Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1013
23.4.14 09:00
@martina.se píše:
nakonec asi ta Ostrava :think: zjistila jsem, že některý místa nejsou tak špatný. Ale to se ještě uvidí.

No pravda. Jsou v Ostravě krásná místa k bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 09:01
@Lexoid píše:
No já využil velikonočního volna a také jsem s malým poprvé vyrazil na rybníček. Krásné počasí, klid a pohoda. prostě SUPER!
:palec: jak bylo krásně, tak to určitě stálo za to :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 09:02
@Lexoid píše:
No pravda. Jsou v Ostravě krásná místa k bydlení

dost mi to překvapilo - mám vůči Ově kapánek předstudky.. ale teď už tedy ne - chlap mi ukázal čtvrti, kde by to mohlo jít - výhody, nevýhody atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.4.14 09:12
@martina.se píše:
dost mi to překvapilo - mám vůči Ově kapánek předstudky.. ale teď už tedy ne - chlap mi ukázal čtvrti, kde by to mohlo jít - výhody, nevýhody atd.. :think:

Já třeba bydlím v Petřkovicích a je to naprosto suprové bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 09:14
@Lexoid píše:
Já třeba bydlím v Petřkovicích a je to naprosto suprové bydlení

jj, je to bokem a musí tam být fajn - u nás to vypadá na Bělou, některé části Zábřehu nebo Výškovice :think: ještě není 100% rozhodnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.4.14 09:17
@martina.se píše:
jj, je to bokem a musí tam být fajn - u nás to vypadá na Bělou, některé části Zábřehu nebo Výškovice :think: ještě není 100% rozhodnuto.

Bokem? 10 minut do centra!!! a přes to na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 09:19
@Lexoid píše:
Bokem? 10 minut do centra!!! a přes to na vesnici.

však právě - je to fajn mimo centum, ale zároveň je tam člověk hned. Mi děsí čtvrti ala Poruba - to bych prostě nedala.. nebo některé části třeba Hrabůvky - u té hlavní atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.4.14 09:41
@martina.se píše:
však právě - je to fajn mimo centum, ale zároveň je tam člověk hned. Mi děsí čtvrti ala Poruba - to bych prostě nedala.. nebo některé části třeba Hrabůvky - u té hlavní atd..

No Poruba a Hrabůvka je opravdu děs běs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
23.4.14 11:21

@martina.se Omlouvám se za OT, ale mám takový dotaz ohledně ŽL a MD… Můžu napsat SZ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 13:48
@orionk píše:
@martina.se Omlouvám se za OT, ale mám takový dotaz ohledně ŽL a MD… Můžu napsat SZ???

jasně, napiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 13:51
@Lexoid píše:
No Poruba a Hrabůvka je opravdu děs běs.

přesně tak. A já znala dřív hlavně tyhle 2 čtvrti. A dle toho jsem usuzovala. Jako centum a spol vůbec, Radvanice a okolí nee kvůli Mitalu, ale jak jsme se byli podívat na pár bytech a domech právě v Bělé, Výškovicích a Zábřehu, tak ani nemám dojem, že bych byla v ově. No uvidíme ještě, jak to celé dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
23.4.14 14:43

Zdravím! Tak jsem vyrazila v pondělí poprvé k vodě. Jen co jsem nahodila, začalo pršet, ale nebylo to tak hrozné. Postupně se blížila i buřina, když byla nade mnou, tak jsem se sbalila a mastila domu. Ještě že tak, následně co jsem doběhla domů začaly padat kroupy. Nicméně má výprava byla úspěšná, chytila jsem plotici. No a dnes jsem byla znovu a mám perlína 30 cm. Tak jsem na svůj rybolovný začátek naprosto spokojená. Jen toho času mám na to chytání proklatě málo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 15:18

@LadyLada gratuluju k prvním úlovkům :palec: já očekávám, že o víkendu budou bouřky (mám z nich hrůzu) :mrgreen: :lol: klasika. Jinak můj byl tuším předminulý víkend - dojel k vodě a 0 st, přijel zmrzlý jak preclík :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
23.4.14 15:27
@martina.se píše: :palec: jak bylo krásně, tak to určitě stálo za to :palec:

jo,jo.Bylo to fajn. Pár cejnů a plotic. Prostě pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 15:28