Reklama na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3040
26.3.11 14:16

Mě vyloženě točí ty reklamy nahoře. Ty na boku nee. Co nechci, na to se nedívám. Ale ty na vrchu - vrrrrrrr :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.3.11 14:19

Tak reklamy chápu, už je beru jako součást, ani sem se nikdy nepídila, jak je vypnout. Ale co mi vážně vážně pije krev, už dlouho a bylo by to tak i kdyby to nebyla reklama, to je přesně ten horní pruh, co se zpoždenim posune stránku, to bych vylítla z kůže vzteky, když se pak otevře uplně něco jinýho. :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.11 14:27

Prosimvás a naskakuje vám taky ten banner ElastiQ do textu? Já ho vždycky po načtení stránky vidím 2×, mám ho přes diskuzi a musím čekat, než odleze :cert: Mám Firefox…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
26.3.11 14:36

ten horní banner - Google - je fakt absolutně otravnej jak se zobrazuje až po tom co na něco kliknu, takže to musím dělat dvakrát! Reklama je OK, ale neměla by takhle aktivně obtěžovat uživatele! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.3.11 14:37

mě teda ty reklamy až tak nevytáčí :nevim: :lol: je sice pravda, že se v tom blikání reklam hůře hledá, co jsem chtěla zmáčknout :lol: , ale jsme tu zadarmo a víc reklam znamená lepší emimino, ne? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
26.3.11 15:03

Připojuji se k názoru většiny tady - reklamy na boku ať si klidně jsou a nevadily by mi ani ve větší míře, ale ty nahoře jsou pro zlost. :cert: Chci si kliknou na svůj profil, ale pro svou rycholst se dostanu místo toho na reklamu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
26.3.11 15:04

Nečetla jsem diskuzi, ale taky mě štve, že je to tak zařízené, že kurzor přeskočí tak, abych musela reklamu rozkliknout chtě nechtě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.11 15:07

Mně tu reklamy nevadí, ale když píšu příspěvek do diskuse a ujede mi myš a já se dostanu na stránky, kam jsem vůbec nechtěla a můj sáhlodlouhý příspěvek je v trapu, tak kleju jak špaček :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.11 15:55

Tak jsem si zakázala obrázky a javu. Musím říct, že je to fakt úleva pro oči. Nevadí mi statické bannery, sem tam mě na něco i zaujali, tak jsem si klikla, o co jde. Ale těžko se načítající blikačky, které po celou dobu přitahují pozornost, to nedávám, připadám si jak na pouti. Sice teď nevidím vůbec žádné obrázky, metříky a já nevím co ještě, možná to zase někdy zapnu, ale možná taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.3.11 18:16

Jo, tak reklama na google chrome mě točí taky. Jenže je reklama a reklama. Ty na boku mi nevaděj, nijak mi nepřekážej a přehlížim je, ale google než naskočí a povyskočí si, je fakt na pěst. To už fakt bylo lepší to mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
26.3.11 19:16
Angua píše:
Prosimvás a naskakuje vám taky ten banner ElastiQ do textu? Já ho vždycky po načtení stránky vidím 2×, mám ho přes diskuzi a musím čekat, než odleze :cert: Mám Firefox…

Taky mi tam leze. Už jsem si myslela, že jen špatně vidím :)

Reklamu na uřvané miminko jsme měli rádi :oops: Jen mne vytáčelo, když se náš mladý ptal, proč tam to miminko má tolik flaštiček :lol: Protože když se šlo krmit, tak to vypadalo, jak kdyby byl flaštiček plný stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
26.3.11 19:32

Horní reklama na google je pryč. :potlesk: Óóóóóó díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
26.3.11 19:36

Všichni chápeme, že reklama je potřeba. o tom žádná. Co
kdyby horní reklama byla statická a nelezla do textu, bylo by to super.

Takto blikající reklama je super „dáreček“ pro epileptičky a další s podobnými potížemi. :palec: :zed: :cert:

Motá se mi z toho hlava :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.3.11 19:56

Taky mě reklama děsně točí.Jak se objeví na stránkách má drahá polovička je zablokuje a mám svatej klid. :lol: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.3.11 20:10

Mně teda nic neskáče, nepřesouvá se, jsou tu reklamy, ale na jednom fleku a v pohodě se dostanu na svoje diskuze i profil, aniž by se mi zadařilo kliknout na nechtěné, není to třeba prohlížečem? Že to některý umožňuje a některý ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová