Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
7.2.14 22:07

@orionk Je úžasný, jak vás to chytlo a baví vás to oba.
No jsem na sebe také zvědavá, protože jsem začínala na prutu Lipno a navijáku Rex :) Snad si s těmi moderními věcmi poradím. Muškaření v terénu jsem nikdy nezkusila, jen jako sportovní disciplínu a obávám se, že se to od reálu bude sakra lišit. S muškařením ale nechvátám, to už je přeci jenom pro pokročilé. Jen bych si někdy chtěla zkusit, jaké to je, mít záběr na mušku.
No a co považuješ za svůj kapitální úlovek? teda kromě mužského :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 22:13
@LadyLada píše:
@orionk Je úžasný, jak vás to chytlo a baví vás to oba.
No jsem na sebe také zvědavá, protože jsem začínala na prutu Lipno a navijáku Rex :) Snad si s těmi moderními věcmi poradím. Muškaření v terénu jsem nikdy nezkusila, jen jako sportovní disciplínu a obávám se, že se to od reálu bude sakra lišit. S muškařením ale nechvátám, to už je přeci jenom pro pokročilé. Jen bych si někdy chtěla zkusit, jaké to je, mít záběr na mušku.
No a co považuješ za svůj kapitální úlovek? teda kromě mužského :D

A od kud seš? By jsme se mohli někdy třeba sejít. My máme výbavu cca rok a taky nám dalo práce se do toho dostat a zorientovat se v tom. Těch hodin prosezených u internetu… :mrgreen: Tak mám pár kapříků, největší zatím 9 kilo, ale největší radost mi udělá vždycky lín… Jinak mě potěší každá plotička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:15

@Domuska Tak jdi někdy s mamkou a ať ti půjčí prut. Až budeš čekat na záběr (když bude jasné, že bere), tak pocítíš ten správný adrenalin :) Jinak pro mě to je hlavně o přírodě. Prostě mám ráda vodní plochy a život v ní i kolem ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 22:16
@wra píše:
Já jsem začala když jsme se s mužem dali dohromady… teď to šlo zase stranou, když se narodily dvojčata. ale až povyrostou tak plánujeme rybaření ve čtyřech :)

My chytáme taky všichni :mrgreen: A jezdíme s malým i na noc, třeba i na týden a vaříme si tam, spíme na lehátkách. Strašně ho to baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 22:20
@LadyLada píše:
@Domuska Tak jdi někdy s mamkou a ať ti půjčí prut. Až budeš čekat na záběr (když bude jasné, že bere), tak pocítíš ten správný adrenalin :) Jinak pro mě to je hlavně o přírodě. Prostě mám ráda vodní plochy a život v ní i kolem ní.

souhlasím do písmene!!! Ráno když se vzbudíme, uvařím čaj, kafe v konývce na vařiči…chlap zajede do nejbližšího krámku koupit snídani… potom se kocháme přírodou, pokecáme s ostatníma tichýma bláznama :mrgreen: JE to prostě strašně fajn… a potom když máš na prutu rybu třeba 8kg a taháš a taháš a nevíš co tam bude… To je teprve adrenalin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:22

@wra No a chodila jsi někdy sama, nebo jenom s manželem?
To vás čekají krásné zážitky, když si to budete užívat celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:28

@orionk Vidím to úplně stejně a udělá-li se z toho celorodinná záležitost, je to mnohem víc než běžné dovolenkování. Rodinu pojí dohromady ještě něco navíc.
A moc se těším na rozličnost ulovených druhů ryb. Jsem na ně zvědavá „na živo“. Kolikrát je člověk zná jenom z obrázků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 22:34
@LadyLada píše:
@orionk Vidím to úplně stejně a udělá-li se z toho celorodinná záležitost, je to mnohem víc než běžné dovolenkování. Rodinu pojí dohromady ještě něco navíc.
A moc se těším na rozličnost ulovených druhů ryb. Jsem na ně zvědavá „na živo“. Kolikrát je člověk zná jenom z obrázků.

No můžu ti říct, že když jsem poprvé viděla slunečnici pestrou, tak jsem se ptala chlapa jaký blázen tu rybku vyhodil s akvárka do řeky, že umře :mrgreen: :mrgreen: Nikdy by mě nenapadlo, že něco tak krásnýho plave v našich vodách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:37

@orionk No to je bomba! To jsem ani nevěřila, že se dá (slunečnice) chytit. Je krásná, vůbec jsem si ji takhle naživo nepředstavovala. A kdes ji chytla? A na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.14 22:41

Omlouvám se, že vám sem vpadnu, i když nerybařím, ale potřebovala bych poradit… jestli používáte Fireline Exceed, co je jí nejvíc podobné od jiných výrobců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 22:43
@LadyLada píše:
@orionk No to je bomba! To jsem ani nevěřila, že se dá (slunečnice) chytit. Je krásná, vůbec jsem si ji takhle naživo nepředstavovala. A kdes ji chytla? A na co?

Bohužel já jsem jí ještě nechytla… Kamarád, na Labi na 3 červi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.2.14 22:44
@Regina Hero píše:
Omlouvám se, že vám sem vpadnu, i když nerybařím, ale potřebovala bych poradit… jestli používáte Fireline Exceed, co je jí nejvíc podobné od jiných výrobců?

To je co??? Vlasec? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.14 22:45

@orionk jo, splétaný… od Berkley… http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…moke-84.html

Příspěvek upraven 07.02.14 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 22:46

@Regina Hero Když já si pamatuji jenom Silon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.2.14 22:47

@LadyLada hodila jsem tam odkaz… šla bych se zeptat do rybářských potřeb, ale tady u nás to neprodávají ani v jednom, tak mi nějak nemohli poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová