Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:
mi takhle dostal frajer - já vybalila věci, on přišel suverénně si sedl vedl mi. Si říkám, dobrý, no..metry dodržel, nemůžu nic.. tak okouknul moje vybavení (já jsem spokojená).. a začal, jak má prut za 10 tis, a krmení za tolik atd.. Tak sedíme, kecáme, jemu se to ani nehnulo a já měla do hodiny odchytáno2 fajný kapříci přes 50 - mi to stačilo
frajer už ke konci ani moc nemluvil
jinak jo, jsou strašný.. chlubilové až hrůza..
Tak to mě se stal opak (nemám teda pruty za desetitisíce) Ale sedíme s chlapem já feedery, chlap plavačku…mám nejnovější peletky, kukuřičky ani nevím s jakýma možnýma a nemožnýma příchutěma… Ani rybka… Vedle nás dědula, kýbl kuku šrotu se stouhankou a na háčku pařenou housku…A tahal rybu za rybou
![]()
@orionk píše:
Tak to mě se stal opak (nemám teda pruty za desetitisíce) Ale sedíme s chlapem já feedery, chlap plavačku…mám nejnovější peletky, kukuřičky ani nevím s jakýma možnýma a nemožnýma příchutěma… Ani rybka… Vedle nás dědula, kýbl kuku šrotu se stouhankou a na háčku pařenou housku…A tahal rybu za rybou![]()
![]()
@martina.se píše:
velké.. doufám v 50 cm a tak 3,5 kgJinak se uvidí, jak budu stíhat
mám strach, že s pupkem nebudu moct tahat větší rybičky.. tak se zaměřim asi na okouny a spol - tedy trofejní..
Okoun?
Skvělá ryba na pánvičce. Lepší už je snad jen candát.
@Lexoid píše:
Okoun?
Skvělá ryba na pánvičce. Lepší už je snad jen candát.
já je miluju… samože to nesmí být malí čudlové, ale jak už má přes 35, tak je to nádherná ryba.. a nebudu se muset bát, že si urvu kýlu ![]()
@martina.se píše:
já je miluju… samože to nesmí být malí čudlové, ale jak už má přes 35, tak je to nádherná ryba.. a nebudu se muset bát, že si urvu kýlu
No okounů přes 35 cm fakt moc není.
Ty je snad lepší pustit zpět do vody pokud chceme mít na talíři alespoň ty kolem 20 cm. Vybíjení malých okounků je zvěrstvo prvního stupně.
@Lexoid píše:
No okounů přes 35 cm fakt moc není.Ty je snad lepší pustit zpět do vody pokud chceme mít na talíři alespoň ty kolem 20 cm. Vybíjení malých okounků je zvěrstvo prvního stupně.
u nás právě jo.. chytit se dají, jen musí člověk vědět kde.. a chlap ze mne šílí, bo já jsem schopná na tom fleku sedět klidně týden kvůli jedinému kousku
mi to prostě baví, nehledě na to, že okoun je fakt dobrej
největší kousek mám 48 cm - to byla jen fotka a šel zpět, to už je fakt raritka.. ale potěší - pokud jsou dobře píchnutý, jdou zpět do vody, pokud je to špatný, tak je beru - lepší, než aby scípnul pak ve vodě ![]()
@Lexoid píše:
@martina.se
Kde to je u nás? Myslíte Olešnou?
@martina.se píše:jj, olešná, baška.. Něco málo je aji na žermanicích a těrlicích. Ale musí se fakt vědět kde
U nás je prý okounů… Já teda chytla asi dva za celý rok. Jeden měl 5cm a druhý 10cm
![]()
@orionk píše:
U nás je prý okounů… Já teda chytla asi dva za celý rok. Jeden měl 5cm a druhý 10cm![]()
![]()
@martina.se píše:big bossové
jj, jak začne sezóna na dravce, tak hurá na ně - u nás je hájenej stejně jak candát a spol.. ale mi to fakt baví.. každopádně uvidíme, jak to bude probíhat.. v sobotu nesmím zapomenou zaplatit příspěvky
aby nebylo po rybaření
Já je chytla náhodou na plavačku na červa
Příspěvky už mám zaplacený, brigády se mě netýkají, u nás ženský nemusejí… No a povolenky teda ještě nemáme, protože se stále nemůžeme dohodnout s chlapem jestli si koupíme severočeskou, nebo rovnou celosvazovku ![]()
@orionk píše:
Já je chytla náhodou na plavačku na červa![]()
Příspěvky už mám zaplacený, brigády se mě netýkají, u nás ženský nemusejí… No a povolenky teda ještě nemáme, protože se stále nemůžeme dohodnout s chlapem jestli si koupíme severočeskou, nebo rovnou celosvazovku
já byla pro novou průkazku, ale tam mi známku odmítli dát
bo tu máme více organizací /podorganizací/… výměnu dokladů musím dělat na ústředí, ale platit příspěvky v místním, že
děs.. a kvůli brigádě se mnou půjde chlap. Letos bych neměla platit, jsem pro ně nový člen, do místní jsem přešla minulý rok.. ale zatím to vypadá, že po mě ty prachy budou chtít, takže mi chlap bude bránit
povolenku až před začátkem, to počká
Můj chlap má od 2. ledna všechno hotovo, že ![]()
@martina.se píše:
já byla pro novou průkazku, ale tam mi známku odmítli dátbo tu máme více organizací /podorganizací/… výměnu dokladů musím dělat na ústředí, ale platit příspěvky v místním, že
děs.. a kvůli brigádě se mnou půjde chlap. Letos bych neměla platit, jsem pro ně nový člen, do místní jsem přešla minulý rok.. ale zatím to vypadá, že po mě ty prachy budou chtít, takže mi chlap bude bránit
povolenku až před začátkem, to počká
Můj chlap má od 2. ledna všechno hotovo, že
U nás seděj rybáři všude kolem Labe od 1. Ledna…
Bych umrzla asi… Já teda chodila s chlapem až do 15. prosince, mám nějáky zateplený hadry a supr boty… Ale abych řekla pravdu, tak je to na h..no
Zima mi byla strašná… Takže letos půjdu až tak v Dubnu, až bude tepleji ![]()
@orionk píše:
U nás seděj rybáři všude kolem Labe od 1. Ledna…![]()
Bych umrzla asi… Já teda chodila s chlapem až do 15. prosince, mám nějáky zateplený hadry a supr boty… Ale abych řekla pravdu, tak je to na h..no
Zima mi byla strašná… Takže letos půjdu až tak v Dubnu, až bude tepleji
já chodím až tehdy, když mi neumrzne prdelka
minulý rok 1.4. 70 cm sněhu, voda rozmrzlá na 3 místech, tak jsme se byli s chlapem podívat a Ti cvoci lopaty, odházeli si flek a chytali ![]()
@martina.se píše:
já chodím až tehdy, když mi neumrzne prdelkaminulý rok 1.4. 70 cm sněhu, voda rozmrzlá na 3 místech, tak jsme se byli s chlapem podívat a Ti cvoci lopaty, odházeli si flek a chytali
Tady na Labi jsou blázni, tam jsou schopný sedět celý týden (i přes noc
) v -10°
![]()