Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@antikax ahoj my tedy rybaříme jen na moři ale letos jsem si to při těhotenství na doporučení lékaře odpustila. Kromě toho ze jde o dost velkou fyzickou zátěž, tak mi dr nedoporucil ani kontakt s rybami - krev, vykaly apod. Samozřejmě to jde obejít rukavicemi a tak ale ja si naše letosni rybaření odbyla pouze jako kormidelník
s chytánim v Cechach nemam žádnou zkušenost, mozna to neni tak náročné a za dodržení určitých opatření by to vadit nemuselo…
@antikax ahoj, sice primo nerybarim ale manzel ano. Kdyz jsem byla tehotna tak jsme byli v Chorvatsku na jezere, ja cca 4.mes. Sice byly trosku nerviky ale dobry:) a jinak jsme jezdili po CR vetsinou po soukromakach. Do chatky nebo pod bivak. Ale mela jssmem vzdy podminku, ze tam musi byt sprcha;-)
@antikax píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli jste rybařily, když jste byly těhotné? Pokud ano, do kterého týdne? Já jsem také rybářka a zrovna nedávno jsem nad tím přemýšlela. Má cenu si kupovat povolenku, když pak budeme plánovat miminko? Zatím nic neplánuji, takže na tento rok už mám zařízeno.
Děkuji za odpovědi.![]()
![]()
jasně, že má, proč ne? já se válela u rybníka ještě s 38 týdnů starým pupkem
jen jsem se bála, aby mi neprdlo křesílko ![]()
@Linda1978 nemůžeš srovnávat české rybaření a rybaření na moři
v čr nemůže u vody rybu pitvat atd.. navíc tu nejsou takové kusy ![]()
@antikax Já bych teda v těhotenství nesáhla na krmení, nástrahy, resp. takové, které nemám možnost si ověřit, zda tam nejsou masokostní moučky a jiné lahůdky. Také bych nesáhla na mou nejoblíbenější nástrahu červíky.
@LadyLada píše:
@antikax Já bych teda v těhotenství nesáhla na krmení, nástrahy, resp. takové, které nemám možnost si ověřit, zda tam nejsou masokostní moučky a jiné lahůdky. Také bych nesáhla na mou nejoblíbenější nástrahu červíky.
@martina.se No, proti gustu žádný dišputát ![]()
Máš pravdu, jsem citlivá a v těhotenství/kojení se to tak nějak ještě všechno umocní ![]()
@LadyLada za normálních okolností Ti nic z výše uvedeného opravdu neublíží… bála bych se max tahání větší ryby - kvůli vazům, ale já nikdy žádnou velkou nechytla a kdyby náhodou, chodil se mnou chlap ![]()