Rozdíly mezi partnery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2220
17.1.23 15:10

Já nevím…já včera dělala nějaký úkol s dcerou na prvním stupni a vůbec jsem ho nepochopila. Takže ze hry „Zpátky do lavic“ bych měla docela respekt 😁 😁 😁
Dotáhla jsem to až na VŠ titul.
Spíš záleží, jak se Vám spolu povídá a jaký je v posteli (případne kolik má peněz - to bych řekla, že je podstatnější ukazatel, než nějaké skloňování slov).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
17.1.23 15:12

To bych teda nechtěl mít doma takového blbce.

Nemám ponětí kdy vznikla Sámova říše, mám neustálé problémy s chlapi/chlapy, nepamatuju si hlavní zápletku v Babičce, přesto jsem extrémně zdatný v tom co dělám. Jednoduše proto, protože mě to nezajímá a nepotřebuji to.

To co popisuješ jsou biflované znalosti, to nemá mnoho společného s logikou.

Ty nádhero nejdobřejší. Pokud ho máš přesto za vola, rozejdi se. Vo co go?

Příspěvek upraven 17.01.23 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1485
17.1.23 15:13

Ano je to možné mě tyhle nevědomosti u partnerů také vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
17.1.23 15:13
@JancaS84 píše:
Manžel dneska napsal že dluží kylo. Málem oči vypadly. S češtinou je občas na štíru, ale jinak je úplně normální, chytrý šikovný.
Ségra má kámošku co je učitelka ve školce a z té co občas vypadne např. místo redukce na wc tak je to indukce atd.
Dej tomu ještě šanci jestli si jinak rozumíte.

MNĚ oči právě vypadly 8o vedes nad manželem o 2 hrubky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
17.1.23 15:20
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat na váš názor na situaci, kterou popíšu.

Celkem před nedávnem jsem se seznámila s mužem - pracujícím, se zájmy (takové klasické jako sport, auta, turistika…), velmi sympatickým a prostě jsme si celkově sedli.
Za ten měsíc co jsme se stýkali jsme toho stihli poměrně dost, převážně venkovní aktivity, a vždy jsem se v jeho přítomnosti cítila příjemně a nic nenapovídalo něčemu neobvyklému nebo zarážejícímu.

Teď k jádru věci. Před pár dny jsme si řekli že si uděláme pohodový večer a objednáme si jídlo, zahrajeme nějakou hru, koukneme na film. Hru jsme si vybrali vědomostní, nicméně hra je postavená na tom, že tam jsou otázky vyloženě ze základní školy (je opravdu vtipné zjišťovat na co všechno člověk za těch X let zapomněl). No ale během hry se ukázalo, že můj protějšek postrádá doslova základy jakéhosi všeobecného přehledu. Ne, opravdu bych neřešila že po 20 letech od toho co vyleze ze základky není schopný vyjmenovat vyjmenovaná slova po P rychlostí blesku, spíš tam šlo opravdu o všeobecné věci, základy logického myšlení. Když vám někdo tvrdí že slovo dobrý se stupňuje jako dobrý-dobřejší-nejdobřejší, je to minimálně zarážející. A takových jobovek tam bylo mnohem víc.

Jde o to, že v ten moment toho bylo tak moc, že jsem chvílemi začala uvažovat zda to vůbec jde, jestli nejsme každý úplně někde jinde (a ne, opravdu sebe nepovažuji za nějakého génia, to ani náhodou!). Je mi to až trapné že nad tím takhle uvažuji, je mi trapné už jen to někoho odsuzovat na základě hry… ještě když jsem se do té chvíle s tím člověkem cítila moc fajn. No od té chvíle bohužel v mých očích výrazně, když to řeknu hodně blbě, klesl a prostě se to ve mě pere.

Mějte fajn den.

Co to bylo za hru? Asi taky ostestuju manžela :mrgreen: k věci, me by to taky vadilo, nepotrebuju aby můj muž měl 10 VŠ, ale nějaký všeobecný přehled mít musí, uz jenom proto, ze taky pomáhá dětem s ukoly apod. Můj muž je teda cizinec, takže zrovna v češtině taky plave, ale s chlapem co vymysli dobřejší bych asi nebyla :lol: to by musel mít všechny ostatní vlastnosti úplně dokonalý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.1.23 15:20

Záleží jaký je mimo takovéto znalosti. Asi bych ho úplně neodsuzovala. Pokud Ti to samozřejmě vadí hodně a nemůžeš se přes to přenést, tak se s ním rozejdi. Ale byla bys hloupá 8o
Jinak díky za tip na hru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.1.23 15:24

Vadila by mi totální neznalost všeho, k tomu mizerný pravopis a fajeření, že vzdělání je vlastně k ničemu, že nejlepší je škola života. Kdyby byl ve své práci dobrý a měli jsme podobný pohled na život a na svět kolem, přehlédla bych, že neví něco, co já považuju za samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
17.1.23 15:33

Tak záleží, jestli tohle pro tebe znamená, že je blbec. Což je o nějakých představách a hodnotách, které má každý jinde. Ale s blbcem prostě nikdo být nechce. :D

Pro mě to třeba projev blbosti je. A já bych zas pro jiného byla blbec, protože nemám orientační smysl. Takže bychom spolu nechodili, protože bychom se vzájemně považovali za blbce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36137
17.1.23 15:36
@Hibou píše:
MNĚ oči právě vypadly 8o vedes nad manželem o 2 hrubky :mrgreen:

Máš pravdu, ale to už je trochu vyšší dívčí a nepráskne tě to hned do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8874
17.1.23 15:45

A co předvýběr? Jaké máš vzdělání ty a jaké on? To tě mohlo varovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
17.1.23 15:59
@Birdonawire píše:
Kamaradka, spoluzacka z VS, je vic nez 25 let stastne vdana, manzel ma ucnak a je schopen napsat „okurki“. Ale je pracovity, sikovny, stara se o rodinu a i po tech letech sex pry super. Co chtit vic?!?

dneska zpráva od známého sejdeme se u Flori, tvl. to je 2.třída základky:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16267
17.1.23 16:05

Já jsem v tomto náročná. Jeden vztah, kdy protějšek neměl vůbec přehled, jsem zkusila, ale vadilo mi to, a pak došlo na politické názory a byla to konečná :mrgreen:
Upřímně, jako důležité pilíře vztahu beru soulad v názoru na výchovu dětí, sex, finance, potom tempo a styl života (tam už to může být různé, pokud se to daří kloubit), politika (neumím si představit žít s někým, kdo volí Bureše, fakt ne). Partnera musím respektovat, a pro mě ten všeobecný přehled je s tím respektem dost spojená nádoba. Pokud by někdo třeba nedodělal ani učňák, protože se ze dne na den musel starat o svoje sourozence a prarodiče, rodiče nefunkční a on musel do práce a táhnout to, takže vzal podřadnou práci a makal a makal, takže fakt neměl čas číst a chodit na výstavy, tak by třeba respekt za to byl stejně silný a stačila by nějaká přirozená inteligence, nevím.
Když jsem byla mladá, tak jsem pořád slýchala, že jsem moc náročná, nekompromisní, vybíravá, no a teď mám už přes 10 let skvělého neskutečně chytrého manžela, se kterým nemám pocit kompromisů, takže mně se čekat vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
17.1.23 16:12
@Anonymní píše:
Lidi mockrát děkuji za vaše názory, zkušenosti. Asi opravdu jenom přikládám zbytečně velkou váhu něčemu, co ve výsledku může být naprostá prkotina a zbytečně moc přemýšlím nad věcmi. Jdu se chytnout za nos a poznávat dál :mavam:

Jestli je fajn chlap, tak si fakt nerozbíjej vztah kvůli tomu, že neco neví. My s mužem, když občas koukáme na nějakou vědomostní soutěž, tak se doplňujeme. On je absolutní Mimoň v literatuře, dějepisu a zase perlí u otázek z fyziky, chemie, techniky. V tom jsem zase absolutní Mimoň já. Jo, a když píše důležitý mejl, dává mi ho pro jistotu ke kontrole, protože v pravopisu si moc nevěří. A já zase, když se mi poděla něco v notasu nebo telefonu, nebo se mi zasekne robot, nebo přestane fungovat fén, vím, že on koukne, rozebere, opraví a složí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.1.23 16:44

Ja ti uplne rozumim, proste to udela cvak a ten clovek najednou v tvych ocich klesne, ztrati glanc, asi by se mi stalo uplne to same. Muzes se rozumem predvedcovat, jak chces, je to tam. Jake ma vzdelani, jake mas ty? Ja treba potrebuju chlapa, u ktereho nemam pocit, ze ja jsem ta „chytrejsi“. Pro nekoho prkotina, pro nekoho ne, delej, jak to citis ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.1.23 16:57

Cau, z moji zkusenosti:mam chlapa, ktery mel z cj na vyzo vzdycky 3,ne-li 4☝️,popravde, take mne to jakymsi zpusobem odrazovalo, jednu dobu jsem se i stydela za nej, kdyz neco napsal na socialni site s hrubkou🤦.Ale v zivotnich situacich, a ze jsme jich za tech 7 let spolu zažili, mi byl velkou oporou a ted spolu cekame prcka.Co nam zivot jeste nachysta, netusim, ale vim, ze kdyz ho potrebuju, je tady pro nas a nad hrubkama a neznalostma uz mavnu rukou a naopak, jeste mu s tim pomůžu a on se neco nauci. Pokud ti za to stoji, tak s nim bud, on zivot uz to zaridi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí