Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@dedrichov píše:to je pro Tvoji maminku.
Mám asi tak v podobném věku učitelku mé dcerky a přesně si nedovedu představit, že by takto reagovala.
Díky, vyřídím
Tím neříkám,že kdyby mi učitelky řekly,že je problém s dcerou v tom a tom,že je seřvu,co si to dovolují očerňovat mého dokonalého bobánka. Prostě oboustranná spolupráce ok,zamyslím se,co můžu na mé straně.Mě tady „vadí“ ten popsaný přístup a škatulkování.
Jsem ráda, že u nás je ve školce taková různorodá skladba: učitelka babička, střední věk, a mladá děvčata mají také co nabídnout, takovou tu energii, nejsou ještě tak „otřískané“ provozem, mají ideály a tak.
Každopádně také si všimnu, když vidím ten profesionální přístup, vstřícnost, taktéž slyším, že s rodiči mluví o dětech pěkně. A když syn končil školku, opravdu jsem poděkovala za péči a práci, kterou s dětmi odvedly, že si toho velmi cením a rozhodně to nepovažuji za samozřejmost.
Bylo mi řečeno, že to jim ještě nikdo neřekl ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.