Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
28.3.14 08:49
@LadyLada píše:
@Lexoid Mě už do výbavy chybní jenom baťoh či nějaká taška a židlička. Což to je maličkost, rybářské potřeby mám od baráku asi 150 metrů a čekám jestli ještě nedostanou nějaké nové - hezčí - baťohy. Potíž je v tom, že jsem stále nemocná, jedu už 4.týden a konečně jsem dostala atb. Malej není na tom zdaleka jako já, ale také kašle. Takže ještě týden dva to vidím na dřepění doma :,(
Jinak mám půjčenou literaturu z knihovny, koupila jsem si 1000+1 rada rybáře a řekla bych, že je tam toho nejvíce. Vámi doporučené stránky jsou rovněž príma. Připomněla jsem si vázání háčků, smyček na návazce a další, až bude malej přes den zase chrnět, protože večer chodím s ním, jak mi není dobře. No a přes den, jakjsem doma zalezlý, usne málo kdy.No a co ty, už máš nějaký úlovek?

No jo, holka. :)
Kouká na krásu a né na užitek. :lol:
Ale přeji Ti to. I u vody má člověk dobře vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.3.14 08:57
@Lexoid píše:
Hele, myslím, že bavit se jen tak na plavanou by asi nebylo nic, co by jsi nemohla ale nejsem lékař a vše je možná jinak.

jako jo, ale na té přehradě i na tu plavačku chytím big bose.. Každopádně uvidíme, no :lol: kdyžtak budu chodit s chlapem a kecat mu do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.3.14 15:31
@orionk píše:
NGT má super batohy :palec:

Děkuji za tip. Chci dát šanci místním obchodníkům, tak vydržím, jestli něco dorazí, stejně budu ještě nějaký čas sedět doma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
28.3.14 15:32

@Lexoid No zrovna v 1000+1 rada je jedna, která se týká i vzhledu u vody :D
No a co ty, už chytáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.3.14 17:32
@LadyLada píše:
No a co ty, už chytáš?

Ještě nebylo moc času. Párkrát na plavačku, učím malého co a jak takže sem tam na líny a plotičky. Pro mně začíná sezona až v květnu na úhoře a potom v červnu dravci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
28.3.14 17:41
@LadyLada píše:
No a co ty, už chytáš?

Jinak tyhle knihy 100 + 1 rada pro rybáře a podobně mi nepřišly moc zajímavé.
V podstatě je to všechno na jedno brdo.

Super jsou knihy Sportovní rybaření 1 a 2 díl od Poláka Jacka Kolendowicze. Vydal Finidr v roce 1999. Tam je opravdu všechno ohledně sladkovodního rybolovu mimo pstruhů a dravců na přívlač. Vyplatí se je někde sehnat a koupit i třeba v antikvariátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
31.3.14 15:41

@Lexoid Na úvodní vtažení do problematiky je 1000+1 docela dobré. Díky za tip, poohlédnu se po doporučené literatuře. No nemám to úplně jednoduché, když nemám nikoho, koho bych se zeptala a v literatuře leckdy předpokládají jistou znalost elementárních základů. Tak například včera jsem si lámala hlavu, jak to udělat, aby se mi naviják neotáčel pořad dozadu a dopředu a nevypadával mi vlasec. Na netu, v knihách nikde nic jsem nenašla. Bylo mi jasný, že nějak to musí jít, že to bude určitě zarážka zpětného chodu, kterou jsem ale nemohla najít. No ráno jsem na to koukla znovu a ona ta zarážka zcela splývala s designem navijáku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
31.3.14 15:43
@Lexoid píše:
Ještě nebylo moc času. Párkrát na plavačku, učím malého co a jak takže sem tam na líny a plotičky. Pro mně začíná sezona až v květnu na úhoře a potom v červnu dravci.

Na začátek docela dobrý. A jak máš starého synka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
31.3.14 22:06
@LadyLada píše:
Na začátek docela dobrý. A jak máš starého synka?

25,23, 7 :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
31.3.14 22:10
@LadyLada píše:
@Lexoid Na úvodní vtažení do problematiky je 1000+1 docela dobré. Díky za tip, poohlédnu se po doporučené literatuře. No nemám to úplně jednoduché, když nemám nikoho, koho bych se zeptala a v literatuře leckdy předpokládají jistou znalost elementárních základů. Tak například včera jsem si lámala hlavu, jak to udělat, aby se mi naviják neotáčel pořad dozadu a dopředu a nevypadával mi vlasec. Na netu, v knihách nikde nic jsem nenašla. Bylo mi jasný, že nějak to musí jít, že to bude určitě zarážka zpětného chodu, kterou jsem ale nemohla najít. No ráno jsem na to koukla znovu a ona ta zarážka zcela splývala s designem navijáku :oops:

No to se stává. Stejně ji nikdo dnes už moc nepoužívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
2.4.14 17:34
@Lexoid píše:
25,23, 7 :lol:.

Tak to máte doma pořád živo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.4.14 07:03

@martina.se Tak jsem objednala doporučené kalhoty z USA a jsem na ně mooooc zvědavá :) Snad mi padne velikost. No a už máš po kontrole? Jaké jsou zprávy?

Baťoh by měl připlavat z VB snad už v pátek, no a pak jen stoličku, nechat se naočkovat proti klíšťovce a hurá k vodě! Jste také očkovaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.14 07:11

@LadyLada tak doufám, že Ti padnou a budeš stejně spokojená jako já :palec: Já mám po první kontrole, kdy se téměř nic neukázalo, takže ještě příští týden a uvidí, zda vůbec budu kupovat povolenku :think: snad jo.. Jinak očkovaná jsem, ale díky těhotenství mi to asi propadne - měla jsem jít teď v létě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.4.14 07:42

@martina.se Na obrázku vypadají skvěle a reference také, díky :D
Uvidíš příští týden, ale stejně - přibudou starosti s přípravami na miminko a na cyhtání možná ani moc času nezbude. Nakonec to uteče rychle a k vodě se brzy vrátíš :)
Hmm, no to je s tím očkováním škoda, ale k té vodě to prostě chce, co? Navíc my jsme tady v oblasti, kde jsou klíštťata velmi aktivní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
3.4.14 07:44

Tak a potřebuji konfrontaci!

Co byste použili při lovu na mírně tekoucí řece, pokud byste chtěli lovit na plavanou se splávkem kaprovité ryby? Myslím komplet navázání udice - co nejjednodušší. No a ryby k lovení: tloušti, kapři,… to je v podstatě jedno, spíš mi jde o takové první seznámení s vodou a technikou, ale abych zase nebyla úplně mimo mísu. Nějakou představu mám, jen ji chci s vámi zkušenými konfrontovat :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová