Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Domek snů za málo peněz, to je sen mnoha lidí.
Ale pokud se nemusíte dívat na to, kde je, protože máte práci bez omezení místa, tak se něco určitě najde.
@Lexoid píše:
Domek snů za málo peněz, to je sen mnoha lidí.
Ale pokud se nemusíte dívat na to, kde je, protože máte práci bez omezení místa, tak se něco určitě najde.
nejde o domek snů - na ten nemáme, to je jasné. Ale jde o to, aby to nebyla barabizna těsně přes spadnutím s cenovkou 2 mega. To je tu bohužel celkem normální, což fakt nechápu. Ms kraj je napytel co se práce a všeho týče, ale Frýdek a okolí má ceny bytů srovnatelné např s brnem ![]()
Za pocit čistého vzduchu z Beskyd se hold platí.
Co třeba Ostrava nebo Kopřivnice či tak něco?
@Lexoid píše:
@martina.seZa pocit čistého vzduchu z Beskyd se hold platí.
Co třeba Ostrava nebo Kopřivnice či tak něco?
máš pocit, že ve Frýdku je čistý vzduch? To nechápu, kde kdo tuhle utopii vzal. Jinak Ostrava to zatím vyhrává, Kopr daleko kvůli dojíždění do práce pro chlapa. ![]()
@martina.se píše:
máš pocit, že ve Frýdku je čistý vzduch? To nechápu, kde kdo tuhle utopii vzal. Jinak Ostrava to zatím vyhrává, Kopr daleko kvůli dojíždění do práce pro chlapa.
Nemám ten pocit ale mnoho lidí ano.
A to dojíždění FM a Kopr? No nevím dálka to není o moc větší než do Ov ale spíše komplikovanější spojení.
@Lexoid píše:
Nemám ten pocit ale mnoho lidí ano.
A to dojíždění FM a Kopr? No nevím dálka to není o moc větší než do Ov ale spíše komplikovanější spojení.
dojíždění nanic - z Ovy je to po dálnici 10 minut, ale z Kopru máme vyzkoušené, že půl hodiny a víc
není to tak jednoduché, no
kdybysme koukali na prostředí a dům, tak koupíme něco v Jeseníkách, ale tam chcípl pes, a není tam práce ![]()
@Lexoid píše:
@martina.se
A co děláte?
já fotografii a grafiku, chlap má specifickou práci vázanou na tohle místo ![]()
@martina.se
Tak to asi budete mit trochu složitější. Fotografie a grafika jde asi dělat i z domova, co?
@Lexoid píše:
@martina.se
Tak to asi budete mit trochu složitější. Fotografie a grafika jde asi dělat i z domova, co?
jj, sedím doma u pc, to je v klidu. Já se uživím kdekoliv, protože moje komunika se zákazníky je skr účet a mail ![]()
@Lexoid píše:
@martina.se
Tak to já si se zákazníky rád povídám.
já taky, po telefonu
většinu práce dělám pro fotobanky, nebo dostanu jasné zadání, takže není moc o čem diskutovat
a co je třeba, tak vyřešíme po telefonu. Výhoda, že fakt dělám doma, že zvládám i to dítko, nemusím nikde moc lítat atd..
@Lexoid píše:
@martina.se
To chápu.
uvidíme, jak to bude dál
ještě 3 m čas ![]()