Rozepsaný příspěvek ve smartphonu

844
10.10.21 08:47

rozepsaný příspěvek ve smartphonu

Dobrý den, můj problém je taková banalita, ale už se mi to stalo několikrát a dost mě to štve, tak si zkouším jít pro radu sem. Pořídila jsem si nový smartphone Xiaomi Pocco X3 Pro. Je moc fajn a jsem s ním spokojená, ale jedna věc mi na něm štve. Když píšu komentáře v diskuzích např. zde, na seznamu, fcb apod., tak když píšu delší, tak se mi stane, že se mi stránka zavře a o komentář přijdu. Nevím, jestli na něco špatně kliknu nebo proč, ale zkrátka se telefon přepne do home. V otevřených aplikacích svůj rozepsaný komentář např. na seznamu vidím, ale když na okno úlohy kliknu, tak se ona stránka načte znova a tím pádem o svůj rozepsaný komentář přijdu a když je fakt dlouhý, tak mi to štve a znova se mi ho psát nechce, navíc předtím jsem ho měla daleko lépe formulovaný, než na druhou dobrou, takže přesto, že mám nový telefon, radši diskuji přes notebook, kde se nic takového neděje a můžeu si v klidu otevřít nové okno a pak se vrátit do původního okna s rozepsaným komentářem. Můj starý Samsung S5 galaxy to nedělal, ten už ale vůbec nefunguje, protože je děsně pomalej. Nemá někdo podobný problém? Dá se to opětovné načítání stránek při rozepsaném komentáři nějak zakázat? Fakt mi to rozčiluje, když se dlouho snažím o pěkný komentář a pak ho takto ztratím. Díky moc za jakékoli rady.

Příspěvek upraven 10.10.21 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12622
10.10.21 08:59
@gechitka píše:
Dobrý den, můj problém je taková banalita, ale už se mi to stalo několikrát a dost mě to štve, tak si zkouším jít pro radu sem. Pořídila jsem si nový smartphone Xiaomi Pocco X3 Pro. Je moc fajn a jsem s ním spokojená, ale jedna věc mi na něm štve. Když píšu komentáře v diskuzích např. zde, na seznamu, fcb apod., tak když píšu delší, tak se mi stane, že se mi stránka zavře a o komentář přijdu. Nevím, jestli na něco špatně kliknu nebo proč, ale zkrátka se telefon přepne do home. V otevřených aplikacích svůj rozepsaný komentář např. na seznamu vidím, ale když na okno úlohy kliknu, tak se ona stránka načte znova a tím pádem o svůj rozepsaný komentář přijdu a když je fakt dlouhý, tak mi to štve a znova se mi ho psát nechce, navíc předtím jsem ho měla daleko lépe formulovaný, než na druhou dobrou, takže přesto, že mám nový telefon, radši diskuji přes notebook, kde se nic takového neděje a můžeu si v klidu otevřít nové okno a pak se vrátit do původního okna s rozepsaným komentářem. Můj starý Samsung S5 galaxy to nedělal, ten už ale vůbec nefunguje, protože je děsně pomalej. Nemá někdo podobný problém? Dá se to opětovné načítání stránek při rozepsaném formuláři nějak zakázat? Fakt mi to rozčiluje, když se dlouho snažím o pěkný formulář a pak ho takto ztratím. Díky moc za jakékoli rady.

To pise komenty pod clanky na novinkach :roll: tak to fakt o nic neprijdes, kdyz to tam nedojde, vetsi zumpa neexistuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.10.21 10:00

@lilith1 No neděje se to jen na seznamu, ale když třeba komentuji i na facebooku, zkrátka kdekoli, proto mě to štve. A když už si s tím dám takovou práci to nějak zformulovat a pak o to přijdu, tak je to k naštvání. Rozhodně lépe strávený čas komentováním, tedy dávat článkům nějakou novou hodnotu, oponovat zdejším přispěvovatelům, než vkládat nějaké přihlouplé selfie odevšad, třeba i ze záchoda, fotek jídel, koček, psů, dětí apod. na svůj instagram/facebook, to je aspoň můj názor, nikomu to neberu, ale radši si na netu čtu zajímavé články a vytvářím obsah, než že bych byla pouhý konzument internetu. A seznam mi kolikrát nabídne zajímavé rubriky a blogy, o kterých jsem dosud ani nevěděla, takže jako rozdělovník funguje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11242
10.10.21 10:51
@gechitka píše:
@lilith1 No neděje se to jen na seznamu, ale když třeba komentuji i na facebooku, zkrátka kdekoli, proto mě to štve. A když už si s tím dám takovou práci to nějak zformulovat a pak o to přijdu, tak je to k naštvání. Rozhodně lépe strávený čas komentováním, tedy dávat článkům nějakou novou hodnotu, oponovat zdejším přispěvovatelům, než vkládat nějaké přihlouplé selfie odevšad, třeba i ze záchoda, fotek jídel, koček, psů, dětí apod. na svůj instagram/facebook, to je aspoň můj názor, nikomu to neberu, ale radši si na netu čtu zajímavé články a vytvářím obsah, než že bych byla pouhý konzument internetu. A seznam mi kolikrát nabídne zajímavé rubriky a blogy, o kterých jsem dosud ani nevěděla, takže jako rozdělovník funguje dobře.

Neobhajuj se, popsala jsi problém a chceš ho vyřešit, tohle byl zbytečný útok. Bohužel ti neporadím. Jen že na stránkách Emimina by mělo fungovat tlačítko zpět, komentář by tam měl zůstat. Ale nefunguje to na všech stránkách takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák