Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě vyloženě točí ty reklamy nahoře. Ty na boku nee. Co nechci, na to se nedívám. Ale ty na vrchu - vrrrrrrr
![]()
Tak reklamy chápu, už je beru jako součást, ani sem se nikdy nepídila, jak je vypnout. Ale co mi vážně vážně pije krev, už dlouho a bylo by to tak i kdyby to nebyla reklama, to je přesně ten horní pruh, co se zpoždenim posune stránku, to bych vylítla z kůže vzteky, když se pak otevře uplně něco jinýho.
![]()
Prosimvás a naskakuje vám taky ten banner ElastiQ do textu? Já ho vždycky po načtení stránky vidím 2×, mám ho přes diskuzi a musím čekat, než odleze
Mám Firefox…
ten horní banner - Google - je fakt absolutně otravnej jak se zobrazuje až po tom co na něco kliknu, takže to musím dělat dvakrát! Reklama je OK, ale neměla by takhle aktivně obtěžovat uživatele! ![]()
mě teda ty reklamy až tak nevytáčí
je sice pravda, že se v tom blikání reklam hůře hledá, co jsem chtěla zmáčknout
, ale jsme tu zadarmo a víc reklam znamená lepší emimino, ne? ![]()
Připojuji se k názoru většiny tady - reklamy na boku ať si klidně jsou a nevadily by mi ani ve větší míře, ale ty nahoře jsou pro zlost.
Chci si kliknou na svůj profil, ale pro svou rycholst se dostanu místo toho na reklamu ![]()
Nečetla jsem diskuzi, ale taky mě štve, že je to tak zařízené, že kurzor přeskočí tak, abych musela reklamu rozkliknout chtě nechtě ![]()
Mně tu reklamy nevadí, ale když píšu příspěvek do diskuse a ujede mi myš a já se dostanu na stránky, kam jsem vůbec nechtěla a můj sáhlodlouhý příspěvek je v trapu, tak kleju jak špaček ![]()
Tak jsem si zakázala obrázky a javu. Musím říct, že je to fakt úleva pro oči. Nevadí mi statické bannery, sem tam mě na něco i zaujali, tak jsem si klikla, o co jde. Ale těžko se načítající blikačky, které po celou dobu přitahují pozornost, to nedávám, připadám si jak na pouti. Sice teď nevidím vůbec žádné obrázky, metříky a já nevím co ještě, možná to zase někdy zapnu, ale možná taky ne.
Jo, tak reklama na google chrome mě točí taky. Jenže je reklama a reklama. Ty na boku mi nevaděj, nijak mi nepřekážej a přehlížim je, ale google než naskočí a povyskočí si, je fakt na pěst. To už fakt bylo lepší to mimino.
Angua píše:
Prosimvás a naskakuje vám taky ten banner ElastiQ do textu? Já ho vždycky po načtení stránky vidím 2×, mám ho přes diskuzi a musím čekat, než odlezeMám Firefox…
Taky mi tam leze. Už jsem si myslela, že jen špatně vidím ![]()
Reklamu na uřvané miminko jsme měli rádi
Jen mne vytáčelo, když se náš mladý ptal, proč tam to miminko má tolik flaštiček
Protože když se šlo krmit, tak to vypadalo, jak kdyby byl flaštiček plný stůl.
Všichni chápeme, že reklama je potřeba. o tom žádná. Co
kdyby horní reklama byla statická a nelezla do textu, bylo by to super.
Takto blikající reklama je super „dáreček“ pro epileptičky a další s podobnými potížemi.
![]()
Motá se mi z toho hlava ![]()
Taky mě reklama děsně točí.Jak se objeví na stránkách má drahá polovička je zablokuje a mám svatej klid.
![]()
Mně teda nic neskáče, nepřesouvá se, jsou tu reklamy, ale na jednom fleku a v pohodě se dostanu na svoje diskuze i profil, aniž by se mi zadařilo kliknout na nechtěné, není to třeba prohlížečem? Že to některý umožňuje a některý ne? ![]()