jednou za 10 let vyspeje ale zatím je to mladounky kluk jsem jistě starší než ty a taky jsem měla kluky co mi nadávali a já slepá hloupá zamilovaná… A až když jsem potkala svého manžela jsem pochopila co znamená chlap co si tě váží jsme spolu roky máme děti a nikdy v životě mi neřekl ani to že jsem blbá no a že jsem kráva to si ani nedokáži představit že by od něj mělo zaznít (samozřejmě já si to také nedovolím) a to to není žádný slusnacek který nemluví sprosté nebo tak
takže určitě časem poznáš mnohem lepšího kluka
hlavně hlavu vzhůru a úsměv na tváři a pokud se v blond necítíš dobře tak šup zase na tmavo ![]()
@Paliska píše:
Ano přesně tak možná jednou za 10 let vyspeje ale zatím je to mladounky kluk jsem jistě starší než ty a taky jsem měla kluky co mi nadávali a já slepá hloupá zamilovaná… A až když jsem potkala svého manžela jsem pochopila co znamená chlap co si tě váží jsme spolu roky máme děti a nikdy v životě mi neřekl ani to že jsem blbá no a že jsem kráva to si ani nedokáži představit že by od něj mělo zaznít (samozřejmě já si to také nedovolím) a to to není žádný slusnacek který nemluví sprosté nebo taktakže určitě časem poznáš mnohem lepšího kluka
hlavně hlavu vzhůru a úsměv na tváři a pokud se v blond necítíš dobře tak šup zase na tmavo
No já si myslim ze hulvat hulvatem zustane…on je proste už takovej, je mu 20. Už s nim nic rodiče nezmuzou, sliboval mi z už to nikdy neudela, ale delal to furt dokola..třeba až bude mít jednou deti, to na ne taky takhle bude mluvit? Co si z toho potom vemou? Jinak si necham odrůst svoji protože ta blond se mi na mě proste nelíbí..
No a ať si najde nějakou blondynu a nestve mě, Je asi takovej protože je z Německa, modrooky blondaci, bože…jak si muže kluk vybírat holku podle vlasu, naopak mě se libi tmavší barvy a takova do zrzava není špatná, jsou vyraznejsi
. @Paliska