Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7876
14.2.14 16:06
@Lexoid píše: Škoda jich.

Tak občas se ještě nějáký chytne, ale je jich málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 16:06
@Lexoid píše:
No já třeba velkého candáta klidně pustím. Těch je stejně málo jako velkých štik. Pravda, sumce který by stál za puštění jsem ještě nechytil. A na kapry téhle velikosti ani nechodím. To je totiž děsná nuda.
:mrgreen: já velké ryby nechytám :lol: nějak na ně není štěstí.. chlap to pouští, jak to má víc jak 100 cm.. těch je u nás celkem dost :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 16:07
@orionk píše:
Já nevzala ani rybu… Candáty nechytám a ty dva okuni 5 a 10cm :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:
Tak přijeď na návštěvu, zarybaříme spolu… ;) :mrgreen:
:mrgreen: :lol: by bylo hodně vtipný :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 16:07
@Lexoid píše:
Pak je to Ok. :lol:

Kdyby tam nebyla K70, tak ať si tam dědek vezme co chce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 16:08
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: by bylo hodně vtipný :lol:

To by bylo super, by jsme vám ukázali krásy našich vod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 16:10
@orionk píše:
To by bylo super, by jsme vám ukázali krásy našich vod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

myšlíš ty čudly ala okoun 5 cm, jo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 16:11
@martina.se píše:
myšlíš ty čudly ala okoun 5 cm, jo :mrgreen: :lol:

Néééé, ty by si mi právě ukázala, jestli tu ty velký fakt jsou :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.2.14 16:15
@orionk píše:
Néééé, ty by si mi právě ukázala, jestli tu ty velký fakt jsou :-D :mrgreen:
:mrgreen: :lol: letos tak kulové :think: fakt jsem zvědavá, jak to půjde :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
14.2.14 16:17
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: letos tak kulové :think: fakt jsem zvědavá, jak to půjde :nevim:

Tak příští rok no ;) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
14.2.14 16:25
@orionk píše:
Tak občas se ještě nějáký chytne, ale je jich málo

Zase se rozmnoží, to nemám strach. Do Odry je zatím bohužel nikdo nepustil a tak naši sumci žerou k radosti místních rybářů a k neradosti ochránců přírody bobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
8.3.14 21:34

Zdravím a hlásím se po delší odmlce. Zdárně jsem složila zkoušky a mám už i povolenku. Zatím jsem chytla jen pořádnou virózu od malého, hrůza, ani nepamatuji, kdy mi bylo takhle mizerně.
Již zralá do postele jsem si ještě stihla koupit pár drobností s tím, že budu po večerech trénovat navazování udic, tvorbu návazců a jiné technické dovednosti. Myslela jsem, kolik toho na netu nenajdu a měla jsem pravdu, moc jsem toho nenašla. Nemáte některá/ý zkušenost s nějakými dobře udělanými webovkami (popř. publikací), kde by bylo vše vysvětleno a ukázáno od nejmenšího detailu pro absolutní začátečníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
9.3.14 17:39
@LadyLada píše:
Zdravím a hlásím se po delší odmlce. Zdárně jsem složila zkoušky a mám už i povolenku. Zatím jsem chytla jen pořádnou virózu od malého, hrůza, ani nepamatuji, kdy mi bylo takhle mizerně.
Již zralá do postele jsem si ještě stihla koupit pár drobností s tím, že budu po večerech trénovat navazování udic, tvorbu návazců a jiné technické dovednosti. Myslela jsem, kolik toho na netu nenajdu a měla jsem pravdu, moc jsem toho nenašla. Nemáte některá/ý zkušenost s nějakými dobře udělanými webovkami (popř. publikací), kde by bylo vše vysvětleno a ukázáno od nejmenšího detailu pro absolutní začátečníky?

nejradši mám http://www.mrk.cz/ tam najdeš úplně vše. Např. návazce tady http://www.mrk.cz/search.php3?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.3.14 19:21

@LadyLada ahoj.. gratuluju ke zkouškám. Jinak jak psala @orionk, projeď mrk.cz
Je tam vše od vázání, přes návnady, nástrahy, výbavu, až po místa, kde chytat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.3.14 07:05

Holky, děkuji! Musím až bude malej chrnět, aby mi do toho nelezl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.3.14 09:07

@LadyLada
Také gratuluji ke zkoušce a hlavně přeji mnoho krásných chvil u vody.
K těm technickým věcem doporučuji knihy a časopisy, třeba i z knihovny a doma si to po večerech a volných chvilkách zkoušet.

mrk.cz je výborný a já se dívám raději na chytej.cz ale asi nebudeš pořád přilepená na netu, že?

A revír si určitě najdi poblíž bydliště takový, který se Ti bude líbit a kde se budeš cítit spokojená. :) Doporučuji aby měl přístup i s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová