Rozchod - životní chyba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
30.7.17 10:34
@Anonymní píše:
@Šarlota4 nový partner je fajn, miluje mne i dceru, na další miminko se těší, požádal mne o ruku, ale mi to najednou přijde vše moc rychlé, a ukvapené. :,( Nevím jak se toho pocitu zbavit a být šťastná v novém životě.

Nepřemýšlej nad tím, co bylo. Člověk má neuvěřitelnou schopnost být nespokojen s tím, co má a rozvrátit si to kvůli něčemu, co nemá. Můžeš teď dokonale zničit to, co máš, vrátit se do starých kolejí a zjistit, že to, cos měla, bylo vlastně lepší. Výsledkem bude, že nebudeš mít nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 10:40

Když můj největší problém asi je, že je mi moc lito, že jsem ex takhle ublížila, je z toho do teď hodně špatný, neumí se s tím smířit a já neumím žít spokojeně s pocitem, že na úkor toho, že já jsem šťastná, je nešťastný on. Asi to zní divně, ale nejradši bych se vrátila, aby byl šťastný on a dcera, i za tu cenu že já budu nešťastná. Ale vím, že kvůli novému těhotenství to není možné, to by mi neodpustil.

• Citovat
  • Upravit
13955
30.7.17 10:41
@Anonymní píše:
Když můj největší problém asi je, že je mi moc lito, že jsem ex takhle ublížila, je z toho do teď hodně špatný, neumí se s tím smířit a já neumím žít spokojeně s pocitem, že na úkor toho, že já jsem šťastná, je nešťastný on. Asi to zní divně, ale nejradši bych se vrátila, aby byl šťastný on a dcera, i za tu cenu že já budu nešťastná. Ale vím, že kvůli novému těhotenství to není možné, to by mi neodpustil.

Ustal by, ze cekas dite s jinym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 10:43

@Šarlota4 no, nevím, asi ne, zatím jsme to neprobirali. Ale asi by mu to pořád připomínalo co jsem udělala, a podle mě by mi to časem stejně vyčítal.

• Citovat
  • Upravit
13955
30.7.17 10:52
@Anonymní píše:
@Šarlota4 no, nevím, asi ne, zatím jsme to neprobirali. Ale asi by mu to pořád připomínalo co jsem udělala, a podle mě by mi to časem stejně vyčítal.

Tak potom neni duvod se trapit. Nic uz s tim neudelas. Mas co jsi chtěla a to taky nemá každej :) S ex už to asi nenarovnáte, tak proč se tim hlodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 10:59

@Šarlota4 když já si momentálně vůbec nejsem jistá, že jsem tohle chtěla. Vybavují se mi jen hezké chvíle společného života, a ostatní mi přijde, že jsem řešila nepodstatné věci. Ale ano, bohužel, mám co jsem chtěla a ne každá chyba lze v životě napravit, budu se s tím muset smířit, jen nevím jak.

• Citovat
  • Upravit
9947
30.7.17 11:02
@Anonymní píše:
@Šarlota4 když já si momentálně vůbec nejsem jistá, že jsem tohle chtěla. Vybavují se mi jen hezké chvíle společného života, a ostatní mi přijde, že jsem řešila nepodstatné věci. Ale ano, bohužel, mám co jsem chtěla a ne každá chyba lze v životě napravit, budu se s tím muset smířit, jen nevím jak.

Ale tak to sis musela uvědomit dříve než si tohle všechno udělala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 11:08

@Petruna21 ano,máš pravdu. Bohužel, jsem si to uvědomila pozdě.

• Citovat
  • Upravit
12946
30.7.17 11:12

Já jsem si na 100% jistá, že tvůj odchod nebyla chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.7.17 11:18
@Anonymní píše:

A to, že bys ublížila tomu, co tě miluje a dává ti to najevo, to by ti nevadilo? Já nveím, ale mě to trošku připadá jako stockholmský syndrom, sice jsi nebyla šťastná, ale vytvořila sis na něm takovou závislost, že se z ní neumíš vymanit. Neblázni a nepřemýšlej co, by bylo, kdyby… Už se totiž stalo, čas nevrátíš. Život je krátký, nenič si ho tím, že pořád budeš chtít něco jiného, než to, co už máš. Pokud máš pocit, že to sama nezvládneš, vyhledej psychologa. Moc držím palce, ať se ta hormonální bouře trošku zklidní a začneš zas myslet racionálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.7.17 11:18
@Sany80s píše:
Já jsem si na 100% jistá, že tvůj odchod nebyla chyba.

to nejspíš ne, ale zakládání nové rodiny možná trochu unáhlené bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
30.7.17 11:19

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
30.7.17 11:22
@Anonymní píše:
@Petruna21 ano,máš pravdu. Bohužel, jsem si to uvědomila pozdě.

Teď už to musíš brát tak jak to je.. čekáte rodinu, chce si tě vzít no není to hezké? Zatím tě to bolí ale ono to časem přebolí a zjistíš že to chyba nebyla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.7.17 11:27

Já bych byla šťastná, že čekám další dítě s mužem co mě na rád. Od toho prvního by jsi se dalšího tedy asi nedočkala, jak píšeš, podle jeho chování. Pro ženu děti. To je nejdůležitější. Toho si važ, a muže co to s tebou bude sdílet…
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12946
30.7.17 11:36
@Malaga píše:
to nejspíš ne, ale zakládání nové rodiny možná trochu unáhlené bylo…

To asi jo, možná se toho sama lekla a odtud pramení ty pochyby.
Ale hodně píše toho, jak je jí líto bývalého, že mu nedala šanci na změnu…
Toho opravdu litovat nemusí. V tom, co jí vadilo, se lidi nemění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí