Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexoid píše: Škoda jich.
Tak občas se ještě nějáký chytne, ale je jich málo
@Lexoid píše:
No já třeba velkého candáta klidně pustím. Těch je stejně málo jako velkých štik. Pravda, sumce který by stál za puštění jsem ještě nechytil. A na kapry téhle velikosti ani nechodím. To je totiž děsná nuda.
@orionk píše:
Já nevzala ani rybu… Candáty nechytám a ty dva okuni 5 a 10cm![]()
![]()
![]()
Tak přijeď na návštěvu, zarybaříme spolu…![]()
@Lexoid píše:
Pak je to Ok.
Kdyby tam nebyla K70, tak ať si tam dědek vezme co chce… ![]()
@martina.se píše:![]()
by bylo hodně vtipný
To by bylo super, by jsme vám ukázali krásy našich vod
![]()
@orionk píše:
To by bylo super, by jsme vám ukázali krásy našich vod![]()
![]()
myšlíš ty čudly ala okoun 5 cm, jo
![]()
@martina.se píše:
myšlíš ty čudly ala okoun 5 cm, jo![]()
Néééé, ty by si mi právě ukázala, jestli tu ty velký fakt jsou
![]()
@orionk píše:
Néééé, ty by si mi právě ukázala, jestli tu ty velký fakt jsou![]()
@martina.se píše:![]()
letos tak kulové
fakt jsem zvědavá, jak to půjde
Tak příští rok no
![]()
@orionk píše:
Tak občas se ještě nějáký chytne, ale je jich málo
Zase se rozmnoží, to nemám strach. Do Odry je zatím bohužel nikdo nepustil a tak naši sumci žerou k radosti místních rybářů a k neradosti ochránců přírody bobry.
Zdravím a hlásím se po delší odmlce. Zdárně jsem složila zkoušky a mám už i povolenku. Zatím jsem chytla jen pořádnou virózu od malého, hrůza, ani nepamatuji, kdy mi bylo takhle mizerně.
Již zralá do postele jsem si ještě stihla koupit pár drobností s tím, že budu po večerech trénovat navazování udic, tvorbu návazců a jiné technické dovednosti. Myslela jsem, kolik toho na netu nenajdu a měla jsem pravdu, moc jsem toho nenašla. Nemáte některá/ý zkušenost s nějakými dobře udělanými webovkami (popř. publikací), kde by bylo vše vysvětleno a ukázáno od nejmenšího detailu pro absolutní začátečníky?
@LadyLada píše:
Zdravím a hlásím se po delší odmlce. Zdárně jsem složila zkoušky a mám už i povolenku. Zatím jsem chytla jen pořádnou virózu od malého, hrůza, ani nepamatuji, kdy mi bylo takhle mizerně.
Již zralá do postele jsem si ještě stihla koupit pár drobností s tím, že budu po večerech trénovat navazování udic, tvorbu návazců a jiné technické dovednosti. Myslela jsem, kolik toho na netu nenajdu a měla jsem pravdu, moc jsem toho nenašla. Nemáte některá/ý zkušenost s nějakými dobře udělanými webovkami (popř. publikací), kde by bylo vše vysvětleno a ukázáno od nejmenšího detailu pro absolutní začátečníky?
nejradši mám http://www.mrk.cz/ tam najdeš úplně vše. Např. návazce tady http://www.mrk.cz/search.php3?…
@LadyLada ahoj.. gratuluju ke zkouškám. Jinak jak psala @orionk, projeď mrk.cz
Je tam vše od vázání, přes návnady, nástrahy, výbavu, až po místa, kde chytat ![]()
Holky, děkuji! Musím až bude malej chrnět, aby mi do toho nelezl.
@LadyLada
Také gratuluji ke zkoušce a hlavně přeji mnoho krásných chvil u vody.
K těm technickým věcem doporučuji knihy a časopisy, třeba i z knihovny a doma si to po večerech a volných chvilkách zkoušet.
mrk.cz je výborný a já se dívám raději na chytej.cz ale asi nebudeš pořád přilepená na netu, že?
A revír si určitě najdi poblíž bydliště takový, který se Ti bude líbit a kde se budeš cítit spokojená.
Doporučuji aby měl přístup i s kočárkem.